Kan ikke anbefale dette firma da de ikke kan overholde deres egne leverings frister. 😡 Jeg står med et nylavet havebord der skal leveres til køber hvor jeg skal bruge boltene, og bestiller boltene... Se mere
Er efterhånden erfaren internet-shopper og 1. tegn var intet E-mærke. 2. tegn Hotmail markerede deres email med ordren som "Fup". Det var heldigvis 100% forkert opfattelse af mig! Lækker hjemmesi... Se mere
Jeg startede idag med at kontakte ovennævnte firme, vedrørende et spørgsmål på et stykke værktøj. Jeg modtager et svar hvoraf det fremgår at, og jeg citerer: "Hej Der var vist li... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
TJ-Bolte - din leverandør af -bolte,sætskruer,møtrikker,planskiver,facitskiver,skærmskiver,skruer,rustfri skruer,rustfri bolte,træskruer,maskinskruer,pladeskruer,bræddebolte,gevindstænger,øjebolte,øjemøtrik,
Borgergade 37, 9740, Jerslev
- 20664022
- tj-bolte@mail.dk
- tj-bolte.dk
Kan ikke anbefale dette firma da de… ikke levere til selvanførte leverings tider
Jeg står med et nylavet havebord der skal leveres til køber hvor jeg skal bruge boltene, og bestiller boltene onsdag d.20/3 kl 10:30 og får orderbekræftelse hvor der fremgår at disse vil blive fremsendt 2-3 dage, hvilket passer fint da dordet så kan nå at blive træbeskyttet og tørre hvilket jeg så aftaler med kunden.
Fredag d. 22/3 er der stadig intet fra tj-bolte 😡 først lørdag d.23/3 får jeg en faktura på mit køb og en mail med et track nummer på min ordre, og først mandag d.25/3 om aftenen er min ordre blevet afhentet af PostNord 😡 altså først 5 dage efter min bestilling, er min boltene på vej til mig og ankommer først 26/3 hvor jeg kan samle bordet til en meget utilfreds kunde som ikke kunne få sit bord som aftalt grundet at firmaet ikke overholdte deres egne leverings frister 😡
Høj kvalitet og god service.
Høj kvalitet og god service.
Mange af varerne kan købes i specifikke antal i modsætning til mange andres mindste købsantal på 100-200. Varerne er I høj kvalitet og prisen er meget rimelig.
Fantastisk kundeservice! ☺️
Ikke nok med at Tj-Bolte.dk har nogen af de billigste varer jeg endnu har set på nettet, så har de også en fantastisk kundeservice! 😊
Jeg skulle købe 50 stk. vingemøtrikker på 3 mm, som skulle passe til min gevindstang på 3 mm.
Men da jeg modtog vingemøtrikkerne troede jeg først at de havde sendt dem i en for lille str. Så de foreslog at jeg nok havde en gevindstang der bare var lidt større, på 4 mm.
Det viste sig at de havde helt ret, og at det bare var mig der havde målt min gevindstang for lille! ☺️
Men alligevel sendte de en pose med 50 stk. vingemøtrikker i 4 mm, som var den rigtige str. - helt uden ekstra beregning! 😊
Hvor mange steder gør lige det for sine kunder?! 😁
Kæmpe tak og ros til jer, Tj-Bolte! Jeg vil bestemt henvise venner og bekendte til jeres side! 😊
Helt i top
Fremragende – Lave priser & Hurtig leveringstid - Hvad mere kan man ønske sig.
Perfekt!
Bestilte nogle 6 mm øjebolte m.m.
Kom omgående og uden noget bøvl!
Medarbejder der kan og må tænke selv!
Det er en stor fornøjelse at handle med TJ-bolte. Altid en medarbejder der kan hjælpe med hvad du har brug for, også selv om mængderne ligger uden for virksomhedens standard. Mangler varen når der pakkes, finder medarbejderen et fornuftig alternativ ud fra en faglig vurdering. Du skal jo bruge varen, det er jo derfor du har bestilt den.
Sådan tænker de sikkert hos TJ-bolte og behøver jeg at sige det? naturligvis hurtig og meget stabil ekspedition og forsendelse.
Bare 100% i orden, anbefales.
Det er en fornøjelse at handle med TJ Bolte, det fungerer bare fremragende.
Mvh. Andreas Vrist
Perfekt forløb
God overskuelig webshop. Varer modtaget dagen efter. Alt var med, som bestilt. Det kan ikke gøres bedre :-)
Perfekt handel.
Meget fin service.Hurtig levering af varen.
mvh.
Fa. J. Halskov
Alt er helt korrekt
Ingen problemer - alt kørte efter planen.
Venlig hilsen Benny
Nul problemer
De sender bare varerne ingen problemer selv små skruge til model fly
Havde det jeg skulle bruge.
Tj-bolte havde det, jeg skulle bruge, til den rigtige pris uden jeg skulle købe for en million.
Soeren
Service i topklasse
Super service. Vi har brugt det ofte og må indrømme at det er sjældent og få en så god service i dagens Danmark. Gode priser, hurtig afsendelse og tilmed uden for normal åbningstid.
Gem adressen !!
Kasse eller høkervarer. TJ-Bolte levere straks hvad du skal bruge uden ekstra gebyr på god service.