Toeslagloket Anmeldelser

TrustScore 1 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mijn dochter van 18 wilde zorgtoeslag aanvragen via de belastingdienst. Blijkbaar kwam ze bij deze oplichters terecht en kreeg ze vandaag een aanmaning van 98 euro. Volgens Toeslagloket hebben ze haar... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wij zijn via een zoekopdracht op de website van de Belastingdienst per ongeluk op toeslagloket.nl terechtgekomen. Door de gelijkenis met officiële diensten hebben wij een aanvraag gedaan v... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

stelletje oplichters zijn het, net doen of ze van de belasting zijn. En zeggen dat ik toestemming heb gegeven. Klopt helemaal niks van heb zojuist een incasso ontvangen. Niet intrappen dikke oplichter... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oppassen! Dit bedrijf is helemaal nep. Ik heb eerdere reviews gelezen; hetzelfde is mij overkomen. Ik heb vrijwel meteen gemeld via het contactformulier dat ik GEEN gebruik wenste te maken van hun d... Se mere

Virksomhedsoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

92 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Oplichters!!!

Ze zijn zwaar oplichters ze hebben mijn vrouw opgelicht ze dacht dat het de website van belastingdienst was en ze zei nog tegen mij nee ik was echt op de website van de belastingdienst

Ik ga het Sowieso niet betalen al moet ik voor de rechter komen zulke praktijken kunnen en mogen niet uitgevoerd worden.

7. marts 2025

Stom.

Stom.. Zojuist mijn gegevens ingevuld, en ik vertrouwde het al niet. Dit is geen betrouwbare website, ik vraag me af wat ze er mee zullen doen.. Iemand tips om hier vanaf te komen en niet hoog in de kosten te lopen?

21. marts 2025

Misleidend

Mijn dochter van net 18 heeft nietsvermoedend zorgtoeslag aangevraagd, zij dacht dat ze gewoon met de belastingdienst te maken had.
Achteraf bleek dat dus niet zo te zijn en moest ze €58 betalen en nog erger, ze hebben ook online incasso op haar af gestuurd.
Triest dat dit soort bedrijven misbruik maakt van mensen die voor het eerst met dit soort zaken te maken krijgen.

10. marts 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik wilde zorgtoeslag aanvragen en ik…

Ik wilde zorgtoeslag aanvragen en ik dacht bij de belastingdienst te zitten. Maar helaas dit was niet zo, ik kwam terecht op toeslagportal, ik moest mijn gegevens geven anders kun je niet verder. In dec. werd er ineens tweemaal €58,-- afgeschreven en vroeg me af waarvoor dit was want hun hadden niets voor mij gedaan. Ik heb dit direkt laten storneren. In januari kreeg ik de eerste aanmaning, niks meegedaan. Tot de tweede kwam op in maart waar me verteld werd dat ik nog 14 dagen had voor incasso wordt ingeschakeld. Consumentenbond gebeld, met het advies te vragen wat voor dienst ze verleend hebben met cc van consumentenbond eronder. Daarop kreeg ik tweemaal de factuur waarop stond dat ik in dec.een aanvraag heb gedaan. Nou die datum is leuk verzonnen. Ik ben begin dec. voor twee maanden vertrokken voor een vakantie naar Thailand. Ik ga heus niet op mijn dikverdiende vakantie zoeken of ik recht op zorgtoeslag heb. En uiteraard ben ik toen thuis kwam bij trustpilot gaan kijken of toeslagportal of toeslagloket wat ook gebruikt wordt safe is. Ik ben geschrokken van de meldingen. Slecht dat de belastingdienst hier niets aan kan doen. Ik wilde eerst nog betalen om er vanaf te zijn, maar nu ze een factuur sturen met een datum die absoluut niet klopt wacht ik af wat er gaat gebeuren. Gemeld bij meldpunt, bij fraudehelpdesk, politie en Acm.

27. december 2024

Oplichterij

Je betaalt €58 zodat zij het kunnen aanvragen voor jou maar je doet prc hetzelfde als wat je anders via de echt belasting dienst zou doen dus trap er niet in je hebt hun help niet nodig! Net aangevraagd aangezien ik dacht dat dit de officiële site was en niet een tussenbedrijf en heb geen idee of ik dus ook echt een zorgtoeslag ga krijgen. Je kunt je aanvraag ook niet annuleren!

16. februar 2025

This is a SCAM site

Dit is een SCAM-site. Vroeger heetten ze Toeslagportaal. De ACM verplichtte hen het geld terug te geven aan de slachtoffers. Ze bedriegen mensen geld en doen alsof ze deel uitmaken van het overheidskantoor (toeslag). De disclaimer was niet zichtbaar in december en januari 2024, wanneer de meeste mensen een toeslag aanvragen. Vervolgens vallen ze mensen lastig voor geld. Hier zijn hun coördinaten, meld ze wegens fraude bij ACM (Autoriteit Consument en Markt): ToeslagLoket
Fornheselaan 202-074
3734 GE Den Dolder
KvK: 73760455This is a SCAM site. They used to be called Toeslag Portal. ACM made them return the money to victims. They scam people out of money pretending to be a part of the government (toeslag) office. The disclaimer was not visible in December and January 2024 when most people file for toeslag. Then they harass people for money. Here are their coordinates, please report them for fraud to ACM (Autoriteit Consumer and Markt): ToeslagLoket
Fornheselaan 202-074
3734 GE Den Dolder
KvK: 73760455

2. januar 2025

Inderdaad "legale oplichterij"

Inderdaad "legale oplichterij" . Bij de eerste aanvraag lijkt het alsof je recht hebt op een toeslag. Na het tekenen van de overeenkomst blijkt het toch niet zo te zijn.
Het is voor mij onbegrijpelijk dat zulke praktijken gewoon doorgang vinden in NL. Zeker met de recente ophef over toeslagen in het geheugen. Een heel kabinet is er zelfs over gevallen !

9. februar 2025

Nep aanvraag…

Na de aanvraag te hebben ingevuld daarmee gestopt omdat ik het niet vertrouwde .Paar dagen later mail om het ontbrekende op te sturen zoniet dan werd de aanvraag verwijderd en moet een nieuwe aanvraag ingediend worden. Heb ik niet gedaan en nu mail gekregen dat ze 58 euro afschrijven omdat ze de aanvraag(WEL) behandeld hebben. Dit is NEP. Trap er niet in

27. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zusje geprobeerd zelf toeslag aan te…

Zusje geprobeerd zelf toeslag aan te vragen. Dit is de eerste tent die bovenaan staat als je zoekt op google met zorgtoeslag. Onervaren in belastingen-toeslagen etc. heeft mijn zusje hier nietsvermoedend alles ingevuld en kreeg ineens een incasso van 58 euro na 2 weken. Stelletje boeven. De onwetende en de doelgroep die eigenlijk al niet veel te besteden heeft zo te behandelen. En daarbovenop zijn ze natuurlijk ook nog slecht telefonisch bereikbaar. Dat zegt je alles wat je moet weten....

21. januar 2025

Zijn oplichters

Zijn oplichters. Na aanvraag direct mail gestuurd dat aanvraag verkeerd gedaan is. Kreeg netjes mail dat ze de aanvraag zouden annuleren. Paar weken later werd toch 58 euro afgeschreven. Direct gestonneerd.
Krijg nu een mail met aanmaning. Direct gemaild met de mail als bijdrage dat de aanvraag geannuleerd is.
Kreeg als reactie, sorry factuur is in systeem blijven hangen. Als je niet mondig bent/ niet administratief handig dan word je overdonderd en betaal je als nog de aanmaning.

20. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Misbruik van eerste positie bij Google.

Bij het googelen om toeslagen aan te vragen komen zij als eerste hit. Vervolgens vul je wel wat in, maar stop je halverwege en vraagt hen dus ook niet om iets te doen. Zover heb je de aanvraag namelijk niet ingevuld. Toch eisen ze €58,- en daarna ook nog aanmaningen. Dit is oplichterij

15. november 2024

Stelletje oplichters

Stelletje oplichters. Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het ook niet waar. Belastingdienst doet er niets mee, dus dit soort oplichters kunnen gewoon €58,00 incasseren voor gegevens die niet kloppen.

15. januar 2025

Cashen € 58,00

Cashen € 58,00. Telefonisch niet bereikbaar, beloven per mail (na mailcontac) incasso te verwijderen. Komt er mail dat de incassokosten verhoogd worden, omdat er niet betaald is. Dus geld kwijt.
Niet mee in zee gaan!!

15. januar 2025

Oplichterij

Oplichterij. Je denkt dat je met de belastingdienst van doen hebt maar dat is niet. Het kost je gewoon 58 euro voor iets wat normaal gratis is.

8. januar 2025

Oplichters!

Betaal hier niet voor!!

Stelletje 'legale' oplichters die snel geld willen verdienen!!
Zoek een naaste op als je zelf niet zo goed weet hoe je toeslagen aanvraagt of belastingzaken regelt.
Heb je niemand in de buurt, kun je ook GRATIS bij de gemeente (service point) terecht voor hulp hierbij.

5. januar 2025

NOOIT DOEN !!!

NOOIT DOEN !!!
Als je even snel zorgtoeslag wilt aanvragen en op Google zoekt op "zorgtoeslag" dan is dit de eerste site die je vindt. De link gaat naar een landingspagina (niet de homepage), waarbij je makkelijk vermoedt dat je direct met de belastingdienst van doen hebt, en heel makkelijk direct je aanvraag kunt doen.
Pas na ruim 2 weken ontvang je de incasso van 58 Euro, dus pas als het herroepingsrecht ruimschoots is verstreken. Dan krijg je argwaan en ga je weer kijken. Als je dan direct naar toeslagloket.nl gaat zie je wel direct dat je met een tussenpersoon van doen hebt, waardoor het allemaal helemaal normaal lijkt, en dat je bewust voor een tussenpersoon bent gegaan; wat niet zo is. Voor die 58 Euro doen ze niets anders dan de gegevens die je zelf verstrekt naar de belastingdienst sturen. Een te makkelijk verdienmodel.
Mijn advocaat geeft aan dat als je hier eenmaal ingetrapt bent, dat je dan maar beter gewoon je verlies van 58 Euro kunt nemen, omdat dat een dusdanig klein bedrag is, dat je daar geen stappen voor kunt ondernemen,.
Dit neemt niet weg dat ik andere mensen zeker aanraad om via belastingdienst.nl te gaan, en ZEKER NIET via toeslagloket.nl, toeslag-loket.nl of ook de naam waaronder deze partij eerst opereerde, toeslagenportal.nl (daarvan zijn ook vele niet-malse reviews te vinden).
Ik heb melding gemaakt bij de belastingdienst, maar die willen er niets mee doen, en deze partij gewoon hun gang laten gaan, omdat ze net niets doen waar ze op aangesproken kunnen worden. Maar heel etisch vind ik het niet.

2. december 2024

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.