Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Opplevd flere ganger at jeg ikke mottar alle varene jeg bestiller. Siste gangen sendte jeg flere mail men ble likevel ignorert av kundeservice.

Virksomhedsoplysninger

1. Fitness- og ernæringstjeneste
  2. Butik med vitaminer og tilskud

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Markedets beste priser på kosttilskudd. For deg som kunde vil vi gi profesjonell veiledning innen kosthold, treningstips og diett oppsett direkte på nettsiden vår. Kosttilskudd, Trening og Coaching.

Kontaktoplysninger

3,3

Middel

TrustScore 3.5 ud af 5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

3,3

Alle anmeldelser

10 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Manglende varer

21. juli 2026
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bestilte tomminutrition.com sin egen…

Bestilte tomminutrition.com sin egen preworkout(winning - whatever it takes) og lær straps. Preworkouten kan jeg ikke klage på. Men når man betaler 200kr for straps, så skal de ikke allerede ha slitasje og lukte kreft.

23. juni 2026

Dobbel bestilling dobbel frakt

Bestilte kreatin som var på tilbud altså 3x99kr. Veldig bra kampanje. Men av en eller annen grunn så ble det en dobbel bestilling. Så jeg fikk 6 stk men måtte også betale dobbel frakt. Sendte mail pg ba om kansellering av den ene bestillingen. Sende dm på Instagram, melding på facebook og ny mail. Fikk ikke noe svar. Kommer ikke til å bestille igjen

4. juni 2026

Whey TN

Kjøpte Tomminutritions whey og er fornøyd med Veldig gode priser
God på smak og høyt innhold av protein.
Har gått helt bort ifra andre merker da de er altfor dyre ifht hva du får for pengene.

15. april 2026

Cuffs

Jeg fikk Cuffs etter et par dager men var jo værste kvaliteten man kan få på det norske markedet. Kan ikke gjøre ett sett uten at den rives opp og smeller vektene ned. jeg står der flau mens vektene lager skytelyder fordi det er så høyt. Sendt dem 2 mails men ikke fått noe svar etter jeg ga ordrenummeret mitt.

18. april 2026

Anbefales!

Gode tilbud og god kvalitet på produktene! Leverer raskt og har aldri opplevd noe tull med levering!

4. februar 2026

Utrolig gode produkter

Utrolig gode produkter, spesielt de dem produserer selv. De har virkelig toppet ingrediensene med det beste av det beste som er grundig gjennomtenkt og med en pris som er utrolig bra. Med 20 år i treningsbransjen og med stor erfaring fra kosttilskudd og jeg havner stadig tilbake til Tommi sine produkter.
Rask levering.
Anbefales på det sterkeste.

7. januar 2026

Shitty company

Shitty company! Ordered a month ago, they said they shipped my order but never got any tracking number and PostNord cant find anything in my name. Ive tried calling daily for 3 weeks without an answer and don’t get any replies on email nor Instagram. This is a fraud, steer clear

17. november 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Produktet jeg kjøpte gikk ned i pris…

Produktet jeg kjøpte gikk ned i pris før varen hadde blitt levert.
Og ble ikke sendt til avtalt plass. Måtte be noen andre hente for meg grunnet er nattarbeider.
Ba om de kunne være snill å matche prisen for trøbbel eg måtte gå gjennom og ikke minst vise service til fremtidige fastkunde. Men mailen ble besvart med å svare rundt spørsmålet.
Purret på dirkete svar og har blitt ignorert.
Jeg handler ikke lite. Og skal man bruke pengene sine, så forventes det i det minste å svare på mail..
ta å handle heller hvor folk bryr seg om du er fornøyd med kjøpet ditt.

27. november 2025

Anbefalles

Har vært kunde i flere år, ikke uten grunn. Leveringen er rask, og produktene er bra. Tommy og de ansatte i butikken er alltid veldig hjelpsomme.

30. marts 2025

Useriøs

Jeg fikk varene som bestilt, men ønsket å heve kjøpe eller bytte i ny vare. Fikk ikke svar via kontaktskjema så sendte mail. I mailen fikk jeg beskjed om at de har de beste produktene, men ingen svar på om jeg kunne bytte/heve kjøpet. Prøvde å sende flere mailer, men ingen svar å få. For meg virker dette veldig useriøst og anbefaler å styre unna

13. december 2024

Til å stole på.

Har alltid fått det jeg skulle innen rimelig kort tid. Og de svarer på henvendelser. Har også besøkt butikken i Oslo, og fått god hjelp.

10. november 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

For det første så tok det veldig lang…

For det første så tok det veldig lang tid før det jeg skulle ha var på lager og når det først var på lager tok det 2 dager før det ble registrert hos postnord.så dukket det opp levering på en butikk 5,5 mil unda meg fikk forandret det og noen timer senere ble det forandret igjen og det dukket opp hentemelding 20 mil unda. Har skrevet melding til Tommi uten svar. Her må det gå ann å ha andre som foreksempel posten som transportør for postnord har jeg fått nok av, om tommi har lyst på kunder da. Dårlig og ikke få svar.

16. september 2024

Superrask levering

Superrask levering, nydelig service og veldig dyktige til å forklare produktene sine.
Har aldri besøkt den fysiske butikken, men kunne gjerne tenkt meg det i fremtiden.

24. marts 2024

Besøkte Tommi Nutrition i går

Besøkte Tommi Nutrition i går. Fikk god hjelp og etterspurte i tillegg produkter som ikke var i sortimentet. De virket åpne for å ta dette inn til vurdering og kunne uansett skaffe meg dette ved behov. Meget positiv opplevelse!

14. marts 2024

Rask levering

Rask levering, raske tilbakemeldinger, kunnskap, skjelden eller aldri tomt for noe av det jeg skulle ha, beste sjokolade proteinpulveret jeg har smakt. Anbefales!

16. februar 2024

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.