Besvarelse fra Tonkapapers
Tonka Papers skaber unikke og kunstneriske vægudsmykninger. Malerier printet på selvklæbende tapet med tekstil overflade, der er udskåret i elementer og klar til at sætte op på et øjeblik. Du kan skabe dit eget praktiske vægmaleri, tilpasse det den eksisterende indretning og når du tager det ned igen, efterlader det ingen spor.
Syvhøjvænge, 155, 2625, Vallensbæk, Danmark

Besvarelse fra Tonkapapers
Hej Tonkapapers!
Tusind tak for super flotte og unikke udsmykninger til vores hjem.
Min kone og jeg nød godt af rådgivningen omkring farver og designs der passede ind i vores soveværelse.
Opsætningen af selve tapetet var nemt og tog os ti minutter og har hængt og pyntet siden.
Vi kunne sagtens forestille os at benytte Tonkapapers næste gang der skal ske forandringer i vores hjem.
Tonka Papers har lavet de smukkeste håndmalede blomster til os, som jeg har sat op i mine pigers legeværelse 😍 Blomsterne er specieldesignet, så de passer til rummet, og så er de malet i samme nuancer, som ellers er brugt i værelserne. De er SÅ fine, og fordi de er håndmalet, er der det mest fantastiske spil i farverne.
De var derudover virkelig nemme at sætte op, da de fungerer som almindelig wallstickers. Det var bare at fjerne bagsiden, og derefter sætte dem på væggen 🙌
Mine varmeste anbefalinger til Tonkapapers, hvis du skal have noget rigtig fint dekoration til dine vægge
Fik leveret varsomt emballeret den smukkeste vægudsmykning.
Forud for levering var der virkelig god sparring med Tonka Papers der gav flere forslag til designs at vælge imellem, både med form, farver og placering af elementerne.
Dette efter at have fremsendt billede af det rum vi ønskede dekoreret.
Der er meget udførlig brugervejledning med leveringen, man føler sig tryg i selv at montere det.
Lækker kvalitet, det er ikke noget problem at flytte på elementerne,
Kan kun give den varmeste anbefaling - vi har fået en UNIK harmonisk, livgivende, smuk vægudsmykning, der allerede giver stor glæde hver gang vi træder ind i rummet. Trods dramatisk farvevalg giver helhedsindtrykket ro.
"Tonka Papers” imponerende designet vægudsmykningstapet er en sand perle. De håndmalede elementer udstråler enestående kvalitet med deres lækre tekstiloverflade og rustikke håndmalede finish.
At skabe dit eget personlige kunstværk på væggen tager nærmest ingen tid, og muligheden for at flytte elementerne rundt gør det let at justere placeringen, hvis du fortryder dit valg.
En ekstraordinær dimension tilføjes, når elementerne skifter karakter og udtryk i harmoni med ændringerne i lyset i rummet. Denne evne til at tilpasse sig lysets nuancer gør det virkelig unikt.
Fineste og mest unikke vægudsmykning, jeg har kunne finde.
Kvaliteten er i top og det er nemt at sætte op. Service i særklasse - det sødeste og mest hjælpsomme menneske bag.
Jeg vil varmt anbefale Tonka Papers og skal helt sikkert selv handle der igen.