Tomekgjol Anmeldelser 6

4,2

1. Personlig træner
  2. Kampsportsundervisning
  3. Fitnessprogram

Tomek Gjøl er en København-baseret specialist i biomekanik og performance – certificeret Functional Patterns Biomechanics Specialist og kampsportsinstrutør i Wing Chun, Muay Thai og Sanda. I den biomekaniske og performance del arbejdes der med tre typer klienter: Dem der performer på højt niveau – atleter, kampsportsudøvere og alle der vil blive skarpere, stærkere og mere præcise i deres bevægelse. Dem der har forsøgt alt andet – folk i kroniske smerter eller bevægeindskrænkninger der ikke er blevet hjulpet af fysioterapi, kiropraktik eller konventionel træning. Vi finder årsagen. Ikke symptomet. Dem der tænker langsigtet – professionelle og aktive individer der vil bevæge sig godt, holde sig stærke og fungere optimalt i årtier fremad. Metoden for arbejdet er Functional Patterns – kroppen trænet som ét sammenhængende system, baseret på dens biologiske blueprint: stå, gå, løbe, kaste. Én præcis korrektion slår 100 gentagelser af det forkerte mønster. Tomek underviser desuden i Muay Thai, Wing Chun og kinesisk kickboxing Sanda – enten som enkeltstående træningsforløb eller kombineret med Functional Patterns træning. Pain-free · Structurally strong · Built to last.

4,2

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Andre kiggede også på

Functional patterns med Tomek

Jeg startede hos Tomek, fordi jeg havde skulder- og nakkesmerter efter en træningsskade og et piskesmældstraume. Almindelige øvelser, kiropraktor og fysioterapi havde ikke givet varigt resultat.

Før træningen havde jeg smerter i nakke, venstre skulder og hofte, som gav hovedpine, træthed og opspændthed. Mentalt var jeg drænet og havde lavt selvværd – næsten som en opspændt slaskedukke. Endelig mødte jeg en træner, der betragtede kroppen som en helhed og forstod, hvordan smerterne hang sammen.

Tomek har en empatisk og individuel tilgang, ser muligheder frem for begrænsninger og tilpasser træningen, så man får det bedste ud af hver session. Undervejs lærte jeg at mærke min krop, finde min power og arbejde med den i stedet for kun at følge hovedet.
Resultaterne har været tydelige: Stærk og balanceret krop.

Resultaterne har været tydelige: Jeg har fået en stærk og balanceret krop, en fysisk og psykisk rygrad, hofteproblemerne er væk, skulder- og nakkesmerter er kraftigt reduceret, og jeg trækker vejret helt naturligt.
Min krop føles stærk og sund, og mine smerter er kraftigt reducerede.
En stor anbefaling herfra 💪🏻🔥

17. juni 2025

Jeg kom til Tomek med betydelig…

Jeg kom til Tomek med betydelig påvirkning af skuldermobiliteten. Jeg kunne ikke løfte højre arm over vandret i supination uden smerter, spænding og udstråling til nakke og arm. Symptomerne havde stået på i flere år efter calisthenics-træning og påvirkede både min kampsport og styrketræning. Tidligere forsøg udstræk havde ikke givet store resultater.

Efter 11 Functional Patterns-sessioner fordelt over 4 måneder oplevede jeg en tydelig forbedring:

Før: Skuldersmerte 8/10 · Udstråling til nakke, arm og hånd · Generel spænding 7/10
Efter: Skuldersmerte 5/10 · Udstråling kun ved yderstilling · Generel spænding 4/10

Den største forskel har været mobiliteten. Hvor smerten tidligere opstod allerede ved løft af armen fremad, opstår den nu først, når armen er løftet over hovedet. Derudover er spændingen i skulder og overkrop reduceret mærkbart.

Tomek arbejdede ikke med skulderen som et isoleret problem, men med kroppens samlede bevægelse. Jeg har samtidig fået konkrete redskaber og en bedre forståelse af, hvordan jeg selv kan arbejde videre med problematikken fremadrettet.

Jeg er ikke symptomfri endnu, men jeg er et markant bedre sted, end da jeg startede, og jeg oplever fortsat fremgang.

Jeg kan derfor anbefale et forløb hos Tomek!

2. marts 2026

5 stjerner herfra

Jeg var i starten usikker på, om det var det rigtige at starte forfra og skifte fra traditionel Wing Tsun til Practical Wing Chun. Tomek har dog vist mig, at beslutningen var helt rigtig. Hans undervisning har løftet både min teoretiske forståelse af systemet og min evne til at anvende teknikkerne i praksis. Jeg kan varmt anbefale Tomek - han er professionel, kompetent og i det hele taget en fornøjelse at træne med.

1. maj 2026

Jeg har døjet med kroniske smerter i…

Jeg har døjet med kroniske smerter i flere år og været igennem alle tænkelige forløb hos fysioterapeuter og osteopater.

Dog var der først da jeg stødte på functional patterns at jeg begyndte at se fremgang. Men kun til en hvis grad og jeg stødte altid ind i de samme problemer så snart jeg gik igang med den gamle træning. Derfor startede jeg et forløb hos Tomek.

Tomek har en holistisk og systemisk tilgang til dine skader med udgangspunkt i biomechanics og fascia. Han identificerede hurtigt mine ubalancer og hvad vi skulle gøre for at rette op på dem. Og den dag i dag har jeg markant færre smerter, og føler en stabilitet i kroppen som jeg aldrig har gjort før. Jeg kan løbe uden at få ondt, sidde på kontoret dagen lang uden smerter, og er generelt bare mindre begrænset i min hverdag.

Så hvis du har smerter du ikke kan komme af med, smerter som afholder dig fra de ting der er vigtige for dig, så kan jeg på varmeste anbefale Tomek.

12. juni 2026

“Jeg fandt Tomek fordi han er den…

“Jeg fandt Tomek fordi han er den eneste i Danmark jeg kunne finde der arbejder med Functional Patterns – og jeg tænkte at det var noget jeg bare måtte prøve.

Gennem mit liv har jeg prøvet mange forskellige behandlere – kiropraktorer, fysioterapeuter, osteopater og meget mere – uden at finde en varig løsning på mine smerter i nakken og lænden og det generelle ubehag i kroppen.

Det der skilte Tomek ud fra starten var at han filmede mine bevægelser og analyserede dem for at finde frem til hvad vi konkret skulle arbejde med. Han gik i dybden med årsagen til smerterne i stedet for at lave en hurtig løsning på symptomerne.

Det der overraskede mig mest var hvor stor en forskel små justeringer i bevægelsesmønstre kan gøre – både på smerter og præstation. Jeg føler mig nu stærkere og mere stabil når jeg spiller padel, og smerterne i nakken og lænden er helt væk. Generelt føler jeg mig mere komfortabel i min krop i hverdagen.

Det har været mere effektivt end alt andet jeg tidligere har prøvet. Jeg ville ønske jeg var startet tidligere

1. maj 2026

Endelig træning der tager fat om årsagen

Jeg har trænet med Tomek i en længere periode og har oplevet store fordele på flere fronter.

Jeg har bl.a. fået hjælp til skulderproblemer og overspænding, som han hurtigt fik styr på. Mit knæ – hvor jeg mangler korsbånd – har fået markant mere stabilitet og styrke, og jeg kan tydeligt mærke at jeg løber bedre og præsterer bedre i både fodbold og kampsport. Hælspore, som ellers havde været et vedvarende problem, mærker jeg ikke længere noget til.

Der har løbende været mindre smerter og skadesproblematikker som er blevet adresseret undervejs. Det er den slags ting der ellers bare hober sig op – hos Tomek bliver de taget i opløbet.

Træningen er anderledes end alt andet jeg har prøvet. I Functional Patterns bruger hele kroppen og rammer muskler man normalt aldrig aktiverer – med masser af bevægelse og rotationer der holder kroppen stærk og ungdommelig. Det er langt hårdere end det ser ud, fordi hele kroppen arbejder hele tiden.

Uanset om man er topatlet, aktiv i hverdagen eller døjer med smerter – er denne træning for dig. Her får du taget hånd om dine ubalancer og kompensationsmønstre og styrket kroppens svageste led og yderpunkter fra top til tå. Jeg vil klart anbefale det.

4. juni 2026