Kom en lørdag formiddag i Amagercentret og fik skiftet skærm og batteri på 15 minutter og fik endda gratis panserglas sat på. Super venlig betjening og hurtig service. Kommer helt sikkert igen næste... Se mere
Dårlige produkter og dårlig service. Jeg købte et panserglas til 200 kr. Da jeg meget omhyggeligt satte det på var der store luftbobler under. Jeg gik derfor op og købte et nyt og bad om hjæ... Se mere
Skift af skærm plus påsætning af panserglas Vi fik skiftet skærm på en iPhone inkl påsætning af panserglas plus påsætning af panserglas på en anden iPhone. Begge panserglas sidder perfekt👌og fik vi... Se mere
- Reparation af mobiltelefoner
- Butik med mobiltilbehør
- Genbrug og oplåsning af mobiltelefoner
- Mobiltelefonbutik
- Computerservicering
TopFone - Din Pålidelige Partner til Mobilreparationer og Tilbehør. Hos TopFone er vi specialister i hurtige og pålidelige reparationer af mobiltelefoner og tablets. Vores erfarne teknikere kan reparere en lang række enheder, herunder iPhones, iPads, Samsung, OnePlus, Huawei og de nyeste smartphones, på kun 15-45 minutter. Vi forstår, hvor vigtigt det er at have en velfungerende enhed, og derfor tilbyder vi en effektiv service, så du kan komme tilbage til din hverdag uden lange ventetider. Vi har fem butikker strategisk placeret for at være let tilgængelige for vores kunder. Du kan finde os i Frederikssund, Stenløse, Farum, Amager og Ringsted, hvor vores venlige personale står klar til at hjælpe dig med alle dine mobilbehov. Ud over reparationer tilbyder vi et bredt udvalg af kvalitets tilbehør til de største mærker, herunder Apple, Samsung, OnePlus og mange flere. Uanset om du leder efter covers, opladere, skærmbeskyttere eller andet tilbehør, kan vi hjælpe dig med at finde det perfekte produkt. Hos TopFone er kundetilfredshed vores højeste prioritet. Vi stræber efter at levere en fremragende kundeoplevelse, hver gang du besøger os. Tøv ikke med at kontakte os for alle dine mobilbehov – vi er her for at hjæl
Reberbanegade 3, 2300, København, København S, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
God og hurtig service
Skulle akut have lavet min iPhone, og de var så søde at lave den under 20 min.
Tak til Majd for effektiv og venlig…
Tak til Majd for effektiv og venlig betjening i butikken i Amagercenteret.
Super god og hurtig betjening
Super god og hurtig betjening. Fik skiftet min skærm på min iPhone 11 og det tog ik mere end 15 minutter
God hjælp og stort udvalg!!
Godt arbejde
Super ekspedient i Amagercentret
Super god oplevelse at få skiftet min skærm hos Majd i Amagercentret.
Det rigtig god service
Det rigtig god service, og rigtig god reparation. De er rigtig søde og havde en god oplevelse.
Vil helt klart anbefale at tage derhen og få fixet sin telefon :)
Meget god service og vil helt klart…
Meget god service og vil helt klart komme igen. Butikken er også rigtig fin og arbejderne er meget søde.
Vil hel klart anbefale at få sin telefon fixet der :)
Skift af skærm plus påsætning af…
Skift af skærm plus påsætning af panserglas
Vi fik skiftet skærm på en iPhone inkl påsætning af panserglas plus påsætning af panserglas på en anden iPhone. Begge panserglas sidder perfekt👌og fik vi en rigtig god og servicemindet behandling. Vi kommer helt sikkert igen. 👍😊
Super god service
Super god service, hjælpsom og flink!:)
Min søns telefon fik ny skærm samt panserglas til en billig pris og ordnet på 20 min:)
Kæmpe stor anbefaling herfra!:)
Super sød og god betjening jeg fik glas…
Super sød og god betjening jeg fik glas på min nye telefon og vi prøvede også at finde et cover men det lykkedes nu ikke. Tak alligevel 😁
Jeg var inde hos topfone på Amager
Jeg var inde hos topfone på Amager, for at få skiftet skærm på min telefon. Det gik super hurtigt og skærmen er i perfekt kvalitet og virker som den skal. Kæmpe anbefaling herfra🙌🏽🙌🏽
God service!
Rigtig søde og venlige medarbejder. Man bliver betjent ved kassen med et stort smil og god service. Skulle have skiftet en skærm, og købe et panserglas til. Allerede 25 minutter efter var den klar igen og endda med monteret panserglas før jeg nåede frem.
God Service hele vejen
Min telefon havde fået vandskade. Kunne ingenting med den. De fiksede den lyn hurtig til en billig penge. Smilende, imødekommende og venlig medarbejder. !00% god anbefaling herfra