Timma sine tjenester er ikke brukervennlig
Bruker tjenesten til timebestilling hos salonger, det er også en omtale seksjon på timma sin plattform hvor man kan se tilbakemeldinger fra kunder som er fint.
Jeg hadde booket en time hos en neglesalong via timma sine plattformer, her var jeg umiddelbart så misfornøyd at jeg sporenstreks la igjen en omtale som jeg selv ville lest før booking. Hvorpå salongen tok privat kontakt med meg for å kjefte på meg som kunde pga. negativ omtale. Ga beskjed til timma som innledningsvis tok ansvar via et KI-generert svar og sa at slik skal det ikke være og kunder skal få gi reelle tilbakemeldinger uten frykt for å bli kjeftet på i etterkant av salongen - og dette skulle timma ta videre med salongen.
Så svarte en helt ubrukelig person fra kundeservice at dette ikke var et svar jeg kunne gå ut i fra og det var hennes svar som gjaldt. Som mer eller mindre bare var "sorry det er ditt problem, og ikke noe plattformen som står for tjenestene - kan ta ansvar for". Så da kan man spørre seg om legitimiteten i disse omtalene, når salonger tydeligvis kan oppsøke kunder da de identifiseres gjennom brukersystemet, slik det er lagt opp for omtale. Kunder som legger igjen reelle opplevelser, og salonger som da tar kontakt for å kjefte på de og som gjør situasjonen ubehagelig.
Dette følges opp av at plattformen ikke foretar seg noe - en plattform som skyver alt ansvaret over på forbruker, og ikke tar noe ansvar for brukersystemene som er på deres plattformer og som faller innunder deres ansvar. Så vær obs! og bruk andre bookingsystem og plattformer.