tommysentreprise.dk Anmeldelser 2

2,9

Middel

Få en fast pris og aftalen på skrift

Få en fast pris og aftalen på skrift

Vi inviterede efter anbefaling Tommys Enterprise ud og give et tilbud på at få ordnet vores have – så den var klar til sommeren (Vi ved ikke så meget om have og havde ikke overskud til selv at gå haven igennem)
Vi gennemgik haven sammen og bad om pris på følgende opgaver;
- Luge og lægge ny flis i bed langs husmur ved gavl
- Luge og ordne ved husmur mod facade (inde i haven)
- Luge langs hegnet ud mod vejen (inde i haven)
- Luge og ordne i staude- og jordbærbed
- Lægge dug og flis i bed udenfor hegnet
- Grave lidt af, lægge dug og sten på i kanten langs indkørsel
Prisen på det hele blev anslået til en dags arbejde ca. 5000 kr inkl. materialer.
Vi sagde ja tak – velvidende det måske ikke lige landede på de 5000 kr. Men vi forventede et sted der i nærheden.

Nu har vi modtaget og efter mailkorrespondance betalt regningen! Den lød på 9762,50 kr. for 2 dages arbejde og følgende opgaver er blevet udført;
- Luge og ordne i staude- og jordbærbed (hvor der stadig mangler en del af staudebedet)
- Lægge flis i bed udenfor hegnet (hvor der ikke blev lagt dug under)
- Luge, lægge dug og sten på langs indkørsel
Altså under halvdelen af arbejdet er udført – og på dobbelt tid af anslået.
I øvrigt oplevede vi arbejdet var fint udført – det vi kan/kunne bedømme. Men Tommy mente selv efter at have kigget på arbejdet, at der var mangler i det udførte arbejde – som han kom tilbage og rettede op på!
Vi har svært ved at forstå at man som fagmand kan give en skønnet pris som er så langt fra det arbejdet kommer til at koste. Vi er velvidende om at det er en cirka pris. Og at det kan være svært at anslå en præcis pris på lugearbejde (Sagde Tommy, bagefter). Men med under halvdelen af arbejdet udført, på dobbelt så mange timer som anslået? Vi tør slet ikke tænke på hvad det ville koste, hvis alle opgaverne skal udføres.
Vi har prøvet at komme i dialog med Tommy og Tommys entreprise om hvordan at den estimerede pris kan lægge så langt fra slutprisen (altså, det halve lavet, men til næsten den dobbelte pris), da vi ikke har haft en jordisk chance for at vide at slutprisen blev så meget dyrere.
Som svar på denne dialog, har Tommys Entreprise svaret, at ingen kan få udført deres arbejde gratis (hvilket vi selvfølgelig aldrig har bedt nogen om?), at de altid laver et godt stykke arbejde (hvilke vi aldrig har anfægtet) og påpeget, at de har været tilbage hos os og lave arbejdet om uden beregning (arbejde, som Tommys mænd havde udført, men som Tommy selv mente, ikke var i orden. Altså ikke noget, som vi har påpeget). Desværre har mails og alle disse svar ikke svar på vores egentlige spørgsmål: Hvordan kan man ramme så meget forkert med en skønnet pris i forhold til arbejdets reelle pris?
Det vi tager med herfra er en rigtig dårlig oplevelse, hvor vi ikke er i tvivl om, at Tommys Enterprise er dygtige til deres arbejde – men det er simpelthen at mislede ens kunder, at give en skønnet pris som ligger så langt fra den reelle pris. Derfor vil vi fremover bede om alle aftaler på skrift og som en fast pris, så vi ikke bliver bondefanget i samme omfang som vi føler vi er blevet hér. Lad dette være en anbefaling til dig som læser denne anmeldelse også, sørg for at få din aftale på skrift og aftal en fast pris.

Den ene stjerne er for det arbejde der trods alt blev udført!

27. juni 2021

Er dette din virksomhed?