3,6

Middel

Inden du køber Honda påhængsmotor

Jeg vil fortælle om min nye, 10 hk. HONDA PÅHÆNGSMOTOR.
2. Juli 2021 var den ny kørte som en drøm.
Serviseret ved 20 timer.
Vinter opbevaring 1. Oktober. Kørt igennem med ferskvand, tømt for benzin, rengjort. Tør opbevaring turnet regelmæssigt.
1. Maj 2022 opstart, ny benzin,ny tank, ny slange. Nem at starte, men vil ikke gå småt, eller accelerere.
3 gange på forhandlers værksted ,forandring? Ja men ikke til det bedre.Jeg har hørt forhandler søge hjælp hos Tima, der har ikke været hjælp at hente,anmodning om en ny karburator? Den kom aldrig.
Forsøg på at tørre det af på mig, fejlbetjening .
Forkert benzin, forkert skrue, skruen er original benzin oktan 95 frisk fra stander. Jeg er blevet krediteret! Af forhandler, som har gjort meget for at få motoren i orden.
Sejler nu med en Yamaha, der kører lige så godt som Hondaen gjorde engang.
Hvad vil jeg fortælle Tima gjorde intet konstruktivt for at hjælpe, jeg har talt med Helge hos tima, venlig med total ansvars fraskrivende, arrogant ligeglad .
Hvad er det jeg vil sige.
Aldrig nogensinde vil jeg igen købe et produkt som Tima står bag.
I skal vide at kommer der problemer med et Honda produkt, er der ingen hjælp at hente hos Tima, sådan har jeg oplevet det

12. juli 2022

Honda/Tima løber fra Garanti

Jeg har en 4,5 år gammel Honda 250hk påhængsmotor. Motoren har ifølge Honda's hjemmeside 5 år garanti og nu efter kun 100 timers sejlads med motoren, er der en Oxygen censor til 6000 kr som er gået i stykker. Det er en kendt fejl på motoren og Honda har på den opdaterede version af min motor valgt at fjerne den selv samme censor. Flere forum beskriver den selv samme fejl, og som Honda har svaret mig har en Oxygen censor det bedst i tørre og varme omgivelser. Fantastisk at de så har valgt at placere en Oxygen censor på en påhængsmotor lige over vandlinien! Jeg kan fint leve med at en fabrik laver en fejl, og senere vælger at rette den. Men jeg kan ikke leve med at en importør løber fra sit ansvar over for de kunder som nu rent faktisk har valgt at købe deres produkt inden de opdaterede det. Begrundelsen fra importøren for ikke at dække min reklamation er at den tidligere ejer af motoren ikke har fået tastet informationer om motoren korrekt ind i Honda's system da den blev solgt. De kan ligeledes ikke se de første service oplysninger på motoren. Motoren er solgt at Bluebay Marine i Silkeborg som var Honda Forhandler på salgs tidspunktet, og jeg har fået passet Motoren hos aut honda værksted. En Oxygen censor kræver ingen vedligeholdelse, så censoren er ikke gået i stykker grundet manglende vedligeholdelse men alene fordi den sidder et tosset sted på en påhængsmotor eller har været fejlbehæftet fra start. Der er ikke tale om en importeret motor men en motor solgt i Danmark fra ny. Ærgerligt at en importør trods gentagne henvendelser fra både mig, og det Honda værksted som har udbedret fejlen, løber fra sit produktansvar og prøver at dække sig ind under en registrerings fejl på motoren. Køb Jer en Suzuki, Mercury eller Yamaha motor hvis i vil undgå at løbe ind i Tima A/S som desværre står for importen af Honda Motorer.

13. juli 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (3 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto