New Old Stock jaren zeventig Timex
Een New Old Stock jaren zeventig Timex bij Yvo aangeschaft. Prettig contact met Yvo en een keurige en stipte levering zoals afgesproken. Zeer tevreden. Aanrader!
Piekfijne uurwerken met een bijzonder goede service
Ik heb een zeer goede ervaring gehad met Yvo. Bij de eerste ontvangst van het horloge bleek dat een wijzertje los zat en het horloge niet liep. Na snel over en weer mail contact heb ik het klokje terug gestuurd en een paar dagen later lag hij volledig werkend naar behoren in mijn brievenbus. Ik ben er erg blij mee!
Snelle beantwoording van vragen en snelle aflevering van mijn bestelde klassieke Timex.
Yvo is voor mij een betrouwbaar adres voor Timex horloges. Contact, response en afhandeling zijn prima in orde.
Snel geleverd en goede communicatie. Nu genieten van mijn nieuwe aanwinst.
Bought a really nice vintage Timex Marlin from Timexman. Got it through the mail the next delivery day. Packaging was very good! Mail correspondence was very pleasant. Very pleased with my watch and will be keeping an eye out for some new additions to this site. Great!!
Timely delivery. Watch is good enough for a vintage timex.
Horloge in goede staat en snel ontvangen. Zeer vriendelijk en behulpzaam!
Horloge exact conform beschrijving en foto's, heldere communicatie en direct verzonden, perfect!
Ik heb twee al behoorlijk oude Timex-horloges (eind 60, begin 70) gekocht, die aanvankelijk nog wat kuren vertoonden. Ik mocht ze retourneren en Yvo heeft ze direct gerepareerd en teruggestuurd. Prettige communicatie.
Nu prijken ze om mijn pols. Een opwinder uit 1969 moet wel twee keer op een dag worden opgewonden, maar het is dan ook vintage-techniek. De namaakvintage die je op de markt ziet liggen háált het er niet bij.
That's just 'a great experience , to have contact whith somebody so friendly, and just trying to help you the best way.
Bij aankomst leek m'n Timex het niet goed te doen, de wijzer bleef op een punt hangen. Na overleg met Yvo teruggestuurd, heeft m bekeken en met uitstekende communicatie het probleempje kosteloos verholpen. De site vind ik trouwens erg overzichtelijk. Zit al te denken aan mijn volgende horloge bij de Timexman