Toftinstallation Anmeldelser 5

2,7

2,7

Under middel

Sjusket ophæng af Floss lamper

Vi brugte dem til at montere nogle lidt komplicerede lamper fra Floss. Floss selv anbefalede dem - og måske der er flere “underafdelinger” men dem vi havde ude var ikke erfarne med den type lamper (Arrangements og Coordinates). Det hang skævt og var generelt monteret uden detalje for øjet. Det gav vi 10.000,- for og blev mødt med af et ubehøvlet svar da vi klagede.
Vi endte med at betale en kompetent elektriker 10.000,- for at rette Toft Installations fejl.

6. juni 2024

Upålideligt firma

Upålideligt firma

Man kan desværre kun give 1 stjerne og den får de for deres ekspertise i at ikke møde op som aftalt.

vi har brugt dem en 4-5 gange og de 4 af gange kom de ikke som aftalt og nu i dag kom de slet ikke.

de er notorisk upålidelige.

8. januar 2025

Midt i en storm gik lyset pludseligt ud…

Midt i en storm gik lyset pludseligt ud i vores hus. Mørket omsluttede hele huset - fra køkken til stue og kælder. Vi prøvede at nulstille/skifte sikringerne, men uden held. Jeg huskede, at min nabo havde anbefalet en professionel og certificeret elektriker - Toft Installation. De havde tidligere hjulpet flere i nabolaget med deres elektriske udfordringer. Jeg ringede straks til dem, og til vores lettelse sagde de, at de kunne komme med det samme.

Da elektrikeren ankom, havde han sit professionelle udstyr med. Han startede med en hurtig inspektion af hele huset for at diagnosticere problemet. I køkkenet fandt han en fejlbehæftet ledning, som havde forårsaget en kortslutning. I stuen var der et problem med en af stikkontakterne, og i kælderen opdagede han, at en af sikringerne var blevet overbelastet.

Elektrikeren arbejdede hurtigt og effektivt. Han havde en rolig attitude fik han genoprettet strømmen, rum for rum.

Efter et par timer var hele huset igen i orden og med lys, og vi kunne ånde lettet op. Toft Installation var ikke kun dygtige, men også utrolig venlige og informative.

Jeg kan på det varmeste anbefale Toft Installation og de får uden tøven 5 stjerner herfra.

22. oktober 2023

Hurtig og super god hjælp i en presset situation

Strømmen gik i halvdelen af min lejlighed i weekenden og da jeg skal flytte lige om lidt, var jeg noget desperat for at få ordnet problemet. Jeg skrev til et par elektrikerfirmaer og Toftinstallation skrev til mig lørdag, at de kunne komme mandag morgen. De fiksede problemet inden for en time (noget med nogle lampeudtag, som på var 🤷🏻‍♀️ og de sikrede, at det ikke kunne ske igen for mig). Jeg er meget glad og tilfreds

23. oktober 2023

10.000 kr for ingenting...

Vi havde en strømafbrydelse i vores hus på en søndag, hvor en gruppe af ukendte årsager slog fra. Efter at have taget alt ud af kontakterne uden held, kontaktede jeg et par elektrikere. Toft Installation havde tid (jeg forstår nu hvorfor) og efter at blive oplyst i telefonen at det kostede ca 4000 kr. at få en installatør ud i weekenden - men til gengæld ville han arbejde til det var fikset - eller i hvert fald 3-4 timer.

Han gjorde det så godt som han kunne, og fik sikret lys i dele af huset (køkken og bad) som dermed hjalp os lidt. Men han sagde at han kun havde 2 timer til rådighed og var på vej efter 1 time - men efter en telefonsamtale med hovedkontoret blev han en time mere.

Undervejs konstaterer han at jeg har nogle gamle stofledninger. Jeg spørger om det evt. kunne betale sig at skifte ledningerne samtidigt - og han siger at det kan det ikke - hvilket undrer mig.

Jeg regnede med ikke at betale alle 4.000 kr. - men jeg tog fejl da jeg fik fakturaen i sidste uge.

Da han tager afsted ringer jeg til Carina på hovedkontoret - som fikser at der kommer en mandag. Det bliver så en anden en ham der var der om søndagen. Jeg accepterer - da jeg er små-desparat samt at jeg håber han kan fortælle i detaljer hvad han har gennemgået og ikke gennemgået.

Den nye elektriker kommer dagen efter. Han har en anden med, som tydeligvis er meget ny.

Efter at have brugt godt en time på at tale med den første elektriker i telefonen siger han til mig, at han vil tjekke køkkenet først (hvilket den anden elektriker har tjekket). Men siger at han i hvert fald ikke behøver skifte HFI-relæet (hvilket den første elektriker også sagde).

Efter at have gennemgået flere forskellige ting tager han fat i mig (måske 2 timer senere) og spørger mig om han skal udskifte HFI relæet.
Jeg siger at det er ham der er eksperten - men siger at jeg synes umiddelbart det er en underlig idé - når både ham og hans kollega har sagt det ikke kan være det der er i vejen.
Han siger at måske er der alligevel noget i vejen der, fordi han har endnu ikke fundet noget andet.
Herefter er de først væk ca 1 time - og arbejde igen 1-2 timer med HFI relæet, hvorefter jeg spørger ham om det virkede - og han siger at det gjorde det ikke og han er i gang med at skifte det tilbage.

Da vi når kl 14:30 siger han at nu virker det. Jeg spørger ham om hvor fejlen var og han siger at det ved han ikke. Han pakker sammen i en fart og er hurtigt ude af døren. 15 minutter efter han har forladt afbrydes strømmen igen. Og nu virker strømmen igen hverken i køkken og badeværelse.

Jeg ringer til hovedkontoret som siger at de først kan sende en ny elektriker ud om fredagen.

Jeg opgiver herefter Toft Installation og finder en ny elektriker igennem en bekendt. Han kommer ud - og fikser det inden for 3-4 timer - samtidigt med at han skifter stofledninger til nye ledninger mens han fejlsøger. Dermed undgår vi at betale for både fejlsøgning og udskiftning (som vi alligevel ville have).

Jeg modtager herefter en faktura fra Toft Installation på ca. 10.000 kr - både fuld pris for udkaldet (som jeg havde fået at vide ville vare ca dobbelt så lang tid) samt 7,5 montørtimer til 595 kr i timen ex moms. Da jeg udfordrer det, får jeg at vide at vi skam kun har betalt for den ene elektriker. Men til den pris føler jeg at jeg har betalt rigeligt for et par inkompetente elektrikere, som efterlod huset med mindre strøm end da de kom og brugte ca. halvdelen af tiden på noget ikke værdiskabende.

Der er ingen tvivl om at det er sidste gang jeg har handlet med Toft Installation.

26. marts 2023

Er dette din virksomhed?