1. Lingeributik
  2. Dametøjsbutik

Gör som en av våra 18 000 kunder i Sverige och köp en korsett! Vi erbjuder hundratals olika Korsetter, Waist trainer och Raffset. Sveriges största utbud online! https://toplady.se/

3,5

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Falsk markedsføring

Jeg købte en et produkt der bliver beskrevet som Silke
Der står Silkemorgenkåbe
de skriver så Silke/Satin
men det er 100% Polyester så ren plastik
Er virkelig skuffet

Varenummer (SKU): DK Dressing-gown Marion Black
Kategorier: Nattøj, Morgenkåber, Morgenkåbe silke / satin

11. januar 2023

Hej Kenneth!

Det står klart och tydligt i beskrivingen att det är en silkesimitation. Se länk här:

Vad har du fått 100% Polyester ifrån? (den innehåller 3% polyester)

___

Materiale: 97% Polyester og 3% Elastan.
Stof: Silkeimitation
Farve: Sort
Mærke: Dkaren

___

Sedan gäller ditt köp vårt danska företag, inte vårt svenska. Din review ligger alltså i fel land om du vill rätta till det?

Vi har försökt att kontakta dig utan svar men om du önskar hjälp så hör gärna av dig så fixar vi till ev. missförstånd för dig. Inga problem!

Men kanske har allts löst sig?

MVH
Nicklas

Pakken er væk og ingen hjælp!

Har bestil et smukt korset til mit bryllup. Min veninde, Dorte, og jeg har ikke modtaget det! Det er TopLady`s ansvar at spore pakken, da den er blevet væk! I henhold til gældende forsendelsesregler i både Danmark og Sverige. Vi har fået at vide, at vi selv skal finde pakken! Tak for hjælpen!
Og nu svares der ikke længere på vores henvendelser.
Så penge er tabt og fortsat ingen korset.
Det var så den oplevelse….

21. februar 2022

Korsettet og de andre ting jeg havde…

Korsettet og de andre ting jeg havde bestilt kom hurtigt og blev leveret til døren. Jeg har ingen klager, jeg er meget tilfreds med mine køb. Super sexy

13. september 2021

Hej!

Tusen tack för din fina kommentar! Verkligen jättesnällt att du tog dig tid att dela med dig, vi uppskattar detta verkligen :)

Varmt välkommen tillbaka till TopLady!

MVH
Julia @ toplady.se

Really good

Rigtige pæne ting, og kom rigtigt hurtigt:)

3. maj 2019

Hej Josephine!

Tack för fem glittrande stjärnor och en fin kommentar om ditt köp hos oss. Tusen tack! :)

Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss!

Med vänliga hälsningar
Julia Nordin

Bestilte den 2/4-2019, penge trukket 4/4-2019 ingen varer 10/4-2019

Bestilte den 2/4-2019 3 varer ved toplady, pengene bliver trukket den 4/4-2019, det er idag den 10/4-2019 og de er stoppet med at svare tilbage på mine kundeservice e-mails, deres svar var blot: Har du dobbelt tjekket at Navn, Adresse osv. er korrekt. og hvis det stemte skulle jeg selv tage kontakt til PostNord. efter at ha' haft kotakt til PostNord som siger at de blot har modtaget den digitale bestilling på afhentning, ikke har set noget til pakken. og som sagt, så svarer toplady ikke på mine E-Mails mere. Det næste er så at sku' ha' fat i banken og få mine penge tilbage. Elendig Service.

10. april 2019

Hej Thomas!

Tack för din feedback det är alltid nyttigt! Jag beklagar verkligen att PostNord inte har levererat ditt paket ännu, det skulle dem ha gjort. Tyvärr är PostNord inte spårbart i Danmark, det är däremot DHL Express som vi också erbjuder. Vi svarar alltid på alla mail, oftast inom 24 h. Ditt senaste obesvarade mail kom in igår och det svarar vi på idag. Jag ber om ursäkt för förseningen.

Det vi kan erbjuda dig är att skicka varorna på nytt med DHL express. Vi återkommer med alternativ till dig under dagen!

Vi tar hela ansvaret för din försändelse och att du kommer att få ditt paket. Du kan också nå mig direkt på +46737430800 eller nicklas@toplady.se

Vänligen
Nicklas

Mærkelig forretningsidé

Super flot corsage på billedet, jeg forventer ikke det vilde, for billeder snyder tit og det er jo billigt, men jeg prøver alligevel. Kvaliteten af stoffet er bedre end forventet, men den er syet forkert, så det ligner en moppe med lændeklæde. Det melder jeg tilbage og får så valgmuligheden om de skal købe den tilbage eller jeg vil have 30% rabat.

Jeg vil selvfølgelig have en erstatning. Men får her svaret at alle har samme fejl, det er en fejl fra leverandøren. Nu er det nok bare mig, men hvis man har varer med fejl og som ikke ligner billedet på hjemmesiden, så skal man ikke sælge det. Det er falsk markedsføring.

Jeg er dog rimelig stærk med en synål, så jeg syr den selv om. og retter fejlen efter bedste evne. Men hvad med dem der ikke kan det?? Jeg handler i hvert fald ikke der igen.

28. april 2016
Vis anmeldelser på alle sprog (331 anmeldelser)