1. Tøjbutik

Tilliewear is a Danish fashion brand that combines Scandinavian minimalism with timeless, elegant, and classic designs. With a feminine foundation and a masculine edge, Tilliewear seeks to create a universe that empowers women, inspiring them to build their own sustainable wardrobes centered on lasting, versatile pieces. At Tilliewear, we believe in crafting a wardrobe that lasts. Our slogan, "Create your sustainable wardrobe with timeless designs," reflects our commitment to producing high-quality, enduring pieces you’ll cherish for years. Each Tilliewear design is carefully made to withstand fleeting trends, ensuring your wardrobe remains stylish, sustainable, and full of pieces you’ll love season after season. Join us in building a more mindful, long-lasting approach to fashion—one timeless design at a time.

4,0

God

Ikke køb shortsene medmindre du er petit.

Meget meget meget små i str… (På shortne) jeg bruger normalt M så bestilte L for losse fit, men jeg kunne ikke engang lukke knappen.
Modellen iført shortsne er også en kvinde man (objektivt) normalt ville vurdere til s, men bruger l og har dem højtaljet på.
Bare en lille opsang her fra om og enten udvide str kataloget eller være mere true to size.
Dog, rigtig rigtig god kundeservice! Og andre rigtig lækre fine produkter!

19. juni 2025
Tilliewear-logo

Besvarelse fra Tilliewear

Hej,
Vi er kede af at høre, at størrelsen på shortsene ikke levede op til dine forventninger. Vi har forsøgt at informere via sociale medier, at de er til den lille side – men det er bestemt noget, vi tager med i overvejelserne til fremtidige drops.

Tusind tak for din feedback, og hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice – det betyder virkelig meget for os! 🤍

De oplyser godt nok at en returnering…

De oplyser godt nok at en returnering koster 49kr da de trækker fra fragten. Men at man så samlet ender med at give 98kr da trøjen er for lille ifh til beskrevet er lidt grotesk. Sidste gang jeg køber derfra!

15. april 2025
Tilliewear-logo

Besvarelse fra Tilliewear

Hej Casper.
Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi er opmærksomme på din kommentar omkring returfragten og har sendt dig en mail for at følge op.

Tak for din feedback.

HELT PERFEKT

Jeg har aldrig før, haft en badedragt, som bare sidder som den skal, uanset om jeg bruger den som badedragt eller som body🤩
Jeg er SÅ glad for ROSIE, som jeg har med brief underdelen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13. maj 2023

Fantastisk service

Hej, jeg skriver egenlig fordi jeg lige har købt fra hjemmesiden for seriøst 2 dage siden og allerede i dag har jeg modtaget produktet. Jeg har faktisk fuldt med på TikTok i lang tid, og har endelig altid synes det var en mega god ide, da jeg også altid selv har haft svært ved at finde badetøj, men waow et produkt jeg har modtaget. Kan slet ikke vente med at tage det i brug her til sommer, størrelsen er perfekt, og synes endelig bare hele servicen har været i TOP, jeg har modtaget en sololie med i min ordre selvom jeg ikke havde bestilt det, ja igen waow en service, synes jeg bare du skal vide. Forsæt det gode arbejde

2. juni 2023