Toldboden Anmeldelser 92

TrustScore 2.5 ud af 5

2,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

En rigtig hyggelig aften, på Seaside Toldboden. En regnfuld mandag aften, blev tilbragt på dette fantastiske sted. Det fungerer rigtig godt med madbestilling på QR koder. Man kan blive sammen med... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi var 2 vennerpar, som havde bestilt en 5-retters menu med drinks, champagne, kaffe og det hele. Og alt var skønt - hver ret smagte virkelig godt, og betjeningen var virkelig i særklasse. Især Taf... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Kontaktoplysninger

2,6

Under middel

TrustScore 2.5 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Service folk gjorde deres bedste

Brunch til 17 personer. Aldrig har jeg fået så ringe mad .. sjasket og ulækker, serveret på så smalle borde at der ikke var plads. Ingen bestik på fade. Intet grønt . Små daggamle brødkrummer .. vi kommer der aldrig igen .. prisen var selvfølge høj og god

19. september 2025

Meget dårlig service!

Dårlig service! Vi havde bord kl 12 (en hverdag). Havde booket indenfor, men fik at vide at man kun kunne sidde ude, da vi ankom. Der var meget få andre gæster til at starte med. Da der var gået lidt over 1 1/2 time havde vi kun fået forret. Dem der kom 1 time efter os, fik hovedretter inden vi gjorde. Da vi brokkede os, sagde de at det var fordi de ville give os forret først, og så blev der travlt i køkkenet. Sjovt nok fik vi først den sidste forret efter hovedretterne.
Der var virkelig mange hvepse, da tomme hyldeblomst flasker stod på nabobordene, også i langt over en time.
Vi besluttede derfor at sætte os indenfor alligevel. Her fik vi besked på at der ikke var service indenfor. Efter lidt brok fik vi dog fremskyndet vores hovedretter (og en forret) inde. Klokken var nu over 14 og reservationen var slut. Så ingen tid til dessert, som vi nu også hellere tog et andet sted.
Maden smagte fint! Men med sådan et prisniveau forventer jeg at blive serviceret.

8. august 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Håbløs service og middelmådig mad

Håbløs service og middelmådig mad. Forret serveret inden vin kom på bordet så den måtte vi rykke for. Wontons mini til kr 95,- og 3 østers som man ingen ide havde hvor kom fra. Hovedretten var calamari friteret i gammel olie plus dagens fisk der var ynkelig. Asparges kartofler som tilbehør men var ikke i nærheden af aspargeskartofler. Dessert var mango sticky rice men når man har rejst i Thailand var den helt til grin. Double espresso macchiato blev til en café latte. Alt i alt håbløst!

19. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Skuffende og respektløs servering til…

Skuffende og respektløs servering til vigtig fest

Til en bryllupsfest den 2. maj på Seaside Toldboden bestilte vi 4-retters menu fra Dong Dong – og fik alt serveret på én gang. Forret, hovedret og dessert klemt sammen på bordet. Maden blev kold, oplevelsen kaotisk.

Da jeg klagede, lød svaret blot: “Det er det, vi kan gøre.” Til 800 kr. for to menuer forventer man mere – både i service og kvalitet. Det her var ikke godt nok. Håber I tager det til eftertanke!!

2. maj 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Købte i går aftes en burrito bowl for…

Købte i går aftes en burrito bowl for 185kr.
Indhold var en skefuld ris, en skefuld kylling, en klat most avokado og salsa, en håndfuld rødkål samt et drys af måske feta samt to skiver lime. Det var serveret i en papskål, der var alt for stor til det beskedne indhold.

26. april 2025

En virkelig skøn aften

Og alt var skønt - hver ret smagte virkelig godt, og betjeningen var virkelig i særklasse. Især Tafa var fantastisk: hun præsenterede retterne professionelt, men samtidig var hun virkelig sød og hjælpsom (og gav endda en omgang uden beregning🍸👌). Hun havde et skarpt øje for, hvornår vi var klar til næste ret, og det virkede til at hun (og de andre tjenere) hyggede sig på jobbet.
Helt sikkert et sted, vi vil komme tilbage til 👍

14. februar 2025

Tafa !!

Tafa !!! Det er simpelthen den bedste service ever !
Vi var 7 gutter som havde bestilt en lille julefrokost med det hele og deres tjener Tafa er for for sej ! Alt var perfekt ! Bedre service findes der ikke!

Tak for en god aften

20. december 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Smukt placeret er Seaside Toldboden på…

Smukt placeret er Seaside Toldboden på kanten af havnen, tæt på Kastellet.
Konceptet med flere stadeholdere er egentlig ok, så folk kan vælge det køkken de foretrækker. Men portionerne er ret små, nogle får maden serveret på tallerkener, vi (en gruppe på 9 personer) skulle afhente maden der var placeret i papbeholdere, fordi vi havde fået at vide, at vi kunne bestille og betale maden på deres hjemmeside - QR-kode ved bordet. Samtidig blev restauranten runderet af en masse unge "tjenere", som....bare gik rundt. Små 200 kr for en asiatisk hovedret. Smagte ok, men ikke noget ekstraordinært. Drinks er kedelige og karakterløse.
Da stedet bare synes at være en overdækket Streetfood-restaurant, så ville jeg hellere foretrække Reffen eller Broens

12. september 2024

Diskriminering af “toere”

Man kan føle sig diskrimineret for mange ting nu åbenbart også for at være ude at spise to- og-to sammen.
Vi var ude for en meget mærkelig oplevelse på Seaside Toldboden forleden.
Vi kom glade til restauranten. Et skilt forkyndte at man ikke kunne sidde inde, hvorfor vi stillede os op i kø som nummer to “hold” for at få anvist et af de flere ledige borde i skyggen udenfor.
Efter nogen tid kom en ung mand hen til os og beklagede, men han havde kun borde i solen. Da vi spurgte til hvorfor vi ikke kunne få anvist et af de flere ledige borde i skyggen, sagde han til os i et stemmeleje, som det burde vi da allerede have kunnet forstå: “Vi venter travlhed lige om lidt, så jeg kan jo ikke fylde mine borde op med ‘toere’.
Det blev ikke Toldboden den dag…og det bliver aldrig mere Toldboden.

5. september 2024

Uovertruffen oplevelse

Kære Seaside, Vi havde skønne timer hos jer i går. Uovertruffen servering af en MEGET sød og serviceminded ung pige. Mine venner roste mad, de flotte anretninger og fantastisk service.
Det betød meget for mig, da familien jeg var sammen med, har nogle af de flotteste hoteller rundt omkring i verden :) Tak, for at jeg ikke skulle være nervøs:) Tusinde, tusinde tak. Mange hilsner Christina

11. august 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dårlig service og ringe mad

Fik pomfritter med dip som var så middelmådige at jeg ligesågodt kunne have bestilt dem på det lokale pizzaria.
Bestilte en ribeye med nye kartofler, som var underkogte og kom en halv time før bøffen, som var gennemstegt, selvom jeg havde bestilt medium. Jeg sendte den tilbage og bad om en medium og fik derefter, en ny bøf som var HELT rød. Udover dette var hele min tallerken overpøset med sennepskorn så alting smagte af sennep. For ikke at tale om den alt for lange ventetid, elendige service og utiltalende tjenere. Ellers tak, kommer aldrig igen.

5. juli 2024

Virkelig god betjening

Super god setting ved vandet! Fik drinks udenfor i solen og rykkede ind til middagen. Rigtig god mad og vin fra forskellige restauranter! Prikken over i’et var helt klart vores tjener Alex, der tog sig virkelig godt af os fra start til slut! Rådgav fint om konceptet og maden, og sørgede i det hele taget bare for, at vi havde det godt & alt spillede!

27. maj 2024

Dejlig oplevelse

D18/6 i dag har vi været ude og spise vores kompensation middag og må bare sige at det var en rigtig god oplevelse, servicen var i top og maden var rigtig god 🙏
Tak for i dag ses helt sikkert igen

21. maj 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

For dyrt og for dårlig service

Vi bestilte 2x billetter til skaldyrsfad på skaldyrsfestival hvor vi blev lovet “smørdampet hummer”.. vi fik en kvart stykke madvaffel med noget ruskomsnusk de sagde var hummer.. De her billetter var bestilt for over en måned siden så jeg tænkte da vi ville sidde godt.. vi får verdens mindste bord med havudsigt siger de og at det skulle være et super godt bord men i realiteten blev man ramt af alle der gik forbi og vi nåede at blive rykket rundt på 3-4 gange før vi fik et lidt bedre bord.. En tjener kommer så og giver et glas bobler som var god stil.. Det hjalp så ikke så meget når desserten så bliver fucket op.. Der stod jordbærtærte på billetterne men vi fik en skål med noget fløde, rå jordbær og crunch som tog dem 50 min at servere.. vores seating hed 17-19 men vi kunne først gå derfra 20.15 og kom over en time forsent til en anden aftale.. De gav os godt nok 50% på vinen som vi alligevel betale 225kr for.. Der er det sgu lidt forsent når man har fået ødelagt hele sin aften.. Der sætter mig og kæresten sgu ikke vores ben igen

17. maj 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det kan gøres bedre (MEGET BEDRE)

Det kan gøres bedre (MEGET BEDRE)
Vi havde bestilt skaldyrsfad og fik en tallerken som en af mine brødre fra mit hjemland i ecuador ville kunne lave fra gaden meget bedre og til 1/100 del af prisen. Tjenerne havde ikke styr på noget som helst og vi ventede 50 minutter på en ret som max tager 7 minutter at sætte sammen. Dog skam ham tjeneren som gav et gratis glas vin, have probs for god betjening.

17. maj 2024

Større selskab - super aften

Vi var et større selskab der startede udendørs med drikkevarer - senere fik vi flyttet os til vores reserverede bord og siden hen igen indenfor til drinks efter maden - alt fungerede super godt. Maden var perfekt til vores behov og super lækker. Vores tjener Dagmar sørgede for vores behov undervejs og var altid lydhør og fleksible - det satte vi stor pris på. Fantastisk udsigt og placering - jeg kommer helt sikkert tilbage. Det er klart at skal man spise tæt på Langelinie og Esplanaden så betaler man lidt mere, det kommer vi ikke udenom her. Mine favoritter var: tartaren, fisketacoen og den lækre estragon mayo til de sprøde fritter.

7. maj 2024

Check din regning…

Maden er middelmådig og betjeningen virker uprofessionel. Da vi skulle betale var der skrevet flere ting på regningen som vi ikke havde bestilt og en af retterne (færøsk laks) kostede væsentligt mere end der stod på spisekortet. Vi kommer ikke igen.

16. marts 2024

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.