Top Service24

1. Flyttefirma
  2. Transportministeriet

Har du brug for en flyttemand? Top Service 24 er et professionelt flyttefirma med mange års erfaring. Det kræver både tid, kræfter og energi at flytte – uanset om det drejer sig om en privat flytning, en erhvervsflytning , Transport , afhentning , eller noget helt tredje. Heldigvis står vi hos Top Service 24 klar til at stå på spring med vores flyttebil. ​ Vi er et flyttefirma, der består af erfarne og effektive flyttemænd. Vi tilbyder vores flytteservice i hele København og Nordsjælland

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

En katastrofe!!

En katastrofe! På selve dagen for min flytning, modtager jeg en MAIL med besked om, at flyttefirmaet "ikke kan flytte for mig i dag" - dette på trods af flere bekræftelser og dialog om tidspunkt osv på mail i løbet af flere uger forinden. Mailen fik jeg kun fordi jeg tilfældigvis aftenen inden havde stillet et supplerende spørgsmål. Det var skrækkeligt at stå med nedpakket hus (der jo skulle overdrages til nye ejere), stress, flyttehjælpere, barn hos babysitter osv og så pludselig uden flyttebil/folk. Det MÅ bare ikke ske. Prøvede at få fat på firmaet via telefonnummer i mail, men fik fat i en fremmed kvinde, som vist var ked af at folk ringede forkert til hende.

8. april 2023

Virkelig uprofessionelle.

Flytte mændene kommer først 20 minutter for sent heldigvis betalte vi da ikke for den ekstra tid. Da de så går i gang med at skulle pakke vores ting i bilen er det tydeligt at se at det er 2 meget uprofessionelle flytte mænd vi har fået sendt ud. De har for det første allerede i flytte billen liggende skrald i det ene hjørne af bilen grus og sten i hele bunden af bilen og et køleskab i det ene hjørne. De begynder at bære min sofa ind i bilen og først da vi fortæller flyttefolkene de nok skal have et tæppe under lægger de rent faktisk et under dette har så resulteret i mom sofa også har skrammer nu. Det samme skete med min bordplade der nu er ridset hele vejen rundt og den hvide farve er skrabet af alle kanter. Flyttemændende kunne langt fra finde ud af at pakke bilen og vi måtte stå og fortælle hvordan de skulle gøre for at vi kunne få plads til det hele samt vi måtte pakke halvdelen af bilen selv.

Da vi ankommer på den nye adresse bærer vi selv 80% af tingene ud fra fæyttebilen og ind i lejligheden. De 2 flytte mænd ridser så hele hoveddøren og gulvet i den helt ny renoveret lejlighed da de simpelthen ikke kunne finde ud af at bære ting på en forsvarlig måde og bare slæbte dem hen af jorden.
Da jeg efter endt dag snakker med chefen for firmaet oplyser han mig at prisen jeg har fået var altså uden regning (hvilket vi overhovedet ikke snakket om og jeg forventer selvfølgelig faktura når jeg bestiller fra et firma)
Hvorefter han fortæller st hvis jeg vil have en faktura lægger han lige 25% oven i prisen.
Heldigvis for mig var chaufføren på min side og jeg betalte ikke en krone mere end aftalt.

Alt i alt en virkelig dårlig service og jeg vil ALDRIG anbefale at bruge dem til at flytte jeres ting.

31. marts 2023

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Det har været nemt at flytte selvom turen var rigtig lang væk. Alt gik efter planen. Nemt at booke, søde flyttemænd og hurtigt og meget forsigtige.
Kan klart anbefales og endda til rimelige priser.

15. februar 2023

Virkelig god service

Virkelig god service.
De var rigtigt forsigtige med tingene og var rimelige hurtige, det var os en god pris, pengene værd. Stærkt anbefales. Kontakter dem gerne til en anden gang.

15. februar 2023
Vis anmeldelser på alle sprog. (16 anmeldelser)