Banner for toborrow.com

toborrow.com Anmeldelser 46

4,4

Enkelt, snabbt och trevlig support! Fick hjälp av Toborrow med ett lån till företaget, särklass bästa villkoren av alla aktörer på marknaden. Enkla att ha och göra med och snabba processe... Se mere

Trodde först att det var ett bedrägeriförsök när jag fick oönskad reklam från Toborrow. Försökte ringa numret på reklambladet flera ggr, men kom bara till en röst som sa "tack för att du väntar" föl... Se mere

Enormt smidigt sätt att få ta del av flera olika alternativ. Många liknande tjänster riktar in sig på privatpersoner, och det känns bra att som företag kunna göra en liknande jämförelse, både från ban... Se mere

Så toppenbra tjänst! Tydlig med bra riktlinjer och gav vårt företag exakt den hjälp vi behövde! Rekommenderas varmt.

1. Finansiel institution
  2. Billån og -finansiering
  3. Finansmægler
  4. Låneinstitut
  5. Finansiel tjeneste uden banklicens

Om toborrow.com

Låt oss hjälpa dig att hitta det bästa låneerbjudandet för just dig! Toborrow är en jämförelsetjänst för företagslån. Du ansöker enkelt och tryggt online och får alltid svar redan inom 24 timmar. Du kan få flera olika låneerbjudanden med bara en ansökan och det tas endast en kreditupplysning via UC.

• Svar inom 24 timmar
  • Endast en kreditupplysning
  • En ansökan flera svar

Toborrow erbjuder finansieringslösningar för alla tillfällen, oavsett om ditt företag behöver växa, hantera likviditet eller investera i nya resurser. Med ett brett utbud av finansieringsalternativ – från företagslån och factoring till leasing och företagskrediter – har vi något som passar just dina behov.

Vi ses på www.toborrow.com!

JÄMFÖR FÖRETAGSLÅN
KONTAKTA OSS

4,4

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Mycket bra!

Toborrow gav mig många olika alternativ att välja mellan utifrån min nuvarande situation. Rekommenderar !

8. oktober 2020

Hej August!

Tack för omdömet och kul att vi kunde hjälpa dig! Vi ser fram emot att hjälpa dig igen om behov skulle uppstå.

Enkel och användarvänlig tjänst

Enkel och användarvänlig tjänst. Kändes tryggt genom hela processen. Kommer
använda igen vid behov

8. oktober 2020

Hej Axel!

Tack för omdömet och kul att höra att du gillar tjänsten! Vi ser fram emot att hjälpa dig igen om behov skulle uppstå.

Charlie och teamet på Toborrow

Gick snabbt att få svar på andökan och…

Gick snabbt att få svar på ansökan och smidig support när jag hade funderingar :)

7. oktober 2020

Hej Tommy!

Tack för omdömet och kul att höra att ni är nöjda! Bara att återkomma om några fler funderingar skulle uppstå :)

Med vänlig hälsning Charlie och teamet på Toborrow

Riktigt bra plattform som smidigt och…

Riktigt bra plattform som smidigt och enkelt kopplar ihop låntagare med potentiella finansiärer till en marknadsmässig ränta!

5. oktober 2020

Besvarelse fra toborrow.com

Superroligt att höra att du är nöjd med tjänsten och tack för det fina omdömet!

Vänligen,
Joar och teamet på Toborrow

Enkel ansökan

Enkel och snabb ansökan. Fick flera erbjudanden som jag är nöjd med

2. oktober 2020

Besvarelse fra toborrow.com

Tack för ert omdöme och kul att höra att ni är nöjda!

Charlie och teamet på Toborrow

Magnus Ersson och övriga teamet på…

Magnus Ersson och övriga teamet på Toborrow är kanonbra att samarbeta med. Toppbetyg!

19. maj 2020

Hej Niklas!

Tack för ditt omdöme och feedback.

Det är jättekul att höra att samarbetet var på topp!

Önskar dig en fortsatt fin dag,
Mvh Emma
Toborrow