Tjugga Anmeldelser

4,5

Jeg har sendt tjugga 2 e-mails (1x i sept, 1x slut oktober) og har aldrig modtaget svar. Sendte også en besked via instagram men også ingen svar.. det er meget mærkeligt? Mit spørgsmål er også meget n... Se mere

Vi har efter barnedåb modtaget 2 ens sæt bøger fra tjugga. Vi vil gerne bytte dem og får under ombytningen 25% på vores ordre. Fantastisk univers - med fantastisk kundeservice. Håber I udvikler me... Se mere

Hver gang vi handler hos Tjugga.dk er der altid en dejlig hurtig levering, produkter i en kvalitet, hvor man kan mærke at de er blevet ekstra kræset om og alt i alt lever produkterne op til forventnin... Se mere

Jeg er så ovenud imponeret af Emilie og hendes team. Det hele er så gennemført, detaljeret, lækkert og fantastisk kvalitet. Vi har både bamser, malerbøger, muleposer og plakater fra Tjugga universet;... Se mere

1. nr. 16 af de 20 bedste virksomheder i Plakatbutik
  2. nr. 3 af de 5 bedste virksomheder i Børneboghandel
  3. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Meditationscenter

Webshoppen Tjugga.dk

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

33 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

En god og beroligende app

En god og beroligende app, der hjælper med at få mine børn til at finde ro og falde i søvn

2. september 2023

Hej Sophie.

Tak for din tilbagemelding.

Dejligt I anvender Appen og gør brug af Tjugga :)

Hurtig levering 😊

29. august 2023

Hej Nikoline.

Tusind tak for din tilbagemelding :)

Det er vi rigtig glade for og tak fordi du tog dig tid.

Daniel - Tjugga

God hjemmeside og hurtig betjening.

God hjemmeside og hurtig betjening.
Gode malerbøger.

31. august 2023

Besvarelse fra Tjugga

Rigtig mange tak for din feedback :)

Det er vi rigtig glade for og tak fordi du tog dig tid.

En rigtig god oplevelse

Hurtigt levering og god information omkring ordren hele vejen igennem.
Kommunikationen har en personlig tilgang, der gør det rart at handle og modtage sin vare.

27. august 2023

Hej Camilla.

Tusind tak for din flotte anmeldelse :)

Den er vi rigtig glade for, og tak fordi du tog dig tid.

Fantastisk og hjælpsom service

Fantastisk og hjælpsom service, flotte produkter i høj kvalitet ❤️

9. august 2023

Hej Michella.

Tusind tak for din tilbagemelding :)

Tak fordi du tog dig tid til at skrive, det betyder meget.

Fantastisk

Det er den hurtigste levering jeg har oplevet.

4. juli 2023

Hej Tine.

Tusind tak for din fine anmeldelse af os :)

Vi håber I bliver glade for produkterne og håber at se dig/jer som kunder igen :)

Rigtig god sommer til jer.

Vi elsker alt ved Tjuggas univers ♥️

Vi elsker alt ved Tjuggas univers ♥️
Dejlig overskuelig hjemmeside, hurtig levering og fantastiske produkter.

16. maj 2023

Hej Therese.
tak for din skønne anmeldelse den sætter vi stor pris på.
dejligt at høre du finder Tjugga.dk nem og overskuelig at handle på og er glad for produkterne.
god dag.
MVH Lasse - Tjugga

Hej Paula
mange tak for den dejlige anmeldelse, den er vi meget glad for.
hvor er det godt at høre din oplevelse hos Tjugga.dk var nem og du fik din pakke hurtig.
god dag.
MVH Lasse - Tjugga