Toksvaerd Planteskole Anmeldelser 9

3,3

3,3

Middel

Meget arrogant og ringe service. Glædede mig til at besøge en RIGTIG…

Glædede mig til at besøge en RIGTIG planteskole, med en lang dosmerseddel i lommen med navne på stauder anbefalet af en gartner til mit nyetablerede staudebed.

Jeg spørger efter nogle af stauderne og mødes af om jeg ikke kan nævne stauderne på latin, for ellers kan gartneren i Toksværd Planskole ikke hjælpe mig. Forklare at jeg har en lang liste med staudenavne som jeg har fået anbefalet til et staudebed og at jeg ikke har alle navne på stauderne stående på latin.

Gartneren valgte at vise mig en staude ( Staude Solsikke) fra min liste og jeg spurgte efter farven lemon og den blev vist i mørk gul. Øv øv

Herefter gik gartneren og jeg stod tilbage med min lange liste m staude som jeg ville købe til mit bed. Ikke noget med imødekommenhed som lad mig se din liste og se hvad vi evt har eller hvad jeg ellers kan anbefale.

Ringe service fra en rigtig planteskole.

Ja, så kørte vi vi Billigblomst og her mødte vi service. Her blev listen gennemgået og de stauder der var hjemne vist frem ellers blev der fundet alternativer frem.

Jeg kører ikke mere til Toksværd planteskole for at købe staude til et stort staudebed, når service er så arrogant og ringe.

9. juni 2025

Har altid oplevet en rigtig god service…

Har altid oplevet en rigtig god service her på planteskolen. Medarbejderne er smilende og meget hjælpsomme. Jeg handler altid her og så laver de de flotteste juledekorationer og de gør det lige som man ønsker. Husk at bestille i god tid, så er de klar når du skal bruge dem. Vi har fået flere træer her fra og de få gange, der har været problemer er servicen i top og vi har fået byttet eller hjælp.

2. maj 2025

Voksen skældud... ævæv

Jeg er kørt et par gange forgæves. Spør derfor hvornår de får en bestemt rose hjem igen.
Jeg får at vide det gør de jævnligt. Jeg kan blive skrevet op, så sætter de en til side og ringer mig op når de kommer.
Efter at have ventet over en måned opgiver jeg og køber den et andet sted.
Jeg bliver så ringet op den efterfølgende uge at nu er rosen kommet hjem.
Jeg siger at jeg desværre lige har købt den et andet sted. Og regner slet ikke med det bliver et problem. Men damen i tlf bliver utroligt sur. Fordi det slet ikke er noget i deres sortiment og det kunne jeg på ingen måde være bekendt.
Jeg stiller mig uforstående over for det ikke skulle være sortiment, når det er en vare de normalt har og jeg bare havde forstået det som de ville stille en vare til side til mig når de alligevel fik et parti hjem.
Og jeg i løbet af sommeren har haft købt flere af dem.
Hun bliver mere sur og jeg tilbyder jeg nok skal komme og købe den hvis det er et problem. Men får tvært besked om at hun nok skal give besked videre om jeg ikke vil have den alligevel.
Jeg sidder paf tilbage over den voldsomme reaktion og er nærmest bange for at møde vedkommende hvis jeg kommer igen.
Jeg vælger så at skrive en mail til planteskolen om jeg føler mig lidt uretfærdigt behandlet.
Og det er ærgerligt når nu de plejer at være så søde.
Jeg gætter på det er selv samme dame der svare...

"Det var en rose uden potte som vi normalt ikke har i sortiment og den var bestilt hjem til dig uden potte.

Vi regner med at når vi bestiller en vare hjem vil kunden gerne have den eller giver besked om at de ikke ønsker den..

Vi har arbejdet videre med rosen og klarer det selv

Lena Andersen
Toksværd Planteskole"

Der var intet beklagende over jeg var blevet skældt ud. Selv efter hun lige havde læst at jeg ikke havde fået noget at vide om de bestilte noget specifikt hjem til mig.

Nu tør jeg nærmest ikke komme igen.
Og tænker desværre jeg vil handle andre steder, da have glæden vil være erstattet med ondt i maven derude ☹️

Og det er mega ærgerligt! Jeg har altid tjekket minimum 2 gange hos dem, før jeg har købt andre steder fordi jeg mener det er vigtigt vi har et sted at tage hen hvor man kan få råd og vejledning og jeg har gjort mit bedste for at støtte dem, fordi jeg ved de har en konkurrent længere nede af vejen (billigblomst)
Er kommet der ofte fordi jeg har lige under 2 hektar have.

Men heldigvis er der for mig ikke meget længere til Køge.

23. oktober 2024

Havde desværre en rigtig øv oplevelse…

Havde desværre en rigtig øv oplevelse med en stor bestilling tjuja planter til hæk.
Vi havde bestilt 400 stk af 2 omgange på 200 stk. hvor vi havde fået professionel gartner til at plante dem. De skulle alle være 120-150 cm.
Desværre kom anden bestilling på 200 stk som en meget kortere plante på 80-100cm selvom planteskolen holdte fast på at de var samme størrelse.
Planterne blev plantet af gartner, før vi kunne nå at se forskellen på plantestørrelserne. Nu har vi så i samme hæk 2 helt forskellige højde størrelser og tykkelse på plante med 50 cm højde forskel i den samme side af hækken. Det ser forfærdeligt ud.
Så hav ikke tillid til planteskolen. Det var en rigtig øv oplevelse, også da vi henvendte os til Erik.

20. juni 2024

Æbletræ ombyttet efter fire år

Jeg købte i 2020 et Filippa-æbletræ, som nu efter fire år stadig ikke levede op til forventningen. Der har været bladsætning, men tilvæksten var ringe og der var næsten ingen frugtsætning, selv om der i nærhenden står bestøvende arter.
De få æbler der kom, blev kun på størrelse med en valnød. Derfor besluttede jeg at gøre forretningen opmærksom på det med en mail.
Jeg fik hurtigt et svar fra Erik Andersen, at jeg kunne grave det op, komme med det og få et nyt. Han mente umiddelbart, at podestedet var beskadiget. Så jeg har nu fået et, der næsten er større.
I øvrigt har jeg oplevet god service på stedet, hvor man altid kan få assistance. I modsætning til det nærliggende Billigblomst, hvor der endda skiltes med at det er baseret på selvbetjening uden rådgivning. Fint hvis det virkeligt var billigere. Det var det nok i starten, men nu synes jeg, at priserne er stort set som hos Toksværd på det faste plantesortiment som roser, buske, træer mv. Alt det interiør-mæssige inde i butikkerne, samt stueplanter, ved jeg ikke så meget om.

10. juli 2024

Super service.
Fik assistance af gartner, som fandt og hentede 4 stk planter for mig. Alt i alt fik jeg en meget fin service.
Kan virkelig anbefale Toksværd planteskole

23. september 2022

Dårlig service

Jeg Beder om hjælp til at finde en specifik plante. Bliver henvist til stauder og må selv lede.
Bestemt ikke den service jeg havde regnet med.
Handeler bestemt ikke der mere.

8. maj 2022

Læg IKKE Jeres handel her

Læg IKKE Jeres handel her! NUL stjerner til den butik!

Fredag d. 28.01.2022 købte jeg nogle blomster hos Toksværd Planteskole, der i blandt en Orkide ("Dendrobium")
Kun 3-4 dage senere, begyndte blomsterne på de to lange stammer at visne og falde af nedefra og op! Dette fortsatte i dagene frem, så der ca. 12 dage efter købet, kun var friske blomster tilbage på de øverste dele af planten! Der var her tale om en tydelig afblomstring af planten!

D. 10.02. ringede jeg derfor til planteskolen med en reklamation over, at have købt en plante, der var under afblomstring! En plante som jeg derfor kun havde haft glæde af i få dage!
Ekspedienten bekræftede, at planten, ud fra min beskrivelse, VAR under afblomstring, men nævnte at planten havde været nedsat, da jeg købte den. Dette havde ikke fremgået af prismærkningen d. 28.01., ej heller at planten var ved at afblomstre!

Ekspedienten meddelte, at jeg var velkommen til, at returnere planten og få HALVDELEN af købesummen tilbage!!! Jeg fortalte hende, at jeg på ingen måde var tilfreds med dette, samt at det ikke var praksis i henhold til gældende regler i "Købeloven"!
Jeg havde kontaktet "Forbrugerklagenævnet" for at høre, om "Købeloven" også gjaldt planter og blomster, hvilket den gjorde! Dette køb kom under paragraf 78 i "Købeloven"
Dette kunne personalet så ikke tage stilling til på egen hånd, da de havde fået klare retningslinjer af ejeren af planteskolen Erik Andersen, så jeg skulle komme ud med planten mandag d. 14.01., da ejeren så selv ville være til stede!

Da jeg om mandagen stod derude og talte med Erik Andersen, blev min reklamation blankt AFVIST! Det var da en fin Orkide, mente ejeren!!! Det halve af blomsterne på planten var nu visnet bort. I øvrigt havde jeg jo købt planten til jul og til nedsat pris! Det var nærmest umuligt, at komme til orde overfor ejeren, som talte uafbrudt og ikke lod mig komme til orde!
Dette resulterede i, at jeg spurgte ham, om han kendte "Købeloven"? Herefter fik jeg meget kontant at vide, at han da var ligeglad med "Købeloven", og at jeg højest kunne få halvdelen af købesummen tilbage! Jeg lagde et print af paragraf 78 i "Købeloven" på disken foran ham, og bad ham læse loven, som ALLE erhvervsdrivende skal rette sig efter!
Han tog papiret, krøllede det sammen og smed det i affaldskurven, mens han vredt udtalte, at han da var ligeglad med "Købeloven", den gjaldt IKKE ham!!!
Jeg forlod planteskolen, både rystet og gal, da jeg ALDRIG har oplevet noget lignende gennem 50 år!!!
Jeg sætter ALDRIG mine ben i den butik mere!!!

Jeg kontaktede herefter "Forbrugerrådet" igen, og kom til at tale med samme dame som tidligere, som udtalte, at hun ALDRIG tidligere havde oplevet noget lignende fra en erhvervsdrivende!!!
Vi aftalte derfor, at sagen skulle anmeldes til "Forbrugerombudsmanden", hvilket den ER blevet, da "Købeloven" SKAL overholdes af ALLE erhvervsdrivende!!! Man kan ikke bare blæse på landets love og lave sine egne!!!!

4. marts 2022

Er dette din virksomhed?