Tokyo Hut Anmeldelser 20

2,2

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

INGEN SUSHI PÅ SUSHI RESTURANT

Plejer normalt at være godt men havde en dårlig oplevelse da kl 19:30 var der ikke mere sushi. Brokkede mig og sagde kan du sige til køkkenet der skal komme sushi. 30 min senere var der stadig ikke sushi
Kan man kalde det running sushi når der ikke er sushi men der kun var dessert ❗️IK KOM DERHEN HVIS I GERNE VIL HAVE SUSHI❗️

28. oktober 2023

Find et andet sted at få din mad

Vi har i dag været inde og spise som så mange andre gange. Men i dag var så skuffende at vi nok ikke kommer der igen, først hår i maden og da vi henvender os til servitricen begynder hun nærmest at ville diskutere om det var et hår eller ej. DÅRLIG SERVICE !!!! Pomfritterne var kolde, der blev ikke fjernet brugt service og så har jeg aldrig I mit liv oplevet at skulle betale 110 kr for en kande vandhane vand. Det er under al kritik

13. august 2023

Dårlig service fra start til slut

Dårlig service fra start til slut. Tjener har joggingbukser på og står med hænderne i lommerne da hun modtager vores bestilling. Spisepind falder på gulvet da hun lægger menu kortet på vores bord. Jeg samler pinden op og giver hende hvor efter hun lægger den tilbage på bordet. Jeg giver hende den igen og siger den har været på gulvet og at jeg ikke vil spise med den. Hun tager spisepind og går væk, nærmest demonstrativ. Fra start har vi gjort opmærksom på, at vi ønsker buffet og efter nogen tid bliver vi henvist til andet sted i restauranten da det er nemmere for os og tættere på buffet. Rigtig god ide, men måske det skulle have været fra start af istedet for at blive henvist til plads ved running sushi. KÆMPE SKUFFELSE med buffet. Virkelig ringe mad. Risskål nærmest tom og de ris der var tilbage er knas tørre. Nudler var gummiagtige og lugtede mærkeligt. Hele buffeten lignede noget der skulle have været kasseret og tomme fade eller med kun et stykke kød tilbage. Jeg tilkalder tjener og beder hende fylde op med nye ris og tjekke alt andet i buffeten. Ikke særlig kundemindet og virket ligeglad. Det sker INTET og hun går væk. Efter lidt tid må jeg igen bede om nye ris da det stadig er de gamle tørre ris det ligger tilbage. Hun kommer efter et stykke tid med nye ris på tallerken til os samt en tallerken med spareribs. Havde nu ønsket hun havde sat det ved buffeten istedet for at skulle have kolde ris og kød efter kort tid. Tjener virkede total rundet på gulvet og går ind i stativet med håndsprit. I buffeten skal man ringe på klokke for at få skåret kød. Vi ringer og ringer Ca 15 gange med intet sker. Vi må igen tilkalde tjener hvor efter hun går ud i køkkenet og anden tjener kommer ind og skær kød. Han kommer med en undskyldning om at klokken ikke virker da batteri er taget ud og der ikke er kommet nyt i. Hvad skal klokken så gøre god for når den ikke virker? Kan ikke anbefale restaurant, hverken service, mad eller noget som helst andet. Kan anbefale at man holder sig laaangt væk!!!! Føj for pokker en oplevelse.

23. juli 2022

Dårlig service og dårlig mad derudover…

Dårlig service og dårlig mad derudover virkelig ulækker frugtsalat som var vendt i smør.
Har aldrig i mit liv oplevet noget værre end den service vi fik, medarbejderne ligger ondt og er ikke specielt serviceminded, tallerkener der flyder på bordene og undertilberedt/overtilberedt mad! Utrolig dårlig oplevelse.

26. marts 2022

Faktisk imponerende hvor meget dårligt…

Faktisk imponerende hvor meget dårligt mad man kunne få. Har sjældent set så sølle en salatbar , det varme tilbehør til grillmenuen var kold og da der så kom nye pommesfrites ind, var de nok varme, men ikke færdigstegte,. Kødet var oversteget og koldt. Selv isen var af ringe kvalitet.

13. februar 2022

Middelmådig mad og ringe service

Vi har besøgt Tokyo Hut 2 gange og må sige at jeg aldrig har oplevet så dårlig service som den vi har fået hos Tokyo Hut, for det første er vi blevet placeret et sted hvor vi var det sidste bord på båndet så der var ikke halvdelen af den mad der blev sat på, der kom ikke nogen og spurgte om vi manglede noget!! Jo først da hende den meget sure tjener kom for nærmest og smide os ud halvanden time efter vi var kommet. Vi måtte selv spørge efter nogle ting, og alligevel sad vi og vente længere tid på det. Jeg kommer aldrig der ind igen!!

30. juli 2021

Dejligt udvalg, MEN….

Dejligt udvalg i Running Sushi, især hvis man kommer først på aftenen. Dog er vi særdeles skuffede over den meget ringe kundebetjening! Den unge dame med hornbriller var direkte flabet og modbydelig i sin kommunikation med os og virkede bestemt som om hun helst så, man slet ikke bad om noget eller spurgte ind til menukortet! Vi havde absolut ikke en følelse af at være velkommen. Vi har været hos Tokyo Hut flere gange, og hver gang er det den samme tjener, som er problemet.

18. juli 2021

Super lækker buffet i Steak House

Super lækker buffet i Steak House! Mange skønne retter! Mega skøn running sushi! God service og sød imødekommende personale! Under coronanedlukningen fik vi flere gange buffet som take away! 11 retter mad til meget billige penge - og jeg blev betjent med et smil ved skranken! Tak for jer!

26. februar 2021

Vi fik den varme buffet

Vi fik den varme buffet, den var virkelig ringe, maden var ikke varm, noget af maden var total smagløst, deres kødbuffe fejlede ikke noget, men det var noget mærkeligt varmt tilbehør. Tre slags sovs der havde ligget så længe at det havde trukket tykt tør skorpe, buffe bar tydelig præg af at den ikke blev fyldt regelmæssigt op. Stegte nudler var sten hårde, ris havde ligget så længe at der var klumper der i som min kniv ikke kunne skære over. Den ene suppe der var, lignede en sovs, der havde stået hele dagen. Belysning er virkelig kikset, en blå farve på væg og rød farve i loftet, og der er ikke særlig hyggeligt. Dog var der rent, og de var søde og rare. Men vi kommer ikke igen.

3. oktober 2020

Har været på Tokyo hot idag

Har været på Tokyo hot idag. Jeg har haft fødselsdag, maden var godt min tjener var værklige dårlig og sur. Det kan ikke finde ud af smile og service var helt ned i bunden.hvis I vil gerne har mere forklaringen, kontakt på 42160058

5. juli 2020

Propmæt af god sushi!

Glimrende sushi og sød betjening - jeg kan kun anbefale stedet. Jeg er meget tilfreds med Tokyo Hut og min søn synes det er helt vildt fascinerende at maden kommer kørende på noget, der minder om togskinner. ;-) Dejligt sted at hygge sig.

30. august 2013

fantastisk god mad og dejlig stemning!

da vi ankom virkede det en smule hektisk, og tænkte lige puuuhhaa et øjeblik.

Vi fik et bord lige ved køkkenet, og jeg ved af erfaring at når man sidder op af et forholdsvis åben køkken, kan man godt ske at sidde i lidt støj.

Men blev kun overrasket på alle mulige måder!

Der var en dejlig ro, maden var perfekt !! lækre små retter til enhver smag, lækker dessert.
an kan sidde der og hygge i mange timer.
er kun positiv over det, og glæder mig til a komme igen :)

17. august 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (20 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto