Jeg har en IPhone 14, som var til rdyr eparation for et stykke tid siden i Frederikssund, fordi kameraet var uskarpt. Det er det desværre stadigvæk, så jeg har mailet om reparation, men får ikke svar... Se mere
Jeg har lige fået lavet min telefon hos TopPhone, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Fra start til slut var servicen helt i top – venligt og professionelt personale, der virkelig ved, hvad de... Se mere
- Reparation af mobiltelefoner
- Butik med mobiltilbehør
- Genbrug og oplåsning af mobiltelefoner
- Mobiltelefonbutik
- Computerservicering
TopFone - Din Pålidelige Partner til Mobilreparationer og Tilbehør. Hos TopFone er vi specialister i hurtige og pålidelige reparationer af mobiltelefoner og tablets. Vores erfarne teknikere kan reparere en lang række enheder, herunder iPhones, iPads, Samsung, OnePlus, Huawei og de nyeste smartphones, på kun 15-45 minutter. Vi forstår, hvor vigtigt det er at have en velfungerende enhed, og derfor tilbyder vi en effektiv service, så du kan komme tilbage til din hverdag uden lange ventetider. Vi har fem butikker strategisk placeret for at være let tilgængelige for vores kunder. Du kan finde os i Frederikssund, Stenløse, Farum, Amager og Ringsted, hvor vores venlige personale står klar til at hjælpe dig med alle dine mobilbehov. Ud over reparationer tilbyder vi et bredt udvalg af kvalitets tilbehør til de største mærker, herunder Apple, Samsung, OnePlus og mange flere. Uanset om du leder efter covers, opladere, skærmbeskyttere eller andet tilbehør, kan vi hjælpe dig med at finde det perfekte produkt. Hos TopFone er kundetilfredshed vores højeste prioritet. Vi stræber efter at levere en fremragende kundeoplevelse, hver gang du besøger os. Tøv ikke med at kontakte os for alle dine mobilbehov – vi er her for at hjæl
Nygade 1, 3600, Frederikssund, Danmark
- +4522666669
Svarer typisk inden for 24 timer
Reparation af IPhone 14 - hjalp ikke
Det er det desværre stadigvæk, så jeg har mailet om reparation, men får ikke svar - heller ikke nå jeg skriver til hovedafdelingen. Dårlig service, synes jeg
Har købt et cover til IPHONE 12 til…
Har købt et cover til IPHONE 12 til julegave for 250kr. spurgte ekspedienten om hvilke det skulle være og vi fandt frem til et samnen(ikke det store udvalg)
Desværre passede det ikke, så derfor køre jeg fra Helsinge til Frederiksund, for at få det byttet eller få pengene retur.
Da udvalget med magnet og holder til kort, var meget lille( mest i sølv med glimmer og lyserød)(til min mand), ville derfor gerne have pengene tilbage. Men de gir kun tilgodebevis🤣😂Dårlig stil vil jeg sige.
Der handler jeg så desværre ikke mere
Jeg blev snydt
Jeg skulle bruge et nyt batteri til min telefon. Ekspedienten tjekker, om de har et hjemme. Det har de. Jeg betaler for et nyt batteri, og går en tur, mens det sættes i. Da jeg kommer for at hente, får jeg at vide, at de alligevel ikke havde et nyt batteri (selvom han fandt det inden, og jeg betalte for det). I stedet har han sat et brugt batteri i, og vil give mig besked en dag, når det nye kommer hjem. Da jeg beder om, at få mine penge tilbage, da det ikke er den vare, som jeg har købt, får jeg at vide, at man ikke kan få penge tilbage i deres butik, men at jeg kan få min vare, når den en dag kommer.
Jeg er ikke tilfreds.
Hjælpsomme Bo
Jeg var i dag nede for at få nyt panserglas til min telefon og den unge mand Bo var super flink, imødekommende og meget hjælpsom eftersom han hjalp mig med at finde det rette pansergals og tilmed satte han det også på med det samme. Og så hjalp han mig også lige med at finde et nyt cover til min telefon. Tusind tak for den gode service Bo.
min macbook kunne ikke oplade
min macbook kunne ikke oplade, og han brugte meget tid på at hjælpe mig med at finde ud af, hvad der var galt
Skulle købe cover til min nye iphone
Skulle købe cover til min nye iphone, da jeg satte det på, skubbede det mit panserglas op, jeg gave 300 kr. for det, så forventer jeg at det kan bruges. Jeg var tilbage i butikken 2 min. efter jeg havde købt det, og fik så at vide, at han havde glemt at sige, at man ikke kunne få penge tilbage, ja, det stod på bonnen, som jeg heldigvis fik med, men come on!!!! 2 min efter køb!!! Der skal jeg ikke købe igen.
Var nede i hast med min kæreste for at…
Var nede i hast med min kæreste for at skulle hente en screen protector til hendes iphone. Udover vi fik en skarp pris på produktet fik vi også en super service! Kan kun anbefales - hvis vi er i Frederikssund næste gang vi bruge telefon tilbehør, så bliver det her!
God service og hurtig betjening
God service og hurtig betjening. Søde og imødekommende 🤗
Jeg vil gerne have min original skærm og batteri tilbage
den 30 juli fik jeg skifte ladestik, også fik jeg en grøn streg på højresiden på skærm, den 7 juli opdager min telefon rystet , og jeg har været i Frederikssund topfone . Han sagde til mig at det var batteri der sad løst, min batteri var på 87 % på indstilling, og han har fjerne min original skærm og sæt den dårlig skærm, han har skifte min og sæt nogle dårlige batteri på min telefon som jeg ikke havde bedt om. jeg vil gerne have min gamle skærm og batteri tilbage igen.
Super god oplevelse
Super god betjening og service og meget kompetent personale. Meget forstående.
Hurtigt og høflig betjening
Hurtigt og høflig betjening.
Jeg skulle have skiftet bagkameraet på min iPhone og det blev gjort på stedet i løbet af 30 minutter. Jeg slap med 1600 kr. Vældig flink betjening i Frederikssund. Kan varmt anbefales.
Glad kunde her fra
Fik skiftet min skræm hos TopFone 20 min efter var den klar det var dejligt nemt og hurtigt og god kundeservice med et smil kan klart anbefale TopFone
Har været her 3 gange nu og det har været i topform hver gang
Og der var noget galt med panserglas fik jeg den lavet dagen efter uden nogen problemer
Jeg var forbi TopFone i Sillebroen
Jeg var forbi TopFone i Sillebroen, Frederikssund, og fik en rigtig god service. Medarbejderen vidste med det samme, hvad jeg havde brug for – et panserglas – og satte det hurtigt og professionelt på uden problemer. Hele forløbet var effektivt og venligt. Super god service, jeg kan varmt anbefale dem!
Fantastisk god service!
Fantastisk god service!!
Man kan altid regne med Topfone, god pris og god service!
Elendig kundeservice
Jeg havde købt et usb stik i butikken i Farum men var så i anden anledning forbi Jeres Butik i Frederikssund og ville returnere mit usb stik, da det var et fejlkøb.
Med det kunne ikke lade sig da æsken var åbnet. Jeg forklarede ekspedienten at jeg var nød til at prøve om stikket passede hvilket det ikke gjorde. Ekspedienten sagde at jeg kunne se udenpå æsken at det skulle passe. Jeg bad ham så prøve i min iphone om det virkede, han prøvede og sagde nå ja det var en ældre iphone og det var derfor det ikke virkede. Hvordan skulle jeg kunne se det udenpå æsken. Jeg sagde jeg ikke var interesseret i at pengene tilbage men bare have tilgodeseddel. Men nej jeg kunne jo have brugt det. Jeg synes det er en elendig service.

Besvarelse fra TopFone - Frederikssund
Topfone i Sillebroen
Jeg var i Topfone i Sillebroen i Frederikssund.
USB stikket på min kones Motorola Razr 40 ultra skulle renses. Jeg kom lige ind fra gaden, men de ordnede det i butikken hurtigt, høfligt og uden problemer.
Mange tak
Det bedste repetitionssted
Det bedste repetitionssted. Jeg kan klart anbefale deres afdeling i Frederikssund den bedste service jeg længere har oplevet. Den unge mand fixed min telefon på ingen tid og til en meget billig pris sammenlignet med andre butikker.
Fantastisk høflig og flink betjening
Fantastisk høflig og flink betjening. Kunne ikke være bedre.
Dbh Jens Buss.