2,5

Under middel

Håbløs kørsel!

Deres chauffører kører som om de ejer vejene, skider på andre bilister og deres sikkerhed, så længe de kommer hurtigere frem, så er de ligeglade med om vi andre bilister overhovedet kommer hjem til vores familie..
Det kan ikke være rigtigt at man skal være utryg fordi de gerne vil 5 min hurtigere frem i myldretiden på motorvejen... 🤬🤬

12. juni 2025

Svindel og humbug! Smadre godset!

Skader godset og giver horrible tilbud på at dække skaderne!
Vi har en skade der er anslået til at koste 10.000 - de tilbyder 5000 eller at købe varen for det beløb jeg gav. Det vil sige de ønsker at lukrerer på de skader de påfører andres ejendom!
Spørger man læser de beskederne men svarer ikke på hvilket forsikringsselskab de har!

Magen til Svindler biks skal man da lede længe efter!!!

12. april 2023

TJW Logistic mener ikke selv de rammer…

TJW Logistic mener ikke selv de rammer vores hegn og at det tager skade, det kan man tydeligt se på en overvågnings video jeg har af situationen. De har efter 10måneder hvor jeg har sendt flere mails og snakket med chaufføren, som ikke har overholdt en eneste aftale omkring at han skulle komme forbi, så vi kunne snakke om skaden, skrevet at de ikke vil erstatte hegnet. De mener ganske enkelt hegnet er for gammelt til at de skal erstatte det. Pas på derude hvis i får leveret fra TJW i får IKKE erstatning hvis de ødelægger noget.

3. april 2022

Væltet og ødelagte vinduer

Vi skulle have leveret vinduer til en udestue, men de kom aldrig. Til gengæld kunne vi fredag eftermiddag, efter lukketid, se på track'n'trace at forsendelsen er "nægtet modtaget". Efter weekenden kunne jeg så ringe til TJW Fragt og få at vide, at pallen med vinduer er væltet og vinduerne er ødelagt. Som kundemedarbejderen sagde: "Ting sker jo". Når man lever af at transportere gods, så sker sådan noget ikke med mindre man sløser med fastgørelsen af godset. Nu kan vi se frem til nye 8 ugers leveringstid på vores vinduer. Tak for det TJW Fragt! Meget professionelt - godt arbejde!

21. september 2020
Vis anmeldelser på alle sprog. (5 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto