TIM's huisdieren Anmeldelser 145

2,6

Dit is een goed product voor een concurrerende prijs. Bezorging was pas na een week, maar dat werd veroorzaakt door een fout adres in het formulier. Na contact is dit hersteld en werd de bestelling... Se mere

Ik heb een eerste bestelling voor ruim 130euro geplaatst, er stond op de site dat het de volgende dag geleverd zou worden. Een snack van 5euro die ik erbij cadeau kreeg kwam netjes binnen, maar o... Se mere

Waardeloos. Je geeft de datum van levering aan tijdens het bestellen. Omdat het bevroren voer is moet je thuis zijn. Je moet zelfs een speciaal bedrag betalen voor de gekoelde bezorging. Hele dag zitt... Se mere

Goede producten, meestal goede service. Slecht inlichting als product vertraagd. Bij bestellen war productenop voorraad, bij levering msar helft gekregen. Geen info waarom. Contact met klantenservice... Se mere

1. Dyrehandel

TIM's heeft een enorm assortiment aan producten van jouw huisdier(en). Wij geven graag deskundig advies, zoals je dat van een echte speciaalzaak mag verwachten.

2,6

Under middel

Svarer typisk inden for 2 uger

Top !

Heel tevreden over zowel de website als mbt de service !
Snelle levering, en tevreden over de producten, prijs/kwaliteit. Een aanrader !

24. august 2022

Fantastische service

Fantastische service. Na online bestelling binnen een paar uur al een mail van post.nl. Een keer is er een doosje snoepjes kapot gegaan met verzending, zonder pardon geld terug. Wat niet had gehoeven maar ze stonden erop. En het leuke; bij iedere bestelling worden nu de snoepjes extra stevig ingepakt. Een bedrijf waar detail telt, zie je niet vaak meer!

2. august 2022

Zeer tevreden over Tim's

Al regelmatig besteld bij Tim's. De eerste keer duurde het ook 3 weken eer de bestelling geleverd werd (wel mailtje gehad dat het langer duurde) en begonnen we al te vrezen dat we gewoon ons geld kwijt waren.

Inmiddels nu al een paar maal besteld en, op de eerste keer na, altijd met een dag of 2-3 in huis.

En, hoe leuk, al elke keer een kadootje voor onze konijnen erbij.

23. juli 2022

Geweldig

Een tijdje geleden een waterfontein voor mijn kat besteld. Het bestellen verliep erg soepel en het product is heel snel verzonden en geleverd. Na twee maanden schoot een onderdeel van de fontein los. Gemaild met de klantenservice en gratis een hele nieuwe fontein gekregen. Echt geweldig! Superservice. Heel erg blij mee. Ik kreeg ook zeer snel antwoord.

27. februar 2022

Ik ben al jaren zeer tevreden over…

Ik ben al jaren zeer tevreden over Tims.nl. Zij hebben topproducten voor een zeer goede prijs en je hebt ze de volgende dag al in huis (zelfs op zaterdag). Zij hebben een uitgebreide keuze op hun website zowel voor huis- als boerderijdieren. Veilige betaling en een zeer goede klantendienst die U bij vragen zeer snel een antwoord geeft. Een echte aanrader !! TOP !!!!

4. december 2021

Niet bestellen! Plaatsen misleidende reclames!

Sturen een mail en hebben een banner op de site dat je een gratis cadeaupakket krijgt bij besteding voor een bepaald bedrag. Als je dan voor dat bedrag besteld krijg je vervolgens het pakket niet omdat de actie (die gewoon op dat moment op hun site stond) niet meer geldig was. Ook na contact met de klantenservice krijg je het niet. Ja, het stond er nog wel op maar was al afgelopen.

6. oktober 2021

Fijne dierenshop

Gisteren de kooi voor verstekeling cavia Sjors besteld en vandaag al binnen! Helaas ontbraken de vier stangetjes om het plexiglas in te schuiven, maar ook deze zijn terstond opgestuurd. Heel erg fijn!! Ik ben super goed geholpen en kan deze dierenshop zeker aanbevelen.

16. september 2021

Positief

Website is handig in gebruik.
De levering had 1 dag vertraging. Ik kreeg hier netjes een e-mail van.
Zending was te volgen met track & trace.
Achteraf betalen is mogelijk.

Ik bestel vaker wat bij TIM’s voor mijn hond. Altijd positief.

14. juli 2021

Snel geleverd en goede service

Snel geleverd, had een kattenbak en 2x kattengrit besteld en waarschijnlijk was een onderdeel van de kattenbak door het grit beschadigd (vrij zwaar en zal mogelijk geschoven hebben). Gemaild en binnen 2 dagen was de nieuwe bak er al!

23. april 2021

Vlot geleverd

Vlot geleverd. Ik vond de doos een beetje labbekakkerig waarin de rvs hondenvoer kliko verpakt was. Maar het was allemaal in orde.

16. november 2019