Ting og Sager Hallen Anmeldelser 1

3,2

1. Hjem og have

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Tingogsagerhallen.dk tilbyder vi et bredt udvalg af boligtilbehør, brugskunst og alt hvad hjertet begærer. Vi har altid mange tilbud og gode online priser

3,2

Middel

1 anmeldelse

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

DÅRLIG OPLEVELSE - PAS PÅ

DÅRLIG OPLEVELSE - Handlet en gang i butikken og ud fra denne handel, opgav jeg mit mobilnr., for at deltage i en konkurrence. På papirer hvor mobilnummeret blev skrevet, stod der INTET OM, at jeg gav tilladelse til at de må sende mig SMS'er med tilbud. Dette gør de så, og jeg svarer tilbage på SMS, at det skal de omgående stoppe. Hører intet og de forsætter bare med at sende SMS'er. Finder så på deres hjemmeside tingogsagerhallen.dk et helt andet mobilnr., hvor den mandlige ejer efter mange opringninger endelig tager telefonen. Voldsom sur og beder mig sende en mail. ... så vil han begynde at sende tilbud på mails også. Han er meget ubehagelig i telefonen, benytter "sur k......" og smækker røret på. Så handel der ALDRIG. Sagen er indleveret til forbrugerombudsmanden.dk med dokumentation af SMS'erne.

UPDATE ud fra ejers svar: God reklame for din forretnining med dit svar. Det siger vist mere om dig som indehaver af en virksomhed. Tror du skal få checket markedsføringslovens § 6, inden du sender reklamemateriale ud det gælder SMS og mail uden tilladelse. Materiale er videregivet til forbrugerombudsmanden.

Du er nødt til at sætte dig ind i reglerne omkring markedsføring og udsendelse af SMS'er og mails uden modtagers tilladelse. Det er din pligt alene at overholde reglerne, når du sender reklamer ud. Du er simpelthen for useriøs og vi håber, at de, der følger med i tråden her forstår, at dette firma IKKE OVERHOLDER REGLER. Jeg kan på ingen måde anbefale nogle overhovedet at handle handle hos dette her firma.

28. marts 2018
Ting og Sager Hallen-logo

Besvarelse fra Ting og Sager Hallen

Vi må desværre beklage at vi ikke altid kan nå alle kunder når de er udenfor pædagogisk rækkevidde.Vores kunder får altid af vide om de vil modtage nyhedsmail og sms beskeder og samtidlig være med i en konkurrence. Vi har ikke noget ud af at sende til folk der ikke har sagt ok til vores reklame. Vedkommen som beklager sig var på ingen måde lydhør for noget som helst. Det eneste hun kørte i og kunne påstå var at hvis hun sendte en mail på vores infomail, som hun blev oplyst om hvis hun skulle slettes at vi så vil sende nyhedsbrev også som er en lodret løgn.. Med hensyn til at tage telefonen.Hun kunne desværre ikke forstå at vi har travlt i butikken og ikke kunne tage telefonen. Ufattelig sur dame som ikke vil føre en ordentlig samtale.Hvis hun ville kun det problem løses med en enkel mail. Ærgeligt at bruge så meget krudt på så lidt når det er forkert fra ende til anden

Tror mere at det er dårlig reklame fra en kunde der ikke vil forstå tingene der bliver fortalt.Som tilføjelse til det der er skrevet en gang, bliver det oplyst og teksten står på den seddel kunden skriver på. Beklageligt at kunden ikke vælger at høre hvad vi fortæller og læse det hun skriver på. Ærgeligt at vi ikke kan vedhæfte foto.Derudover er forbrugerstyrelsen, ombudsmanden eller hvem det kunne være, er hjertelig velkommen