Tmsolutions

Useriøst firma.(Århus afd.)

Useriøst firma.(Århus afd.).
De snyder folk med at lover dem en høj provision til jobsamtale (ingen timeløn)
Ingen kontrakt mellem dem og de ansatte.
De udbetaler 20-25% af den optjent løn/provision.
Hver gang med en ny undskyldning!!!
Resultat= medarbejder går sin vej/nye bliver ansat osv..
Sådan kører firmaet hele tiden👎

1. marts 2024

En af de bedste arbejdspladser

En af de bedste arbejdspladser, både hvad angår teamet, chefen og ejer.

Man bliver taget i mod med åben arme, og sat godt ind i tingende.

Kære Ahmad
Gode mennesker har det godt, det er os der takker dig for dit altid positive mindset !

Min oplevelse hos TMS

Med næsten ni måneders erfaring hos TMS kan jeg med glæde anbefale dette arbejde til enhver, der søger en mulighed for personlig og faglig vækst.

De mange måneder har ikke blot været en lærerig rejse, men også en periode fyldt med personlig udvikling og opnåelse af mål. Jeg er taknemmelig for den tillid og støtte, jeg har modtaget fra TMS, hvilket har bidraget til min succes og trivsel på arbejdspladsen.

Jeg er stolt af den professionelle og personlige vækst, jeg har opnået her, og jeg ser frem til at fortsætte med at bidrage til succesen hos TMS

Kære Amanj

Vi er ligeledes glade for at have dig på holdet! Gode kollegaer som dig skal man lede længe efter!

Sjældent finder man en arbejdsplads med…

Sjældent finder man en arbejdsplads med den seriøsitet, dedikation og ærlighed, som man ser hos TMSolutions. Ledere med en erfaring man skal lede længe efter!

Kære Henri
Vi savner dig, og håber du en skønne dag kommer tilbage til os igen :-) Vi ses til næste firmafest!

lad os få et par ting på det rene!

nu har jeg arbejdet i Tms i over 2 år, og har set folk komme og gå gennem årene..

hvis det ikke var for den fantastiske ledelse har jeg ikke fået den erfaring som jeg har mig i dag.

så når jeg sidder og læser alle de her åndsvage anmeldelser fra tidligere ansatte der prøver at skrive FALSKE og MISINDFORMERENDE oplysninger om TM bare fordi de ikke kunne oppe deres kvalitet og arbejd sig frem til en god løn, kan jeg kun blive flov for deres vegne..

som sagt - det skal være sjovt at være her, men vi er her ikke for sjov

vh. jeres elskede Aritoo <3

Hej Abderahman

Vi takker for din fine anmeldelse. Desværre vil der altid være nogle sure æbler blandt de friske som prøver på at ødelægge det for andre. Alle ved dog godt hvordan det typisk ender med sure og dårlige æbler :-)

Må du have en fantastisk dag!

Bliv væk for jeres egen skyld

De snyder med lønnen og kommer med dårlige undskyldninger på hvorfor man bliver betalt mindre. Udover det lover de i guld og skove men kan ikke overholde noget af det, de røvslikker så snart de kan mærke man gerne vil væk derfra og lover en alle mulige stillinger “hvis bare man bliver hængende”

27. marts 2024

Kære Armin Colic

Det er øv du har haft en dårlig oplevelse med os. Vi håber alt er ok!
Vi er meget kede af at du føler dig snydt, selvom du har fået alt data præsenteret.
Kan du have en fantastisk dag min ven :-) !

God Gratis råd til alle dem der ønsker…

God Gratis råd til alle dem der ønsker at søge job hos dem
Spar jeres tid og energi.. de snyder og tager Røxxx på alle uden undtagelse .
De holder ikke hvad de lover og lyver konstant og kommer med ny undskyldning hver gang du skal have løn,
Så spar din tid og kræfter og finde et andet sted at arbejde,

1. marts 2024

Kære Adam B
Vi har ikke haft dig ansat før eller ej kender vi dig. Så dette må være en had anmeldelse uden grund. Vi har spurgt efter dine oplysninger og venter nu på svar. Dertil bliver din anmeldelse også anmeldt.

Bare lige så vi også får det på plads, så hedder det "Godt*" og ikke God gratis råd.
Håber du kan tage en vittighed din lille bandit ;-)

Må du have en fantastisk dag!

Useriøst firma.

Useriøst firma.(Århus afd.).
De snyder folk med at lover dem en høj provision til jobsamtale (ingen timeløn)
Ingen kontrakt mellem dem og de ansatte.
De udbetaler 20-25% af den optjent løn/provision.
Hver gang med en ny undskyldning!!!
Resultat= medarbejder går sin vej/nye bliver ansat osv..
Sådan kører denne firma deres show hele tiden👎
Det er ikke tilfældigt at de søger nye folk ind hele tiden! Netop fordi deres løgne og fup metoder bliver hurtigt afsløret af medarbejde,
Så tænk dig seriøst godt om før du søger job hos dem..

29. februar 2024

Kære Al-Shammari
Vi har sendt en anmodning om dine oplysninger så vi kan identificere hvem du er. Så snart vi har dem kan vi tage dialogen videre min ven. Umiddelbart kender vi ikke hinanden og jeg er bange for du forveksler os med nogle andre :/
Hvis ikke, så besvar venligst vores anmodning.

Du må have en fantastisk dag min kære ven :-)