Tiles R Us AB Anmeldelser

1.925

2,8

Tiles R Us har hævet penge på min konto.. og derefter ingen kontakt. FUP FIRMA Hjemmeside pludselig lukket ned😔 De har snydt mig.

Dejlig butik med flot udvalg. Og fine priser. Men en ting var negativ; jeg prøvede at købe fra Danmark på den svenske hjemmeside, og der kom forhindringer med betalingen. Jeg måtte annullere ordren og... Se mere

Fliser i fin kvalitet Gode priser God service ved afhentning i Malmö. God, kompetent og hurtig kundesupport, også via mail. Lageret var så hurtige, at jeg ikke nåede at drikke den kop kaffe je... Se mere

jeg har ikke set så dårlig kvalitet flise😔 Klinker Marquina glaseret 60x60 som er fake,jeg vasker gulvet 3-4 på dagen😭 og stadig når man går på den så er der fodaftryk over det hele, den har en fedt... Se mere

1. Byggefirma

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

KÖP KAKEL HOS EN RIKTIG KAKELSPECIALISTEN Tiles R Us kan alltid erbjuda unika kakel fynd – vi gör det både prisvärt och enkelt för er!Tiles R Us är Sverige bästa kakel butik på nätet – en välsorterad webshop för kakel, mosaik & klinker. Som kund hos oss handlar du säkert, enkelt och alltid fraktfritt. Hos oss hittar ni ett brett utbud för alla kakelmiljöer som badrum & kök men även frostfria klinker plattor för utomhusmiljö som uterum eller terrass.

Middel

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.925)

Vi har købt de flotteste klinker

Vi har købt de flotteste klinker , der er super kundeservice , personalet hjalp med at få læsset vores klinker på trailer og i bilen , det er ikke sidste gang vi handler her .

28. april 2020

Ingen kompensation trods fejl på deres hjemmeside...

Fandt de fineste mosaik til mit nye badeværelse - men desværre matche mængden på deres hjemmeside ikke med hvad der reelt var i pakken, så jeg manglede... Jeg kontakteded dem og de lovede at ringe tilbage til mig, 1 måned senere og jeg har intet hørt. Utrolig dårlig kundeservice og jeg vil gøre alt for at andre ikke får samme oplevelse, hvorfor jeg føler mig nødsaget til at skrive denne anmeldelse, jeg havde ellers fortrukket en løsning, hvor jeg kunne have givet en god anmeldelse....

29. juni 2019

Forsendelse af prøve

Nu var dette ganske vist bare tilsendelse af en prøve det handlede om, men forsendelsen gik hurtigt og jeg kunne let ta en afgørelse udfra tilsendte prøve. Deres hjemmeside er i helt i top!

2. september 2018

Dårligt sortering af marokkanske fliser... ikke-eksisterende kundeservice.

Købte 10 kvm marokkanske fliser, det blev reklameret at de kom i 36 forskellige mønstre. Jeg fik rigtig mange ens pakker og 30% af fliserne er de samme 3 mønstre, så jeg kun har 16 forskellige mønstre, som gør at jeg må lægge fliserne i et mønster i stedet for tilfældigt, som jeg havde regnet med og som man gør med et marokkansk gulv.

Jeg har åbnet alle pakkerne, så jeg ved godt jeg ikke kan returnere dem, men hvis jeg havde vidst hvordan de var pakket, så havde jeg returnet de ens pakker for at få nye. Mit ønske er at få nogle ekstra kvm. til en god pris uden fragt, så jeg kan få blandet fliserne noget mere.... men det er svært, når man ikke kan få kontakt.

Jeg har prøvet at fange dem på mail gennem hjemmesiden 2 gange, men får intet svar. Har prøvet at ringe, de lover at vende tilbage, men det har de heller ikke gjort og det er 5 dage siden.

Jeg fik heller aldrig en ordrebekræftelse, faktura eller shipping information, en morgen stod fliserne bare ude foran min dør... først en uge efter de var leveret fik jeg information om at de var på vej. Det virker som et firma med kommunikationsproblemer.

Det er ærgerligt at man skal gennem trustpilot i et forsøg på at få noget respons..

Leveringen var god, fliserne er pæne, så der er intet at udsætte der, jeg vil bare gerne i dialog med dem og retter gerne min anmeldelse hvis der kan findes en løsning.

29. august 2018
Tiles R Us AB-logo

Besvarelse fra Tiles R Us AB

Hej,

Stort tack för din tid för att betygsätta vårt företag. Ditt betyg och dina kommentarer hjälper oss väldigt mycket att kunna förbättra oss.

Vi beklagar att ni inte känner att vår kommunikation varit tillräcklig. Jag kan se att ni har mejlat vår kundtjänst vid två tillfällen. Båda mejlen har besvarats, kan det vara möjligt att svaren hamnat i er skräpkorg? Även bekräftelsemejl har skickats automatiskt av vårt system till den mejl ni angivit i samband med beställning. Under dagen har vi gjort olika försök att kontakta er via telefon. Vi har även skickat ytterligare ett mejl tidigare under morgonen.

Du är mycket välkommen att kontakta oss via vår kundtjänst på 08-22 80 90 så ska vi hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Kundtjänst är tillgänglig helgfria vardagar kl. 8-16:30

Mvh
Kundtjänst
Tiles R Us

Vi fik ved en fejl de forkerte fliser til vores badeværelse leveret. Tiles R Us kørte fra Malmø til København dagen efter for at bytte fliserne for os, så vi stadig kunne nå deadline med vores håndværker. God stil og super service. Vi handler meget gerne hos dem en anden gang.

20. juli 2018

Du får kun, hvad du har krav på

Købte fliser til en udlejningsbolig gennem Tiles R Us. Chaufføren havde dog ødelagt de nederste fliser, da han læssede dem af, hvilket vi først opdagede, da vi lagde dem en måned senere. Tiles R Us forholder sig her udelukkende til, at vi skulle have tjekket dem inden for 7 dage, hvorfor vi selv måtte købe 5 pakker fliser mere. De sørgede dog for, at de ekstra fliser var fra samme brænding, så er der dog.

18. april 2018

Dårlig oplevelse med marrokanske fliser!

Jeg blev desværre forelsket i den marrokanske flise, Sidi. Den forelskelse gik hurtigt over. Jeg ringede inden jeg bestilite, hvordan var denne flise i badeværelse, i bruseniche? Den var så god, der var så mange der brugte den. EFTER jeg havde fået den hjem, læste jeg så , at denne type fliser egner seg meget dårligt i vådrum. Jeg ringede så igen, åh skulle jeg have den i bruseren .....Så skulle den impregneres 4 gange på hver side inden legging. At impregnere på bagsiden, er jo bare noget vrøvl. Pga. en misforståelse mellem meg og mureren, havde jeg ikke bestilt den impregnering Tiles r us selger. Og siden fragten er skyhøj, 400 kr, købte jeg Stonetreatment. Den i følge Bauhaus, bedste impregnering på markedet. Jeg gav den 3 gange inden legging. Der bliver advaret mod mørk fuge. Så jeg valgte en helt, helt lys grå. Fugen gik ned i flisen. Jeg lå hele aftenen efter mureren havde fuget og vasket og vasket. Med ca 15 spand vand. Alligevel blev der et lyst slør på det sorte i flisen og nogle mørke prikker i det hvide. Jeg har nu i flere dage blevet ved med at vaske, jeg har været nødt til at skrubbe blidt med det sorte på en skuresvamp. Det er ikke blevet helt godt. Nu har jeg så givet det en ordentlig omgang impregnering igen. Og vil give det en gang mer i morgen. Jeg har også givet det en dråbe olie på en prøveflise. Hvis man lader den blive liggende, så trenger den ned i flisen. Så dette bliver et evighedsarbejde, med aftørring af flisene hele tiden. Det ender nok med, at jeg skifter dem ud når jeg får råd til det
UPDATE
Jeg er lige blevet opringet af firmaet. De mener alle problemerne skyldes, at jeg ikke har brugt deres imprægnering. De vil sende meg et spand. Jeg vil prøve det af på nogle fliser. Hvis en dråbe olie ikke trenger ned i den flise, så vil jeg skrive det her. Han tilbudte meg nye fliser. Jeg har ikke råd til at få det lavet om. Han sagde også, de tager ikke 400 kr i fragt for at sende et spand imprægnering når man allerede har købt fliserne. Bare så synd, den person jeg talte med inden jeg købte en anden impregnæring, ikke sagde det. Jeg sagde nemlig, det var for dyrt for meg med den fragt. Det er lidt svært at få afprøvet deres impregnering, for alle mine ekstra fliser er allerede impregnerede. JEG HAR FÅET BÅDE ET SPAND DYNASIL OG PENGENE TILBAGE. Det er meget god service. Så der er intet at udsætte på firmaet. Hvordan fliserene er når du bruger deres impregnering, det ved jeg ikke. Det er ikke som glaseret klinker. Gør præcis som de anbefaler. Jeg skulle ønske jeg havde lagt en anden flise.

13. juli 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (1.925 anmeldelser)