Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 28 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed, professionalisme og evne til at skabe en tryg og behagelig atmosfære. Mange fremhæver den gode service, hvor medarbejderne er dygtige til at forklare processen og lytte til kundernes ønsker, hvilket resulterer i stor tilfredshed med de udførte tatoveringer og piercinger. Dog var nogle utilfredse med kvaliteten af en piercing, som de beskrev som skæv og smertefuld, og de følte, at pierceren ikke var professionel eller lyttede til deres præferencer.

Det, folk taler mest om

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personalet. Kunder fremhæver medarbejdernes venlighed,... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service. Kunder roser teamets nærvær, engagement og gode hjælp, hvor... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vildt god service, uanset hvilken medarbejder du møder! Det var min anden gang hos timeless art og jeg skulle have lavet to piercinger af deres nye piercer, Hiko. Super flink, god til at fortælle om p... Se mere

Jeg var der med min mor får at få en tatovering, og alle, både medarbejdere og kunder var søde. Efter jeg var færdig, og han der tatoverede mig var igang med at forklare behandling, besvimede jeg. Jeg... Se mere

Bedste service & den meget rareste oplevelse!! Susanne (som er piercer) er så rar & nede på jorden, der er styr på alt & man er sikker på, at det bliver udført ordentligt. Der bliver fortalt hele ve... Se mere

Hele familien var på besøg hos Timeless Art. Det har virkeligt været en god oplevelse. Teamet (Søren, Jesper og Ellen) er nærværende og engageret ud over det sædvanlige. Vi skulle have lavet alt li... Se mere

1. Tatoverings- og piercingsalon
  2. Piercingsalon
  3. Ørepiercing
  4. Tatovør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi udfører alle stilarter indenfor tatovering | Hver tatovør hos os er kompetent og professionel | Vi er blandt de bedste tatovører i Danmark |

4,5

Svarer typisk inden for 2 uger

Ærgerligt at man skal betale for at få…

Ærgerligt at man skal betale for at få fyldt en tatovering op, der ikke er lavet ordentligt.
Ingen forståelse fra deres side hvorfor man først kommer efter 5 mdr.
Virker meget ligeglade med en som kunde.
Får lavet resten af min tatovering et andet sted.

Hej Kristian (kan ikke besvare, kun redigere)
Det er desværre ikke korrekt, at jeg blev tilbudt at få den fyldt op for et par hundrede kroner. Sarah trak bare på skuldrene over det og virkede helt ligeglad, så har slet ikke lyst eller tillid til at blive tatoveret af hende igen. Blev tilbudt at betale normal pris for opfyldning, men ikke noget ud over det sædvanlige.

10. april 2024

Kære Louise,

Jeg er ked af at høre, at du synes, vi virker ligeglade med vores kunder og ikke tager hensyn. Det er ikke en opfattelse, vi deler.

Jeg kan forstå på min kollega Sara, som du snakkede med i går, at der ikke er noget at sætte fingeren på i forhold til udførslen af din tatovering. Dog kunne den godt bruge en genoptegning, eftersom der var kommet nogle huller i den, hvilket er meget normalt under helingsprocessen. Vi tilbyder derfor en gratis genoptegning inden for tre måneder.

Overskrider man denne frist med få dage, er det intet problem, men når der er tale om 6,5 - ikke 5 - måneder, hvor vi ikke er blevet kontaktet i mellemtiden, kan vi desværre ikke længere tilbyde en gratis genoptegning. Sara ville dog gerne imødekomme dig, eftersom du havde haft noget bøvl på hjemmefronten. Hun tilbød derfor, at du blot skulle betale for materialer, hvilket svarer til nogle få hundrede kroner. Det synes vi er rigtig fin service, når det er så lang tid siden, du blev tatoveret hos os.

Skulle du ændre mening, er du mere end velkommen til at kontakte os inden for nærmeste fremtid.

Vh. Kristian, butikschef i Timeless Art

den kan ikke hele…

Jeg fik lavede en navle Piercing hos timelessart. Den er blevet lavede over min navle og den er meget skæv og derfor kan den ikke hele. Det gør mega ondt.

2. januar 2024

Hej Karla-Anna,

Jeg er ked af at høre, at du oplever, at din navlepiercing ikke vil hele, at du synes, at den er skæv, og at du har smerter. Det vil vi heller end gerne gøre noget ved!

Hvis din piercing ikke vil hele, og du oplever smerter, skyldes det med al sandsynlighed, at den er hævet i en sådan grad, at der ikke kan komme luft til, og at smykket trykker på din hud. Det er umuligt at forudse, hvor meget huden hæver, for nogle mennesker hæver mere end andre i forbindelse med piercinger. I det tilfælde anbefaler vi, at man får sat en længere stav i.

Hvis din piercing er blevet lavet over din navle, har det været af anatomiske årsager. Er du imidlertid ikke tilfreds med placeringen, vil vi rigtig gerne lave en ny piercing uden beregning, da vi har tilfredshedsgaranti på vores piercinger.

Jeg håber at høre tilbage fra dig snarest, så vi kan komme dine smerter til livs, og Du kan kontakte os på 53781919 eller booking@timelessart.dk.

Vh. Kristian, Timeless Art

Fantastiske medarbejdere

Har nu fået lavet 4 piercinger hos dem, alle sammen på walk-in tilbud. Pirceren er mega sød, og helt nede på jorden - Han tog det professionelt, men gav også plads til mig og min nålefrygt.
Ringede også ind til dem om spørgsmål, og har ikke talt med nogen sødere person! FANTASTISK SERVICE! Også selvom der var lidt forsinkelse, håndterede de det fantastisk med muligved for at kunne blive ringet op, når det var ved at være ens tid!☺️

6. april 2024

Kære Johanne,

Tusind tak for de rosende ord! Vi oplever, at en stor del af vores kunder er bange for nåle, så vi gør vores ypperste for at give plads til dette. Det glæder mig derfor utrolig meget at høre, at du netop oplevede dette.

Vi håber at se dig i butikken næste gang, vi arrangerer walk-in. Har du spørgsmål til dine piercinger, er du som altid mere end velkommen til at ringe. :)

Piercing

Fik lavet en navlepiercing, og fik den bedste service man kan få.
Stedet er hygiejnisk og det et dejligt miljø at være i, især hvis man er nervøs.

26. marts 2024

Kære Antonia,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder mig at høre, at du følte dig i trygge rammer, da du fik lavet din navlepiercing hos os. Vi håber at se dig i butikken igen. :)

Bh. Kristian, Timeless Art

Føler mig skuffet, udnyttet og snydt!

Jeg undersøgte grundigt efter tatovører, da jeg skulle have lavet min første tatovering. Jeg har overvejet to tatoveringer igennem et par år og var derfor sat fast på at det skulle være en dygtig tatovør. Jeg faldt over Timeless art på Google og Instagram, hvilket havde nogen flotte billeder og lige hvad jeg søgte efter. Skrev derefter en e-mail til Timeless art omkring mine ønsker om fineline, simple og feminine tatoveringer . Jeg oplevede en god service over mail og skrev frem og tilbage i er par måneder for at være helt sikker på at få den rigtige tatovør til jobbet. Da jeg aldrig havde prøvet at blive tatoveret før, spurgte jeg Kristian (ham der svarede på min henvendelse til Timeless art) at han ville anbefale Sara til projektet. Jeg havde i forvejen ydret at jeg ønskede en udlært tatovør og pris derefter. Havde nemlig godt set at Monique havde startet i lærer hos Timeless art og lavede nogen virkelig dygtige tatoveringer, men var usikker fordi hun stadig er i lærer. Derfor gik jeg med Sara. Det undrede mig dog at hun ingen fineline og simple tatoveringer havde på sin Instagram, men mere store og en helt anden kategori tatoveringer. Jeg møder op godt 20 min før tid for lige at samle nerverne. Møder en butik der er ren og pæn, hvor det ligner at hygiejne er i top hvilket er virkelig betrykkende. Service ved skranten ikke eksisterende, men jeg bliver sat hen ved vente bænken. Sara kommer hen til mig og høre hvad jeg vil have lavet. Jeg viser hende billederne og hun starter ud med at sige, at de tynde streger kan ikke lade sig gøre og at tatoveringerne bliver nødt til at være mærke tykke streger. Hun tegner tatoveringerne op og de ændre en del udtryk. Jeg acceptere det og tænker hun ved bedst nu når hun er færdig udlært tatovør. Vi går over til hendes plads og placere tatoveringerne, jeg giver samtykke og hun tatoverer. Min pointe er at jeg følte under hele processen, at jeg ikke blev ordentligt informeret, at jeg var langsom til at beslutte og mine tatoveringer ikke var interesant og lige meget for Sara at lave. Det skal lige siges at Sara tager 1000 kr. pr. På begyndt time. Jeg ender ud i at betale 2000 kr. i alt for at have været der i en time og 10 min. Syntes bare det er ærligt at sidde tilbage ked af det og med en følelse i kroppen af at blive udnyttet. Kan jo se at blandt andet Monigue laver nogen virkelig flotte fineline, simple og feminine tatoveringer med en time pris på 600 kr. og ja jeg kunne godt have valgt Monigue men blev anbefalet Sara og jeg går ud fra at den person som arbejder hos Timeless art og svarer på henvendelser ved bedst. Føler mig skuffet, udnyttet og snydt!

8. marts 2024

Kære Sophie,

Jeg er ked af at høre, at du sidder tilbage med en følelse af at være blevet udnyttet i forbindelse med dine tatoveringer i fredags. Vi prøver selvfølgelig ikke på at snyde vores kunder, men stiler efter at sikre en god oplevelse hver eneste dag.

Det er rigtigt, at der ikke er mange små eller simple fineline-tatoveringer i Saras galleri på vores hjemmeside, da hun som oftest laver mellemstore/store tatoveringer. Ikke desto mindre har Sara megen erfaring med, hvad der kan lade sig gøre ved små tatoveringer, hvorfor jeg anbefalede hende til dig.

Jeg har gjort Sara opmærksom på din anmeldelse, og hun er meget uforstående overfor din beskrivelse. Hun siger, at hun netop sørgede for at informere dig om, hvilken størrelse og tykkelse tatoveringerne som minimum måtte have for at holde sig pæne og tydelige i mange år. Havde du booket en tid hos Monique, ville hun have fortalt dig det samme.
Sara siger ligeledes, at du understregede overfor hende, at du var indforstået med prisen, og du ville hellere have, at det blev gjort ordentligt. Det respekterede Sara, så hun gav dig den tid, du skulle bruge.

Jeg håber, du på et senere tidspunkt ønsker at booke en ny tid hos os.

Utroligt dygtig piercer

Er nu 2 gange blevet piercet af Jim, første gang et ældre skudt hul i øret der skulle genetableres, hvilket gik super fint, og er helet rigtig fint.
I dag fik jeg så 3 piercinger i ørerne, og det gik atter en gang super. Han er dejlig rolig, og giver en ro og luft til at sætte piercingen som du ønsker den og tiltrods for at jeg kæmper med angst er det sikkert ikke sidste piercing jeg har fået af Jim. En klar anbefaling her fra.

9. marts 2024

Kære Pernille,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at det bare er gået super godt de sidste to gange, du har fået lavet en piercing af Jim. Jeg vil glæde mig til at vise ham dine pæne ord!

Vi håber at se dig i butikken for 3. gang inden al for lang tid. :)

God service!

Jeg fik lavet en ørepiercing og det var overstået på 10 minutter! Mega god service!!!

23. februar 2024

Kære Anna,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder mig at høre, at du oplevede en god service hos os, og at du satte pris på at få din piercing klaret på kort tid.

Vi håber at se dig i butikken til en ny og hurtigt overstået piercing. :)

Monique/tato_nunu

Jeg stødte i sin tid på Moniques instagram, og var forundret over, hvor dygtig hun var, selvom hun kun lige var startet i lære hos Timeless Art. Jeg ville nok ellers ikke have stødt på Timeless Art, og nok heller ikke have lagt min vej forbi, hvis ikke det var for Monique. Nu har jeg efterhånden været i shoppen mange gange. Det er et rart sted.

Jeg har fået lavet to store projekter hos Monique - og kan kun give mine varmeste anbefalinger videre! Jeg er i rigtig gode hænder hos Monique; hun er lydhør uden at gå på kompromis med sin faglighed, jeg kan mærke, at hun gerne vil tilpasse tatoveringen til den enkelte og unikke krop - og så er hun detaljeorienteret i en grad, der gør enhver perfektionist glad. Monique er også både hyggelig og afslappende at tilbringe tid sammen med. Jeg føler mig tryg og afslappet under vores sessions.

Hver gang er jeg gået fra Timeless Art - og Monique - glad og taknemlig for, hvor godt det er blevet, og hvor godt det har været at være i stolen hos Monique!

24. februar 2024

Hej Trine,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi virkelig stor pris på! Vi oplever ligeledes, at Monique går ind til ethvert projekt med stor iver, og det er en sand fornøjelse at høre, hvordan hun taler med sine kunder. Og så taler kvaliteten af hendes arbejde for sig selv. Man kan ikke lade være med at være stolt over at have så dygtig en lærling, der blot har været i gang i lidt over et år.

Jeg vil glæde mig til at give dine pæne ord videre til Monique, og så må du have det godt, til vi ses i butikken næste gang. :)

Tak til gæstetatovør Michaela

Tak til gæstetatovør Michaela, for en helt vildt flot tatovering!
Hun kan sit kram, og fik hurtigt mine tanker ned på papir.
Kæmpe anbefaling herfra.

21. februar 2024

Kære Kenneth,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at vores gæstetatovør Michaela kunne gøre din idé til virkelighed, så du fik en rigtig god oplevelse i forbindelse med din første tatovering.

Jeg håber, vi engang i fremtiden får dig at se i butikken til endnu en flot tatovering. :)

Pjattet med Monique

Jeg er blevet tatoveret flere gange af Monique (Nunu) hos timeless art. Og hold da op, hvor er hun fantastisk!
Hun er virkelig dygtig og kreativ, men det bedste ved hende, er at hun er SÅ grundig og møj stædig når det kommer til hendes tatoveringer, hvordan de sidder og hvordan de passer bedst på mig. Og resultatet er altid 11/10. Derudover er hun enorm sjov og snaksagelig, så selvom jeg har siddet 9 timer i hendes stol, har jeg på intet tidspunkt kedet mig eller følt det var akavet.

Monique er 100% min fasts tatovør og hende jeg stoler på med mine tossede ideer. 5 stjerner kan ikke gøre det.

Derudover er servicen fra Kristian hos timeless helt i top. Jeg elsker at være der 🖤 de får mine varmeste anbefalinger herfra
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

26. januar 2024

Kære Nana,

Tusind tak for dine pæne ord! Det er anmeldelser som din, vi stiler efter, og som gør det ekstra sjovt at tage på arbejde.

Jeg glæder mig til at fortælle Monique, hvor glad du har været for at blive tatoveret af hende, og at hun nu er din faste tatovør. Det vil hun blive så glad for at høre.

Vi glæder os til at se dig i butikken næste gang! Du må ha' det rigtig godt så længe. :)

Meget kompetent piercer

Meget kompetent piercer, som var rolig og tålmodig med mig, da jeg var ubeslutsom, tak😄

Jeg kommer igen og vil anbefale jer til alle✌️

1. november 2023

Kære Christina,
Mange tak for din anmeldelse og pæne ord. Det glæder mig at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Og tusind tak, fordi du vil anbefale os til venner og bekendte. Det sætter vi stor pris på!

Vi håber at se dig i butikken en anden gang. :)

Jim er trist🤯

Det er fine priser, men der er aldrig nogen ledige tider. Jim er ret mut hvis man ikke har fået sine andre piercinger lavet af ham… så blir han ked af det🤓

Det går også meget hurtigt fra når man er trådt ind af døren til man får nålen i øret/næsen osv. MAN SKAL HUSKE at snakke med ham om HVAD man skal have lavet HVAD det koster og hvor det skal laves, inden man bare får det lavet.
Ellers fint sted ❤️

29. september 2023

Hej Karen,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du fandt Jim mut, da du blev piercet af ham. Vi respekterer selvfølgelig, at man får lavet piercinger andetsteds, så jeg er sikker på, det ikke har været hans hensigt. :)

Jim udfører ofte piercinger hurtigt, hvilket vi får god respons på fra nervøse kunder, der gerne vil have piercingen overstået hurtigst muligt. Men hvis man foretrækker, at det skal gå lidt langsommere, skal man endelig bare sige til eller kontakte os herom efter tidsbestilling. Så sætter vi længere tid af.

I forhold til ledige tider så har vi som udgangspunkt ledige tider alle mandage, tirsdage og fredage fra kl. 10-16. :)

Vh. Kristian,
Butikschef i Timeless Art

Kom for en septumpiercing

Kom for en septumpiercing, men efter god og grundig undersøgelse af snudeskaftet, får jeg ad vide at det er en dårlig ide i min næse grundet for lidt plads osv.
Sætter så stor pris på en ærlig og grundig tjek af om det overhovedet er det rette at gøre.
Valgte istedet en piercing mod migræne.
Anbefaler Tammie. Kompetent, grundig, ærlig og super hurtig!

1. august 2023

Kære Eva,
Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord. Det kommer meget an på næsens anatomi, om en septumpiercing kan lade sig gøre, så vi sætter stor pris på, at du værdsætter vores ærlige rådgivning. Dejligt at høre, at du fik lavet en anden piercing i stedet. Vi vil glæde os til at se dig i butikken igen. :)

Perfekt oplevelse

Perfekt oplevelse ligefra man kommer ind og skal have sutsko på til helt igennem professionel behandling

5. juni 2023

Kære Maria,
Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord. Hvor er det dejligt at høre, at du havde så god en oplevelse hos os. Vi vil glæde os til at se dig igen. Der står et par sutsko klar, du kan låne til den tid. :)

Super oplevelse!

Jeg har fået lavet en tatovering ad to omgange hos Kenneth. Og det har virkelig været en god oplevelse fra start til slut! Det er min første tatovering. Men der var en konsultation inden min første session, og grundig vejledning hele vejen igennem. Og så har det bare været SÅ hyggeligt at være i butikken!
Min tatovering er et vanvittig flot stykke arbejde - realisme i smukke farver. Kenneth er stjerne dygtig!!!

18. april 2023

Kære Louise,
Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord. Jeg er så glad for at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hele vejen igennem, og at du er virkelig begejstret over din flotte andrik. Jeg håber at høre fra dig en anden gang til en ny tid hos Kenneth. :)
Bh. Kristian, butikschef i Timeless Art

En virkelig god oplevelse, hvor man ringer for at høre om de laver en bestemt stilart og de kan få en gæstetatovør ud og gøre det.

Jeg fik Pedro som var virkelig god og velforberedt hver gang og hvor jeg selv kom med ideerne som han sammensatte.

Kan kun anbefale Timeless Art da de kan højst sandsynligt lave alle stilarter som man ønsker.

8. marts 2023

Super professionelt team og god…

Super professionelt team og god velkomst! Jeg fik kun lavet en piercing denne gang, men jeg skal 100% besøge jer igen! Vildt flot salon som ligger super centralt i Roskilde.

Jeg kan kun sige godt om min oplevelse hos jer og kan virkelig anbefale til andre at besøge jer.

21. december 2022

Virkelig uprofessionelle piercere

Virkelig uprofessionelle piercere. Jeg forventede ihvertfald, at jeg blev guidet til det bedste resultat. Istedet fik jeg en piercing som næsten ikke kunne sidde der, fik for lille stav i til start, så øret hævede op omkring hullet og lavede stort sår (til trods for jeg overholdt alle retningslinjer omkring hygiejne og rengøring) Da jeg kom for at få skiftet staven, var det af en, som fumlede og rodede og ravede omkring piercingen, så den hævede yderlige.
Til de priser de tager sig, forventede jeg noget helt andet.
Jeg går helt klart til en dygtig piercer en anden gang (hvis mit øre bliver nogenlunde normalt igen)

20. maj 2022

Hej Zaphira,

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Det er bestemt ikke den type feedback, vi er vant til at få.

Vi beklager først og fremmest, at du fik et for kort smykke i din piercing. Vores piercer vurderer i hvert tilfælde, hvad der vil være en passende længde på smykket, men sommetider kan det være svært at forudsige, hvor meget det pågældende område vil hæve op. Derfor kan det ske, at et smykke ender med at være for kort. Under de omstændigheder anbefaler vi, at man kommer forbi og får et længere smykke i.

Hvad angår udskiftningen af dit smykke, så er det formentlig mig, der stod for det. Jeg står til daglig for udskiftninger og prøver altid at være så forsigtig som mulig, men jeg er ikke piercer, så jeg beklager, at jeg ikke gjorde det godt nok og dermed forårsagede dig unødig smerte.

Vi vil selvfølgelig gerne gøre det godt igen. Vi har garanti på vores piercinger, så har du været nødsaget til at tage smykket ud pga. gener, så vil vi gerne tilbyde dig en ny piercing uden omkostninger.

Jeg håber at høre tilbage fra dig.

Mvh. Kristian, Shop Manager i Timeless Art

Pas på

Pas på! Tristan kan ikke finde ud af at tatoverer og han bliver modbydelig hvis du ikke er tilfreds med det han har lavet.

12. marts 2022

Kære anmelder,

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi oplever selv, at Tristan laver et rigtig flot stykke arbejde, så det går os meget på, hvis du har fået lavet en utilfredsstillende tatovering. Det vil vi gerne rette op på!

Vi oplever tillige, at Tristan altid er glad og smilende, så jeg er sikker på, det ikke har været hans hensigt at være modbydelig over for dig.

Jeg håber, at du vil tage kontakt til os, så vi sammen kan finde frem til, hvad der er gået galt i forbindelse med tatoveringen og kommunikationen.

Med venlig hilsen,
Kristian, Shop Manager i Timeless Art

Første rigtige piercing lavet af Jim

Jeg havde undersøgt en del på forhånd omkring piercingen mod sukkertrang. Det skulle være en af de mest smertefulde piercinger at få lavet. Så en smule nervøs satte jeg mig i stolen. Jim og jeg fandt sammen punktet for, hvor sukkertrangen var mest "øm", og efter en dyb indånding var piercingen på plads i øret. Ingen ømhed, ingen betændelse, en piercing med kæmpe effekt, og efter heling, blev det endelige smykke sat i.
Ikke sidste gang jeg får lavet en piercing hos Jim.

8. oktober 2021