Toeslagloket Anmeldelser

TrustScore 1 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mijn dochter van 18 wilde zorgtoeslag aanvragen via de belastingdienst. Blijkbaar kwam ze bij deze oplichters terecht en kreeg ze vandaag een aanmaning van 98 euro. Volgens Toeslagloket hebben ze haar... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wij zijn via een zoekopdracht op de website van de Belastingdienst per ongeluk op toeslagloket.nl terechtgekomen. Door de gelijkenis met officiële diensten hebben wij een aanvraag gedaan v... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

stelletje oplichters zijn het, net doen of ze van de belasting zijn. En zeggen dat ik toestemming heb gegeven. Klopt helemaal niks van heb zojuist een incasso ontvangen. Niet intrappen dikke oplichter... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oppassen! Dit bedrijf is helemaal nep. Ik heb eerdere reviews gelezen; hetzelfde is mij overkomen. Ik heb vrijwel meteen gemeld via het contactformulier dat ik GEEN gebruik wenste te maken van hun d... Se mere

Virksomhedsoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

92 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Totale misleiding en oplichting!

Als het mogelijk zou zijn om geen sterren te geven had ik dit gedaan. Totale misleiding, aangezien je denkt op een site van de overheid/belastingdienst te zitten. Ongehoord hoge kosten in rekening brengen, Onterecht meerdere keren hetzelfde bedrag proberen af te boeken. Niet reageren op mail. Telefonisch onbereikbaar. Mensen, niet doen! Niet intrappen. Ver van wegblijven, van deze oplichters.

1. december 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ook mijn dochter is er in getrapt

Ook mijn dochter is erin getrapt. Het is misleidend omdat ze dacht dat ze op de site van de Belastingdienst zat. Nu wordt ze lastiggevallen via e-mail en wordt er gedreigd met een incassobureau. Heel naar dit. Wij gaan onze rechtsbijstand inschakelen.

1. november 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zoals zo velen ook hier ingetrapt..

Zoals zo velen ook hier ingetrapt... ik had de aanvraag binnen 10 minuten geannuleerd...ze blijven incasseren en ik steeds storneren. Nu dreigen ze mail aangetekende mails en extra kosten. Ze reageren niet op mijn mails. Ik had een officiele klacht bij ACM Autoriteit Consument en Markt gedaan. Deze manier van dwaling moet gewoon stoppen!

8. december 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dit is een criminele club en zou…

Dit is een criminele club en zou aangepakt moeten worden.
Ze sturen aanmaningen en incasso’s terwijl er geen diensten geleverd zijn. Ze dreigen vervolgens maar zijn onbereikbaar voor consumenten. Trap hier niet in. Loop hier ket een grote boog omheen.
Oproep aan AFM om deze club snel aan te pakken en te verbieden.

24. oktober 2025

Oplichting !!!!!

Oplichting !!!!!! Binnen 10 minuten geannuleerd en daarop werd niet gereageerd.58 euro afgeschreven en weer terug gehaald.
Vandaag een aanmaning gekregen.,....heb gelukkig al mijn mails naar dit oplichtings buro bewaard en wens ze veel succes...,

10. oktober 2025

Toeslagloket / Toeslagenportal zijn oplichters

Deze oplichters hopen dat je in hun misleiding trapt en iedereen die er werkt is net zo schuldig aan deze oplichting. Aanvragen voor toeslagen kun je altijd gratis doen bij de betreffende instantie. Dat die instanties het mogelijk maken om deze aanvraag door een ander bedrijf in te laten dienen is onbegrijpelijk.

1. december 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat is dit een smerig bedrijf

Wat is dit een smerig bedrijf, om geld te vragen voor een service die gratis is bij de belastingdienst. Onze zoon heeft zijn zorgtoeslag willen aanvragen en niet goed opgelet. Mag nu 58 euro betalen. De clou is dat ze je het vakje herroepingsplcht wat normaal 14 dagen is laten aanvinken dat je hier geen recht op hebt. Duistere praktijken, deze website zou uit de lucht gehaald moeten worden.

25. november 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vraag nooit zorgtoeslag via deze site

Ik ben net 18 geworden en wilde zorgtoeslag aanvragen. Toen ik “zorgtoeslag” op Google had opgezocht, was dit de eerste site die ik te zien kreeg. Ik vulde al mijn gegevens in, zoals gevraagd, en wachtte op een antwoord dat nooit kwam. Twee weken later zag ik dat er €58 van mijn rekening was afgeschreven. Toen ik op Google naar reviews keek, zag ik dat ik niet de enige ben die hierin is getrapt. Ik heb meteen alles stopgezet. Graag wil ik dit melden zodat anderen niet in dezelfde situatie terechtkomen.

26. november 2025

Oplichters zijn het

Oplichters zijn het! Mijn zoon van net 18 dacht dat hij zijn toeslag daar in moest voeren en wordt nu 58,- in rekening gebracht! Geen waarschuwing dat jongeren dit gewoon via belastingdienst kunnen doen, echt geldklopperij van minder ervaren mensen!!!

26. november 2025

OPLICHTERS

Als je toeslag invult bij Google krijg je meteen dit loket. Ik ben erin getrapt.
Zodra je n bevestiging ontvangt zie je dat je moet betalen, terwijl je denkt dat je t zelf hebt afgehandeld.
OPLICHTERS

21. november 2025

1 ster – Misleidende werkwijze en onverwachte kosten

Ik kwam via Google op deze website terecht om mijn zorgtoeslag stop te zetten, maar pas helemaal aan het einde van het proces werd duidelijk dat er €58 in rekening gebracht zou worden. Deze kosten stonden veel te klein en onvoldoende zichtbaar vermeld, waardoor het lijkt alsof je op een officiële website van de Belastingdienst zit. Ik heb de aanvraag direct geannuleerd en een mail gestuurd om alles per direct te laten stopzetten, en heb mijn toeslag vervolgens via de officiële Belastingdienst-website geregeld. Dit soort onduidelijke en misleidende werkwijze hoort niet bij een dienst waar mensen op moeten kunnen vertrouwen.

19. november 2025

Eigenlijk is 1 ster nog teveel

Eigenlijk is 1 ster nog teveel! Zoals vele hier mijn dochter net 18 toeslag aanvragen en kwam op deze site. Ze heeft alles ingevuld en moest betalen waarop ik zei dat klopt niet. Direct een mail gestuurd over heroepingsrecht 0 reactie gehad. 2 weken geleden 58 euro geïncasseerd haar dit gelijk via de bank laten terug vragen en dit is ook gebeurd. Nu dreigen met incasso! Ze komen maar er wordt geen euro betaald en een klacht ingediend en anders zet ik mijn rechtsbijstand er wel op. Stelletje oplichters!

25. september 2025

Vreselijk deze instantie

Vreselijk deze instantie, doen zich voor als belastingdienst, waarbij je denkt dat je advies kunt vragen en kunt aanpassen wat je inkomen is, om teveel verkregen toeslagen te voorkomen. Echte oplichterij, i.p.v. mensen te helpen, vragen ze geld voor iets wat ook nog niet eens klopt! Heel slecht bereikbaar, reageren nauwelijks ergens
op

4. november 2025

Ze zijn oplichters

Ze zijn oplichters, ze doen alsof ze van het belastingdienst werken, ik heb al geld problemen dus daarom wil ik zorgtoeslag aanvragen en als je het opzoek op Google krijg je deze neppe website helemaal bovenop, ze lijken echt, zelfs hebben ze telefoonnummer en e-mail erbij, maar ze reageren nooit op je berichten en neem telefoon nooit op, ik ben net 18 geworden ik ben zo dom dat ik er gewoon bent ingetrapt. En annuleren kan gewoon niet meer, ze gaan gewoon geld van je stelen, later las ik dat er meer mensen zijn ingetrapt op deze scam, ik ben niet het enige

3. november 2025

onterechte aanmaningen en incasso

Een verkeerde aanvraag binnen een uur geannuleerd (men hanteert 4 uur beroepingsrecht). Dit is per email door Toeslagloket bevestigd met de bevestiging dat er geen incasso/afschrijving zal plaatsvinden.
Desondanks wel een afschrijving en meerdere aanmaningen met dreigende incassokosten.
Er wordt niet op mail, telefoon en correspondentie via hun website gereageerd.
Bereikbaarheid via telefoon is onduidelijk (geen tijden vermeld) en lijkt alleen uit een antwoordapparaat te bestaan.

31. oktober 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

geld terug vragen via de bank

ik kwam op deze site terecht om te kijken als ik recht op zorgtoeslag. ik vulde mijn gegevens in en per maand ging er 58 euro van mijn rekening dat ik dacht dat dat die toeslag was. toen ik op trustpilot kwam en eruit eindelijk achter kwam dat dit vieze oplichters zijn en die automatische incasso deden op mijn bank account wist ik het dus zeker!

Stelletje oplichters!

Ik was boos en teleurgesteld en wilde van 2 maanden mijn geld terug die ik van de overheid kreeg om mijn zorgverzekering te betalen. Omdat dit onterecht was afgepakt. Via deze site van Trustpilot zag ik allemaal 1-ster reviews van deze oplichters. ik heb bij mijn bank afschriften gekeken en dit was van 2 maanden, 2x 58 euro in totaal 116 euro.

Als tip om je geld terug te krijgen doe het volgende!

1. log in op je bank account,

2. Vraag het geld terug van de automatische incasso, die automatisch van je rekening is afgeschreven.

3. blokkeer deze automatische incasso rekening van waar het geld naar toe gaat.

Ik heb een dag gewacht en kreeg meteen bij geluk goedkeuring! weigert de bank dit dan moet je contact met de bank zoeken en uitleggen wat het verhaal is van deze mensen die achter op hun stoel zitten en lekker geld binnen krijgen zonder iets te doen!

28. oktober 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.