tindofnorway.no Anmeldelser 8

2,5

Under middel

TrustScore 2.5 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vanskelig å fjerne mascaraen coal serum!

Hvordan fjerne mascaraen? Dere anbefaler varmt vann, men det er grenser for hvor varmt vann man klarer rundt øynene. Neste morgen er det fremdeles mascara på vippene og øynene klør. Får heller ikke fjernet skikkelig med sminkefjerner.

29. oktober 2025

Tind of Norway mascara

Jeg mottok mine to mascaraer med stor forventing etter alle positive tilbakemeldinger som var gitt. Ikke skulle den sverte, og den skulle gi finne vipper. For det første legger den seg under øynene, litt utover dagen, og for det andre er den kosten totalt ubrukelig. Ikke kommer det noe særlig mascara på kosten når du trekker den ut, og kosten i seg selv består av to linjer med hår. Noe som omtrent ikke gir mascara på vippene i det hele tatt. Sjeldent har jeg blitt så skuffet over ett produkt som jeg hadde så stort håp for!

7. maj 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Førsteklasses produkter

Jeg fikk en alvorlig allergisk reaksjon ( angioødem) I Jula av noen billig make up produkter.Følte for å kjøpe ordentlig kvalitetssminke etter det ,gjerne med med hudpleiende egenskaper. Googlet og fant dette firmaet, så også at de har fått priser. Jeg bestilte i går, og pakken kom allerede i dag! Nå manglet riktig nok en leppestift, og ringte dem om det, og den blir ettersendt.
-Kjøpte 3 lipgloss: Flotte farger og behaglig på lepper, sitter ikke veldig lenge på, men behaglig og pleiende. Likte alle!
- Kjøpte prisbelønnet mascara og vippeserum. Praktisk børste som var lett å påføre mascara med. Mascara var kjempefin på.Beste jeg har hatt på lenge
- kajal og brynsblyant. Hetten er utstyrt med blyantspisser,GENIALT! Den var ikke tørr, som noen nevnte, tvert om! Lett å påføre og sitter bra!
-Kjøpte kitt med 4 øyenskygger og etui. Valgte skygger selv, de fester seg da i kitt med magnet.Flotte skygger gir mye farge enkelt å påføre. Flott med speil i etui. Skal du ut,kan du fjerne to skygger og putte inn blush/bronzer så du ikke trenger to etuier i veske! Råpraktisk!
- Kjøpte kitt hvor jeg satte inn en highlighter og en lett bronzer. Supre farger!
I tillegg var mye av embalasjen papp og det var mindre plastikk enn vanlig. Lettere å åpne, særlig øyeskygge/ highlighter plastikk pakken!
Har ikke fått prøve over lang tid, men det har vært utrolig bra til nå. Kjempefornøyd!

9. januar 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Den beste mascaraen jeg har hatt

Den beste mascaraen jeg har hatt! Den oppførte seg litt anderledes ved påføring og avtaking enn andre mascaraer jeg har hatt før, men når jeg ble vant til den ble jeg strålende fornøyd. Bestilt meg en pånytt nå + litt til, og har også kjøpt for å gi i gave. Anbefales!

3. juni 2024

Klinete børste

Det tok veldig lang tid å få sendt en maskara. Børsten er forferdelig klinete, faktisk den mest klinete børsten jeg har vært borti, så jeg er egentlig lite fornøyd med Coal serum mascara.

16. juni 2023

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.