2,2

Under middel

Meget tilfreds!

Havde brug for et nyt toilet, jeg sendte info til 3 forskellige firmaer hvor Toiletteamet.dk svarede først og med den skarpeste pris.

Fra da jeg ringede til han var færdig gik der mindre end 3 dage - så jeg er en meget tilfreds kunde og kan derfor kun anbefale firmaet.

11. marts 2019

Toiletteamet.dk beskrives bedst som…

Toiletteamet.dk beskrives bedst som værende en mindre virksomhed af den type som ingen ved deres sansers fulde fem ønsker at løbe ind i.
Aldrig har man skullet høre på så mange løgne og løftebrud. Firmaet – hvis man kan kalde det sådan - ledes af en ganske umoden og useriøs ung mand, der åbenbart tror, at man ustraffet og vedvarende kan platte og lyve sig gennem livet.
Et virkelig godt råd er, at finde et serøst firma og toiletteamet bliver aldrig et af dem.

10. marts 2019

Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse…

Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse med Toiletteamet. VVS'eren overholdte ikke aftaler og brændte mig af et utal af gange. Fra at skulle have taget en uge endte det med at tage en måned at få på plads, og det var en virkelig frustrerende oplevelse. Jeg kan på ingen måde anbefale af bruge Toiletteamet.

14. august 2018

Vælg et andet firma!

Havde en dårlig oplevelse med dette firma. Deres håndværker var ude for at se på vores badeværelse, hvorefter han ville vende tilbage med et tilbud til os. Vi skrev sammen på SMS over et par uger vedr. vores ønsker, spørgsmål, hvad de kunne tilbyde, specificering af opgaven mv.
Håndværkeren skrev at han var ved at få strikket et tilbud sammen som han ville sende til os dagen efter. Vi hørte aldrig mere fra Toiletteamet. Vi spildte lang tid på at vente på dem og det er super useriøst at de ikke bare melder ud hvis de ikke er interesserede i opgaven. Vælg et andet firma.

18. juli 2018

Jeg må advare kraftigt mod dette firma.

Jeg må advare kraftigt mod dette firma.
Jeg købte 2 toiletter og det gik fint, men desværre var der en støbefejl i sæderne så de knækkede.
Fra nu af gik alt skævt.
I over 5 måneder er jeg blevet holdt hen med falske løfter om hvornår de kom og udskiftede sæderne.
Først skulle de lige have en ny oplysning, billeder osv, men der skete intet.
Hver gang jeg mailer siger de at der er begået en fejl og om vi kan lave en ny aftale.
Sidst blev der aftalt fredag 15 januar 2018 kl. 8:00. Kl. 8:08 ringede medarbejderen og beklagede at han havde glemt det og om han kunne komme kl. 15:00.
Jeg sagde ja til aftalen og siden har jeg hverken set eller hørt fra dem.
SÅ HOLD JER LANGT FRA DET FIRMA.
Medarbejderen ringede lørdag aften og beklagede at han ikke havde haft tid til at efterkomme aftalen og spurgte om han kunne komme på søndag mellem 11 og 12. Den aftale blev overholdt og efter 5 måneder fik de udskiftet sæderne. Så lang tid for så lidt!

18. januar 2018

Gode priser - Kanon service

Jeg havde brug for en hurtig udskiftning af mit toilet. Hele vejen igennem har jeg fået mega god service, kommunikation i top og en montør god som dagen er lang.
TAK! Toiletteamet får mine varmeste anbefalinger.

26. september 2017

Super oplevelse!

Skrev til toiletteamet.dk og fik svar med det samme. Jeg valgte hvilket toilet jeg ville have og 3 dage efter var det monteret. Nicklas der var montør var utrolig behagelig. Alt blev ryddet op, det gamle toilet tog de med retur. Alt i alt en super oplevelse, fine priser og rigtig god kommunikation. Toiletteamet får mine varmeste anbefalinger.

10. januar 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (9 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto