Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Supper klantenservice, wist niet meteen welk model bij mijn auto past en had heel snel een antwoord. Product is topkwaliteit, echte aanrader !

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Positieve reviews zijn zeker terecht. DS3 led lampen voor mij audi q5 besteld. Snel geleverd en zijn degelijke lampen van volledig aluminium behuizing. Letterlijk plug en play en paste perfect. Giste... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We zijn erg tevreden over onze bestelling bij topledverlichting.nl. De levering was verrassend snel — al binnen één werkdag hadden we alles in huis. Alles netjes verpakt en precies zoals verwacht.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede kwaliteit ledlampen aangeschaft bij topledverlichting.nl! Dit ging eraan vooraf. Door een verkeerd advies door webshop Winparts twee maal bij garage gestaan omdat DS1 werd geadviseerd op mijn... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med tilbehør til biludstyr
  2. Bilreservedelsbutik

Skrevet af virksomheden

Welkom bij TopLEDverlichting.nl, dé webshop op het gebied van led-verlichting voor gemotoriseerde voertuigen zoals auto's, motoren en scooters. Maar ook voor slimme LED verlichting voor in en om het huis bent u bij ons bij aan het juiste adres. U kunt bij ons achteraf betalen met Klarna zonder extra kosten! TopLEDverlichting.nl streeft naar de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, de snelste levering en de beste service. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Super goed ervaring!

Gisteren besteld, vandaag thuis! Beter verlichting dan fabrikant maar exact hetzelfde, geen errors op de dashboard, top prijzen beter kan je nergens vinden!!

7. juni 2025

Beste ManoualB,

Bedankt voor het schrijven van uw review en wat fijn om te lezen dat alles naar wens is:)

Super

Juiste product ontvangen snel ook en een klein cadeautje gekregen top

7. juni 2025

Beste Jarno Senneker,

Bedankt voor het schrijven van uw review!:)

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We zijn erg tevreden over onze…

Een klein minpuntje is dat gratis verzending pas vanaf €75 geldt. Voor kleinere bestellingen zou het fijn zijn als die grens iets lager lag.

Al met al een hele positieve ervaring, we bestellen zeker opnieuw!

3. juni 2025

Beste Ekrem Duzgun,

Bedankt voor het schrijven van uw beoordeling en wat fijn om te lezen dat alles naar wens is:). Uw feedback stellen wij op prijs en we zullen kijken wat we hiermee kunnen doen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering en en de goede…

Snelle levering en en de goede bestelling netjes verpakt blij met de goede service en snelle levering

3. juni 2025

Beste emmerentius krop,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed product, assortiment en prijs

Was opzoek naar de goede lamp van de auto. Door het assortiment heb ik het juiste product kunnen vinden. De prijs is top heb voor 2 lampen 30 euro betaald, garage vroeg 75 voor 1 lamp. 👍

23. maj 2025

Beste Belal Alabasi,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Bedankt voor het schrijven van uw beoordeling.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Met een bmw is het soms afwachtingen…

Met een bmw is het soms afwachtingen kwa meldingen maar zoals hun vermelden was plug and Play dus top xenon

1. juni 2025

Beste Robert Bisschop,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestelling geplaatst binnen half uur…

Bestelling geplaatst binnen half uur rectie dat ik bestelling volgende dag mag komen ophalen. Heel erg proffesioneel. Een aanrader.

30. maj 2025

Beste Edin Husovic,

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is! Bedankt voor het schrijven van uw review:).

Verkeerd product besteld

Verkeerd product besteld, dag later het goed lampje besteld en de volgende dag weer geleverd. Top service!

17. maj 2025

Beste Willem van Gils,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent! Bedankt voor het schrijven van uw beoordeling:).

Snel binnen 2 dagen

Snel binnen 2 dagen! Alles was netjes verpakt !

17. maj 2025

Beste L van Kuijk,

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Vermijden

Snelle levering, zeer goede prijzen. Daarmee is het positieve dan ook gezegd. Kwaliteit is totaal niet wat het moet zijn. Slechts één maand na installatie werken beide lampen niet meer. De linker lamp werd zo heet en de ventilator draaide zo hard, dat deze uit zijn fitting draaide en de volledige motorkap ervan trilde. De rechter kreeg na een tijdje gewoon opnieuw de foutmelding dat er geen lamp zou insteke, ookal werkte deze wel nog (canbus systeem defect). Goede prijzen is fijn, maar ik betaal liever extra voor kwaliteit. Bij het melden kreeg ik te horen dat ze mij nieuwe wilde opsturen maar ik wil natuurlijk niets meer hiermee te maken hebben, had liever geld terug gehad. Heb ergens anders lampen gekocht, deze zijn top!

8. maj 2025

Beste Lensen,

Vervelend dat de lampen zo snel defect zijn gegaan! Dat is inderdaad niet de bedoeling. U heeft garantie en daarom bieden wij u kosteloos een nieuwe set aan. Bij ons is overigens alles bespreekbaar, dus als u liever een van onze andere (duurdere) sets had gehad, is dat geen probleem. U mag dat te allen tijden bij ons aangeven zodat we iets kunnen regelen. Wij hebben vele soorten lampen in verschillende prijsklasse. Onze excuses voor het ervaren ongemak!

Top service

Top service, snelle levering

9. april 2025

Beste Aram Hovsepyan,

Bedankt voor het schrijven van uw revieuw:).

Supersnelle levering

Supersnelle levering. Prima kwaliteit/prijs

2. april 2025

Beste Antot Bits,

2 Xenon lampen voor de auto besteld

2 Xenon lampen voor de auto besteld. Goede orijs voor 2 lampen rond de 30 euro. In een garage vragen ze 59,- per lamp. En krijg met e-mail van Auto5. Xenon lamp vervangen incl materiaal en arbeid. 249,- dan ga je toch stuk oplichters. Prijs was wel all-inclusief zeiden ze. Gelukkig bij jullie deze lampen besteld en zelf vervangen 10 min werk. Alleen de accu moest even los. Toen kon ik bij de lampen.

2. april 2025

Beste Patrick,

Wat fijn om te lezen dat het allemaal gelukt is! Bedankt voor het schrijven van uw revieuw.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Het product voldeed niet aan de…

Het product voldeed niet aan de beschrijving.
Na inbouw bleef er een hardnekkige storingsmelding.
Smoesjes van de verkoper over de oorzaak.
Met een extra weerstand zou het probleem opgelost zijn. Die wilde hij wel toesturen maar dan moest ik eerst mijn recensie verbeteren. Zo werkt het niet meneer Topledverlichting. U vraagt van mij vertrouwen terwijl u niet te vertrouwen bent.
Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten.
Dat weerstandje heb ik al geregeld. U kunt mij maar een keer foppen. Deze handelaar is het vertrouwen van kopers niet waard.

Deze handelaar wil alleen problemen oplossen nadat de minder positieve recensie is aangepast.
Wanneer de koper daar niet op in gaat biedt hij 35 euro korting aan om de recensie aan te passen.
Daar heb ik geen gebruik van gemaakt. Het maakt de recensies op trustpilot in eens waardeloos.
Trustpilot is niet bereikbaar voor dit soort informatie. Dat maakt Trustpilot helaas een minder betrouwbare referentie voor consumenten.

Ik ga niet meer in op de berichten van de verkoper.
Hij beticht mij nu van laster en smaad en zegt aangifte te willen doen.
Ik wacht het af en zal aantonen dat hij meer beloofd in advertenties dan zijn producten waar maken.
Mijn recensie is bedoeld als waarschuwing tegen deze verkoper die meer belooft dan zijn producten waar maken.

28. marts 2025

Beste Paul Timmer,

Inderdaad erg vervelend dat er alsnog een foutmelding optreedt na montage. Helaas kan dit bij uitzonderlijke gevallen voorkomen zoals wij duidelijk hebben aangegeven op onze website. Wij hebben u netjes gemaild en aangegeven dat een weerstand een oplossing kan bieden. U eiste echter dat dit kosteloos werd toegezonden. Wij hebben aangegeven dat wij hierin een uitzondering willen maken en verzochten u of u de review op onze website wilde aanpassen mits u tevreden zou zijn met de geboden kosteloze oplossing. U vond dit ongepast en wilde dat wij eerst kosteloos nieuwe producten gingen toezenden waarna u mogelijk indien het echt storingsvrij was achteraf wellicht uw beoordeling zou aanpassen. Wij gaven aan dat we dit jammer vonden omdat u achteraf ons altijd nog kan beoordelen. Vervolgens past u uw beoordeling van 3 sterren aan naar 1 ster en plaatst u ook uw ervaring op het Volvo Forum en op TrustPilot. U wilde geen zaken meer met ons doen en had inmiddels al een andere oplossing gevonden voor de storingsmelding. Wij hebben nogmaals geprobeerd om een oplossing aan te dragen door u een credit aan te bieden voor de eventueel extra gemaakte kosten om de foutmelding weg te halen. Helaas wilde u dit niet en geeft u nu tot onze grote verbazing aan dat wij u een credit aanboden in ruil voor het weghalen van de review. Dat is zeker niet waar en staat uiteraard allemaal in de mail. Wij vinden het zeer spijtig dat u deze onwaarheden over ons verspreid. Dat schaadt onnodig onze reputatie en bovendien is het niet netjes. Desondanks wensen we u een fijne dag toe en hopen dat het euvel met de storingsmelding blijvend is verholpen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Producten zijn top en een snelle…

Producten zijn top en een snelle levering.

16. marts 2025

Beste Eddie,

Bedankt voor het schrijven van uw review en wat fijn om te lezen dat u tevreden bent:).

TopLEDverlichting

Læs mere om andre typer anmeldelser.