Tomas Fjeldberg Anmeldelser 68

TrustScore 5 ud af 5

4,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ryddig treningsprogram og lett app å bruke. Kan være til tider litt vanskelig å forstå framgangsmåten hvordan man skal forholde seg til RIR og hvilken øvelser er bra å kombinere sammen. Antall rep... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg meldte meg på større og sterkere for å få et mer skreddersydd treningsopplegg uten at det skulle koste meg for mye. Dette har hjulpet meg med å få enda dypere forståelse innenfor trening og kosth... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har sverget til tankegangen hans når det kommer til baseøvelser i over et år og fått veldig god progresjon der. Solgte meg helt til hele programmet hans for et par mnd siden og er veldig fornøyd. Kjen... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Meldte meg på programmet etter lang tid med stagnering i treningen. Hadde fulgt Thomas en stund på Instagram og fann til slutt ut at eg måtte prøve noe annet enn det eg hadde gjort så langt. Har på 2... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Fitnessundervisning

Skrevet af virksomheden

Dersom du er til stede, fokusert og gjør ditt beste her og nå, skal du være fornøyd med det resultatet du får. For hva mer kunne du gjort? Det er prosessen som får deg i mål, så det er her fokuset bør ligge.

Kontaktoplysninger

4,8

Fremragende

TrustScore 5 ud af 5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Større og sterkere🥇

Min erfaring er at dette er er veldig proft opplegg. Du får god oppfølging og et gjennomtenkt treningsprogram som er motiverende, lett å tilpasse og som gir gode resultater☺️

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I en travel hverdag så er det veldig…

I en travel hverdag så er det veldig hjelpsomt og bra å ha et program hvor jeg vet at alt blir ivaretatt.
Nå slipper jeg å overtenke og får hjelp til gode valg. Tidligere har jeg vært usikker på hvilke øvelser jeg bør velge til hvilken muskelgruppe.
Nå får jeg gode alternativer på hver øvelse som gir meg en trygghet om at det jeg velger er bra. I tillegg er det videoer av hver enkelt øvelse som viser utførelsen.
Har jeg spørsmål utover dette opplever jeg å få raske og gode tilbakemeldinger.
Anbefales.

Større og sterkere 💪

Jeg var ikke motivert for trening og slet med å komme igang. Jeg meldte meg på større og sterkere med mål om å trene x 3 i uken 😊 jeg er veldig fornøyd med program, oppsett og funksjoner i appen. Jeg føler at Thomas gir mye og man kan skrive til han direkte hvis det er noe 🤗

Liker at man kan variere på øvelser så man finner en øvelse som passer en selv, og at programmet utfordrer meg 😊

8. august 2023

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.