Ti Trin Ned Anmeldelser 20

4,6

4,6

Fantastisk oplevelse og god mad som alle burde prøve

Fantastisk oplevelse og god mad som bestemt kan anbefales.
Betjening og service I top Lærke og Michael skaber en fantastisk stemning sammen med hele holdet.
Fantastisk mad, Michael ved hvad han laver. og er nød til at nævne Mathieu som laver det bedste brød jeg har fået noget sted i verden.

Smuk, intim, innovativ

Michael og Lærke har skabt en fantastisk smuk, intim og innovativ restaurant. Service og nærvær er i top, og maden er exceptionel. Det er bestemt værd at køre til Fredericia for den oplevelse.

SMUKKESTE anretninger

SMUKKESTE anretninger
og velsmag i hver eneste bid …
Alle er meget professionelle og der hersker ro og orden !!
. Alt i alt en sublim oplevelse og fineste værtsskab !!

13. december 2025

Synd man kun kan give 5 stjerne...!

Synd man kun kan give 5 stjerne...!
Sikken en oplevelse! Maden var bare så smuk dekoreret, serveret på spændende tallerkner, skåle, kugler mv.. Der var virkelig godt et stort stykke arbejde for at maden både smagte fantastisk og så indbydende ud. Betjeningen var uovertruffen , intet mindre!!! Hold nu op en service!! Tusinde tak for en lækker, spændende og dejlig aften.

13. september 2025

Klasse

Hvis man bor i området fra Odense til Århus og ikke spiser på Ti Trin Ned regelmæssigt, så snyder man sig selv for liv. Se at komme forbi - snart!

3. juli 2025

En perfekt Valentinsaften

Tak for en dejlig aften, Det var perfekt.
Maden var udsøgt og der var ikke en ret der ikke levede up til jeres høje standard.
Og med den fremragende betjening følte vi os som kongelige.

14. februar 2025

En oplevelse i særklasse

Besøgte Ti Trin Ned fredag d. 31 jan.
Helt til UG med pil op. Maden var i særklasse og ligeledes var betjeningen. Følte sig virkelig forkælet af god mad og gode vine.
Kan klart anbefales og i stilfulde lokaler ud til Lillebælt.

31. januar 2025

Super oplevelse

Super oplevelse

Var på Ti Trin Ned d. 23/2-2023

En super dejlig aften, alt sad lige i skabet, maden, vin, betjeningen vi kommer helt sikkert igen.

vh.Rigmor og Allan

22. februar 2023

En helt unik oplevelse

En helt unik oplevelse, smags-/synsoplevelser, omgivelser og betjening på allerhøjeste niveau.
Den bedste restaurantoplevelse i mit 70-årige lange liv.

24. september 2022

Vi kan godt lide at komme på gode…

Vi kan godt lide at komme på gode restaurenter og havde også en vis forventning til TI TRIN NED. Den fantastisk beliggenhed med udsigt ud over lillebælt, de flotte lokaler, gode mad og professionelle tjenere levede op til vores forventning. Men vi havde ikke forventet, at vi skulle sidde lige op af et større larmende selskab, hvor der blev holdt tale, væltet glas og råbt højt. Det ødelagde vores oplevelse af besøget.

3. september 2022

hej ti trin ned i går aften kl 18.30…

hej ti trin ned i går aften kl 18.30 hade vi bestilt bor ti to verd ti trin ned og jeg har aldrig i min vild fante sig vær et sted hvor det smagte så udbeskrivuligt godt og der vin menyer vauuuuuuuu verten klasse mad og vin og personalet var helt i top og helt ny lokaler jeg vil aldrignogen sinde skrive her ine på trustpilot hvis jeg ikke mener det jeg skriv det et besøg vær hele danmark skulle belønde sig selv at besøge ti trin ned mange hilsen carina og ulrik

2. maj 2021

Sublim oplevelse!

Super og personlig modtagelse. Lækre omgivelser og flot udsigt. Super god betjening og forklaring af koncept og retter, med plads til humor og "ping pong". Vandvittig spændende og lækker mad, hvor man bliver udfordret i smage. Vi fik saft menu til maden og det fortrød vi absolut ikke! Alle safter var spændende og lige så stor en oplevelse som maden. Vi kommer helt sikkert igen - det var alle pengene værd og vi vil snakke længe om den oplevelse vi fik.

6. juni 2020

ELSKER

ELSKER. ELSKER. ELSKER.
Mette og Gassner er mavericks! De tryller og forfører.
Har du ikke prøvet TiTrinNed i Fredericia. Så er det bare afsted. Nu!

Her kan Fredericia være med de bedste - og endda bedre - end mange i hovedstaden hvor vi slår vores folder normalt.

Rygterne vil, at de åbner en ny blæret restaurant ved lillebælt. Glæder os til at prøve det også.

30. januar 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (20 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto