Toemrerv Anmeldelser 2

2,9

2,9

Middel

Har lavet en anmeldelse herinde på dem…

Har lavet en anmeldelse herinde på dem før og de har stadigvæk ikke taget ansvar for det de har lavet af skader og han vil ikke engang forsøge og vende tilbage når man skriver til ham har ventet på at han vil tage kontakt til sin forsikring i 6 måneder og skriver hver uge uden held og kontakter hans forsikringsselskab de siger at de ikke kan gøre noget før han svarer dem og han har svaret men han ønsker ikke at besvare de spørgsmål de har givet ham virkelig umodent af en selvstændig

1. oktober 2025

Tømrerfirmaet Vestergaard har en dårlig kommunikation

Firmaet, Tømmerfirmaet Vestergaard A/S
Har virkelig skuffet mig.
Jeg har en skade som jeg indberettede til mit forsikringsselskab. Jeg lader dem om at vælge firmaet der skal udbedre skaden.
Fik den første taksator på besøg i oktober 2023 en VVSmand. Et md efter får jeg en mail om at der kommer en tømre ud, det viste sig, så det var endnu en taksator.
Johnni Vestergaard og ut snakkede om hvad der skulle udbedres, Johnni tager mål af dør, og gang gulvet, ut beder om et tilbud på en hovededør samt hvad pris forskellen er på et trægulv og fliser. Han tog billeder af flise kassen med rest fliser, ut havde i kælderen, og lovede og vende tilbage med tilbud. I december md havde ut stadigvæk intet hørt, så kontaktede Johnni’s firma og snakkede med sekretæren, denne lovede og give Johnni besked om at jeg ventede på de tilbud.
Efterfølgende kontaktede jeg forsikrings selskabet og spurgte ind til om de havde hørt fra Johnni, hvad de ikke havde. Jeg hørte ikke til mere.
Først i lørdags d 20.01.2024 fik jeg en mail fra forsikringsselskabet, at UT selv vil udbedre skaden og de derfor havde fået et overslag fra Johnni Vestergaard.
Dette har ut SLET ikke ønsket!
Dette overslag gav en timeløn for en time ekskl moms på 380,- kr.
Fandt herefter ud af hvad en realt timeløn for en tømre var og den lå fra 468,- til 490,- kr ekskl moms.
Kontaktede Johnni Vestergaard mandag d. 22.01.2024 og spurgte ind til hvordan hans timeløn var så lav, i forhold til andre tømres timeløn, Johnni’s kommentar var at det var en ældre aftale han havde lavet med forsikringsselskabet da han blev ansat som taksator men at den nok skulle genrevurders!
Men eftersom han havde sendt opgørelsen til forsikringsselskabet kunne han ikke ændre den.
Men det er IKKE optimal for en forsikringskunde, at Johnni ikke har givet forsikringsselskabet en ny timeløn, som forsikringskunde mister man penge på den front.
Ut spurgte ind til hvorfor han ikke havde overholdt vores aftale, Johnni’s kommentar var “ nu vidste han min svigersøn var tømre så han ville ikke træde nogen over tæerne” ut sagde at det kunne han jo være ligeglad med da jeg havde bedt ham om at udregne de tilbud, spurgte ind til om det var fordi han havde glemt mig, det sagde han nej til, men at han nok ikke helt havde kunne huske vores aftale, ut siger så at man jo altid kan ringe og spørge kunden ind til hvad der var aftalt, at ut godt kunne forstå man ikke kan huske alt. Men Johnni Vestergaard og ut blev så enig om at han ville sende det tilbud på en ny hovededør på min mail når han kom hjem. Nu har vi d. 25.01.2024 og jeg har intet fået fra Johnni Vestergaard.
Jeg vælger som ny kunde ikke og blive en af hans kunder, ikke pga dårlig udført arbejde men pga aftaler der er blevet lavet som ikke er blevet overholdt, som kunde kan jeg så forudse flere problemer når man kommunikere så dårligt med sine kunder.

25. januar 2024

Er dette din virksomhed?