Fantastisk kvalitet og service
Fantastisk service! Så lækker kvalitet på tøjet !
Cykel- løbe- og triathlon tøj, produceret til hver enkelt kunde i individuelt design af de bedste metervare, puder og syninger. Alt produceres i Italien
Overgårdsvej 11, 8800, Viborg, Danmark
Fantastisk service! Så lækker kvalitet på tøjet !
Super produkter - kan kun anbefales ..
Vores cykelklub har handlet igennem Jesper / ToFit flere gange, altid har hele forløbet været helt perfekt.
Bestilte Speedsuit fra Tofit, der leverer et produkt af høj kvalitet.
Der var nogle småfejl, men Tofit var hurtig til at agere og få rettet fejlene. Topklasse service og professionalisme.
Kun roser og en varm anbefaling herfra. Kunden kommer 100% i første række.
Du kan trygt handle hos Tofit.

Besvarelse fra Tofit Danmark
Har fået kørt nogle km med de korte bibs og kort trøje fra tofit.dk
Fra første tur på vejene med tøjet, var der ikke behov for en tilpasnings periode, tøjet føltes bare som det rigtige valg.
Trøjen er rigtig god til at transportere fugt/sved væk fra kroppen.
Bukserne sidder perfekt og er på højde med mange af de dyrere mærker på markedet.
Pasformen er rigtig god på tøjet, så det er bestemt ikke sidste gang jeg får tøj fra tofit.dk

Jeg har lige testet
jersey
bibs
strømper
vinvest
Virkelig lækker pasform og kvalitetsfornemmelse.
- Fast pude
- Flade syninger
- Lynlås i høj kval.
- Bred silikonekant i benene, som bliver siddende på hele turen
- Ærmelængde lang nok til at silikonekant slet ikke er nødvendig
- Lave ryglommer som jeg kan nå