Jeg har lige igen besøgt Tinder-appen, og jeg synes deres forretningsmodel er grisk og usympatisk. Produktet er for dyrt, tilvalgsmulighederne for ugennemsigtige, og den lover mere end den holder. Je... Se mere
Jeg må indrømme, at jeg også faldt i Tinder fælden, som samtlige medlemmer bliver offer for. 8 timer efter jeg blev medlem og købte Platinum abonnement, så blev jeg udelukket, og kan nu ikke få adgang... Se mere
desvære kan man ikke give en halv stjerne, bliver derfor nødt til at give en hel. afstands afgrænsning fungere stadig ikke ? der reklameres utidig ofte via pup up vinduer med opgradering, af og... Se mere
Nu vil jeg MEGET gerne have en RIGTIG grundig og god forklaring på, hvorfor jeg som mand over 30år, skal betale for se hvem der syntes godt om mig ? Og andre ting som bl.a. MIG OG ANDRE mæn... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
See related links to what you are looking for.
Utroværdigt
Blev udelukket lige efter at have betalt, uden af have gjort noget forkert. Der har været påfaldende lidt trafik på min profil, så i bedste fald er det svindel.
Hold jer langt væk.
Rusland og Tinder- har også forbudt…
Rusland og Tinder- har også forbudt mig at bruge tinder fordi mit billede er lidt anderledes end min face ? Jeg har intet gjort forkert men har fundet hos tinder at tinder er Russisk !!!! Så alt din mail mit tlf nr din face er er i Rusland om dig !!! Brug aldrig tinder alle tinder kommer fra Rusland står det på selve tinder .
Jeg er blevet spærret uden grund og får…
Jeg er blevet spærret uden grund og får blot standard svar tilbage. Pisse dårlig service. Jeg har prøvet 1,5år for at få forklaring…
Må også tilslutte koret af brugere
Må også tilslutte koret af brugere, der er udelukket fuldstændigt uden grund. Har været trolig bruger on/off så længe app’en har eksisteret og efter et væld af mere eller mindre underlødige henvendelser, vælger de simpelthen at udelukke mig, der intet har gjort? Og jeg får ikke svar, når jeg henvender mig hos dem. Hvad gør man?
Refunderer ikke for dobbelt betalt abb.
Var længe Gold abb. og opgradere så til Platinum. Hvilket betød at der blev hævet både for Gold og Platinum abb i den måned. Der stod tydeligt i betingelserne da jeg opgraderede at jeg ville blive refunderet. Det skete aldrig. Da jeg så kontaktede dem fik jeg bare at vide at det kunne de desværre ikke hjælpe med. De refunderede min seneste opkrævning og lukkede min konto.
Tinder slå selv auto forny
Tinder slå selv auto forny, det havde jeg ikke bedt om.
Derudover, tinder er bar så skuffende at, det viser bar hvor dum vi er at tro på sådan fup.
Jeg sletter mit konto og anbefaler andre, at forlade denne fup fidusen.
Jeg Bliver SUR
Jeg Bliver SUR
Jeg var en og scrolle på Tinder da Jeg møder en klam dame som jeg Swiper væk som ikke kan lide også 5 minutter efter skriver Klam sæk til mig og siger jeg har Swipet hende som like og det er ikke okay jeg skal snakke med sådan en klåm Killing som hende Jeg kræver penge af jeres dårlige app
Blev slettet uden begrundelse ?
Blev slettet uden begrundelse ?? Men igen nok osse den dårligste dating site da der er flere fake profiler end ægte så videre med tinder
Tinder træder på kunderne
Jeg må desværre give Tinder 1 UFORTJENT stjerne.
Har benyttet Tinder i 3-4 år, uden problemer. Her til sidst var jeg en betalende kunde.
Har tidligere rost Tinderappen fordi den fungerede og tjente sit formål.
Nu er jeg Shadowbanned og der er intet jeg kan gøre for at få min profil til at virke igen.
Ikke alene er mine matches væk - jeg kan ikke engang forklare dem, at jeg ikke har ghostet eller slettet dem uden varsel. Igennem Tinders hjemmeside kan jeg ikke engang komme i kontakt med et levende menneske der kan fortælle hvorfor jeg er Shadowbanned - og om det er muligt at ophæve “forbandelsen”.
Ifølge de “hjælpsomme” oplysninger i appen har jeg forbrudt mig mod Tinders regler. Aner ikke hvad det er jeg skulle have gjort som er ulovligt.
Jeg er en almindelig person som opfører mig pænt. Synes det er utroligt at nogen/noget har gjort så jeg har mistet min profil samt de match jeg havde.
Det er uhyggeligt ringe af Tinder og synes de træder på deres kunder.
Kan ikke længere anbefale Tinder til nogen - medmindre de er okay med at få indefrosset deres profil uden varsel.
Hvis man synes det er fint at bruge tid på at matche med nogen og skrive med dem inden man når at udveksle yderligere oplysninger, for så at miste kontakten med dem uden mulighed for at få fat på dem igen - så er Tinder lige appen man skal have.
Tinder er godt i gang med at jage deres kunder bort. Snart vil ingen bruge Tinder fordi der hænger en trussel over hovedet på én. Jeg forstår bedre og bedre hvorfor folk vælger Snapchat og andre apps. På Tinder er funktionaliteten en tikkende bombe.
Flovt for Tinder at de ikke kan se at det er uhensigtsmæssigt at snyde kunderne. De er i gang med at undergrave deres egen forretning.
Jeg håber det bliver ulovligt at benytte sig af Shadowban. Det er uetisk, småligt og pengegrisk.
Til Tinder:
Læs ovenstående og tag det venligst til jer.
Tag jer sammen og fix jeres rod. Nu!
Jeg (og andre, sikkert) har IKKE brug for en venlig tilbagemelding lydende: “Vi er kede af at du har haft en negativ oplevelse/erfaring/forståelse/hændelse/(indsæt selv ligegyldigt udglattende ord) med Tinder. Har du forsøgt at…. (igen, indsæt ligegyldig smøre)? Vi håber at du vil prøve igen og blive tilfreds med vores app.”
Vi, brugere, bliver ikke tilfredse før I tager kritikken seriøst og løser problemet.
Jeg ynder at afslutte denne anmeldelse på positiv vis: Ros til Tinder fra dengang den virkede samt en forhåbning om snarlig forbedring.
Man får en masse likes når man ikke…
Man får en masse likes når man ikke betaler , tænker de sender dem for at de kan tjene penge, syntes det er en dårlig app.....
Hmmm..
Hmmm..
Det er som om at der fuskes lidt med hvor langt væk folk bor..
Jeg finder slet ikke Tinder specielt troværdig!
Pludselig udelukket fra Tinder
Pludselig udelukket fra Tinder, det virkede om aften og næste morgen var der bare lukkede og kan i fremtiden heller ikke oprette en konto , jeg forstår ingenting 🤷🏼♀️
Pludselig udelukket fra Tinder, med en begrundelse om at jeg har overskredet deres privatlivspolitik.
Har haft den konto i flere år, søger en kæreste som så mange andre . Jeg har forsøgt at skrive til tinder men får ikke en ordenligt forklaring andet end jeg er blevet udelukkede og overskredet deres privatslivspolitik !
Har på ingen måde overtrådt noget eller ikke opført mig ordentlig .
Syntes det under alt kritik !
Hold dig langt væk
Hold dig langt væk, deres fællesskabsregler er et brud på ydringsfriheden....
Tr.ans.kø-nnet pige
Jeg datede en pige på tinder og så aftalte vi at mødes men da hun kom var hun faktsik tran.-skø.nnet og havde en hård lang plk og næste dag kom hun hjem til mig og k..-ne.-pped.e min gr-av.ide mor og min 2 årlige lillebror
Tinder er en elendig app
Lad være med at blive snydt af alle…
Lad være med at blive snydt af alle deres likes! Svindel og humbug.... Der er kun tale om østasiatiske og hvad jeg må formode er falske profiler langt udenfor dine alderskriterier og ikke til den gode side.
Lad være med at betale..... Og sats på der kommer et match med din gratis profil.
Lad være med at blive snydt af likes og beskeder. Som gratis profil har jeg i løbet af et par måneder fået +50 likes. Da jeg havde en betalt måned, ja der var der kun to. 😕 Og det var iøvrigt også asiater. Så der er i mine øjne og med min erfaring ingen grund til at betale for at se alle de mange "likes". De er nemlig ret sikkert falske.
Elendigt firma
Jeg oprettede en profil og købte abonnement. Jeg nåede ikke at bruge Tinder, før jeg fik en besked om at jeg havde overtrådt deres regler, og derfor var udelukket på livstid. Man kunne skrive til dem, og de oplyste at jo flere oplysninger de fik, jo bedre kunne de behandle min sag. Så jeg gjorde mig umage, og fik et robot-svar med: du har overtrådt vores retningslinjer og er udelukket for livstid. Så er der sgu da ingen grund til at bede folk om at give oplysninger. Men mine penge ville de gerne have. Og helt ærligt man får ikke engang at vide hvad man har gjort, det ville ellers være fint, når jeg nu ikke nåede at bruge profilen.
De udelukkede mig 2 dage efter jeg ah…
De udelukkede mig 2 dage efter jeg ah de købt platin medlemskab !!! Har skrevet til support service men de sender bare et automatisk svar afsted
Tinder bruger chatrobotter
Tinder bruger chatrobotter, falske profiler, når de løber tør for matches. 2 personer fik mig over på mail korrespondance, og havde begge den samme baggrund, enke, ude at sejle, lange skriverier som var enslydende. Ikke en dating app der kan anbefales. Hold jer væk