Jeg vil opfordre til at genskrive alle, gode som dårlige anmeldelser (Trustpilot). NU er det firmaet STANOUTMEDIA, hvor Ticom er skjult under selskabsparaplyen. I, der er blevet snydt, kræv pengen... Se mere
Ticom A/S er et førende bureau inden for erhvervshjemmesider. Vi er vilde med at skabe digitale løsninger, der får virksomheders vigtigste kerneværdier og ydelser frem i lyset.
Nyportstræde 2a 1.sal, 4600, Køge, Danmark
- 71997919
- Info@ticom.dk
- ticom.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
Bondefangeri, Undgå dette firma
Fik lavet hjemmeside i 2020 og betalte for 96 mdr. webhotel + 1 års SEO optimering. Vi opsagde SEO optimering i juli 2021 med udgang 30/6-2022
Nu har TICOM lukket for hjemmeside og webhotel!!
Der er ikke engang en voksen hos Ticom, som vil tage en dialog.
Useriøs virksomhed!
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA!
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA!! som andre skriver er de søde og rare i starten, og så vælter regningerne ind og det er helt tydeligt bevidst og beregnende. De er kun ude på engangskunder, som de kan snyde penge ud af!! Og der er ingen ledere eller andre der er til at få fat på... Aldrig nogensinde gøre brug af Ticom.
Helt enig med de seneste anmeldelser
Helt enig med de seneste anmeldelser. Kan på ingen måde anbefale Ticom, først er de flinke og imødekommende, så kommer regningerne.
Ticom.dk = bondefangeri
Jeg opfatter Ticom.dk som rent bondefangeri, troede jeg lavede en aftale på 9500 for 96 mdr for en hjemmeside, men det tog så et lille år før siden var oppe at køre, og så kom regningerne væltende for alle mulige ydelsen, så de 9500 kr blev om året. Hold dig langt væk
Fik lavet en hjemmeside til 8.000kr
Fik lavet en hjemmeside til 8.000kr , som ikke var brugbar , så valgte at køre videre med den gamle side jeg havde .. MEN efter 1 år , så fik jeg regninger for et eller andet søgeords ting , Hvilket intet var værd , da goggle slet ikke kunne finde demosiden .. SÅ hvad er det så værd ? .. Så vil jo gerne opsige det , Men for firmaer(TICOM) som kun ser penge og ikke service , så skulle jeg da betale 1 år frem Ca 9.500 kr .. Selv om min side er lukket ned .. SÅ kan IKKE anbefale andre at bruge dette firma . Mener de bør skamme sig over at tage penge for ingenting .
Kun rykkere, ingen fakturaer
Jeg er ikke imponeret over den hjemmeside de har leveret, men fred nu være med det, den var ikke så vigtig. Og jeg kan kun banke mig selv oven i hovedet over at jeg ikke var vågen og få opsagt i tide, for nu hænger jeg også på et års ”optimering”, som jeg ikke aner hvad er, og som sandsynligvis er varm luft og helt værdiløst.
Men det, der p..... (gæt selv ordet, Trustpilot kalder
det upassende (Trustpilot må jo så være amerikansk!)) mig mest af er den arrogante besked jeg fik fra deres bogholderi om at kontrakten er kun på en enkelt side, så enhver burde jo være i stand til at forstå hvad det var for en aftale, der var indgået og hvordan og hvornår den kunne opsiges. Jeg røg helt op i det røde felt.
Nu sender de så rykker på rykker og kompensationsgebyr i lange baner. De har nemlig fundet på endnu en svinestreg. De sender ingen fakturaer! De sender kun rykkere!
Jeg er blind og fik lavet en hjemmeside…
Jeg er blind og fik lavet en hjemmeside sidste år. Jeg fik at vide at jeg kunne opsige den efter et år. Jeg opsagde den en måned efter der var gået et år. Nu hænger jeg så på en regning hver måned på 1036.46 kr. som jeg skal betale hver måned i et helt år. Det er bondefangeri og jeg syntes at det er for dårligt at jeg ikke fik dette at vide.
Nu har jeg snakket med dem og er kommet frem til en okay aftale.
Elendig service
Elendig service, og så magter de ikke engang at sætte sig ind i virksomhederne som de skal designe for.
Jeg bøvler fortsat med regninger fra dem, på trods af at jeg har haft en snak med en af deres ansatte om, at dette skulle stoppe omgående..
Hold jer væk! Det har været dyrt for mig indtil videre og jeg har fået 0% ud af det.
0%!

Besvarelse fra Ticom A/S
Ny ejer = en skude i sænk
Ja en ting er helt sikkert. Går man tilbage i bedømmelserne af Ticom, så står en ting helt klart og det er ikke svært at se hvad der er gået galt.
Efter Ticom er blevet opkøbt af Standoutmedia er alt gået helt galt. Op til sommeren 2021 var alle kunder glade og tilfredse og så snart overtagelsen gik igennem væltede Trustpilot i sure kunder. Jeg havde et rigtig godt samarbejde med folkene i det oprindelige Ticom, og ville ønske jeg kunne samarbejde med dem igen.

Svindel og humbug / Kejserens nye klæder
Svindel og humbug
Jeg kan kun tilslutte mig "skaren" af utilfredse "kunder" Og har kun en fortrydelse... At jeg ikke gik på Trustpilot først og sparede mig selv for en modbydelig omgang besvær........
Efter en længere dialog på mail med, Ticom A/S har de konstateret at de ikke kan komme videre i dialogen med mig.
Og jeg sidder som alle andre i samme båd. Ydermere har jeg en hjemmeside der ikke er som jeg har ønsket og som bliver optimeret og faktureret herfor hver måned, selvom hjemmesiden ikke er igangsat (online)! Jeg har jo ikke fået det produkt der var aftalt hvordan kan man så begynde at optimere??der er jo ikke noget online??
Nå men det er jo en del af mange ting som man så ikke kan tale med Ticom om. De beder mig kontakte support, men jeg har jo ikke fået noget produkt endnu....Så Øhh?? Du køber da heller ikke en ny bil og får at vide at du kan bare kontakte værkstedet om, hvornår du ønsker sæder i bilen, for den kan jo godt køre uden!
Ticom er uopnåelige og uregerlige, de svarer ikke konkret på spørgsmål og ønsker ikke dialog! Så er det fa.... ikke nemt. nu vil jeg lege Troldmand og forudsige at deres svar til mig er (vel vidende hvem jeg er grundet teksten herover og har skrevet, at de ikke kan komme videre i dialogen med mig. ): Kære Morten
Vi kan ikke ud af din anmeldelse se hvem du er. Vi vil meget gerne hjælpe dig og beder dig kontakte vores support så vi kan få løst dit problem.
Send derfor gerne kundenummer eller fakturakopi til support@ticom
Men De kan jo nå at overraske endnu..........
Jeg har så fået et svar der ikke var standard, men de har jo afvist mig og videre dialog, men vil alligevel gerne fortsætte dialogen, blot fordi det er kommet på Trustpilot, men ved I hvad?! Kig den lille hund under halen og se hvad I finder! Jeg har rigeligt til en retssag, så inviter mig i fogedretten, I har skrevet at I ikke kan komme videre i dialogen med mig, jeg har intet at skjule, så hvis I nu, når I har tilkendegivet at I ved hvem jeg er, kan I jo kontakte mig!
Samtidig påstår I at have færdiggjort og leveret, min hjemmeside, hvilket ikke er tilfældet! Samtidig fortæller I at det er hvad jeg betaler for?! det er for optimering, på en hjemmeside der ikke er online!!! (Det er vist det man kalder en tvist)Jeg ønsker ikke længere at være kunde hos jer, det I skriver løgn på løgn på løgn og jeres dialog her på Trustpilot er kun for at dæmpe alle jeres dårlige anmeldelser.......... Som alle de andre negative beskrivelser/anmeldelser herinde har også jeg syn på jer om: fortielser, benægtelse, fordrejelser samt en stor omgang gedigen svindel. Man kan kun snyde folk én gang! Jeg ønsker ikke at være en del af jeres røverunivers!

Varm anbefaling her fra
Vi har fået lavet vores hjemmeside carworld.dk igennem Ticom og jeg må sige, at det har kørt upåklageligt :-) Altid hurtig respons og høflig betjening. Vi har dog opsagt CEO optimeringen, men den påtænker vi at starte igen senere på året. Så alt i alt, er vi yderst tilfredse.

Stol ikke på Ticom!!!!
Jeg er rystet, men har længe også haft en fornemmelse af, at jeg var blevet snydt. Nu læser jeg så disse trustpilots og ser, at andre har samme oplevelse som mig. Specielt Rasmus Nøhr's beskrivelse ligner meget min oplevelse.
Mine alarmklokker ringede, da sælgeren kom kørende i en kæmpe Merzedes - må lære at lytte til dem fremover.

Besvarelse fra Ticom A/S
Skjuler oplysninger for dig.
Hold jer væk fra dette firma. De fører dig bag lyset. De andre anmeldelser siger alt.
2022-01-11: Svar til TICOM. Det er næsten helt ligegyldigt hvem jeg af jeres FORHENVÆRENDE kunder jeg er. For længe siden er I blevet kontaktet af min Advokat, men det har i heller ikke svaret på. I godtager INGEN kritik og jo i fører folk bag lyset. TICOM kan om nogen ikke opføre sig som en ærlig og reel samarbejdspartner. Mængden af klager siger alt. Jeg har en aftale med TICOM APS......ikke TICOM A/S, som har købt/overtaget TICOM Aps. TICOM A/S har med den nye ejer har formået at optræde helt uacceptabelt.

det er for sygt dårligt
det er for sygt dårligt, kunne skrive her fra til jul med dårlige ting de har gjort, dårlig service og mangel på medmenneskelig hed , snyde kontrakter og brudte løfter OG MEGET MERE....
jeg magter ikke at bruge mere tid på dem.
HOLD JER VÆK FOR JERES EGEN SKYLD.
nyeste mail til dem. >>>>
hej
jeg har nu betalt det sidste af jeres lor.. rykker og uretmæssige regninger for google adds i for hele år 2021 som i på ingen måde har give mig og jeg aj heller har ønsket......... og i aj heller her holdt jeres aftaler.
næsten 10000. for ingen ting, i lavede det aldrig, men betaling ville i have. storm Flensborg lovede mig at i ville give mig et nyt effektivt år og på google, fra betalings datoen som er lang tid siden, og slette renterer og rykkerne hvis jeg betalte, men gjorde i aj heller og i vil ikke lade mig snakke med ham.....hvad sker der?????
, det er mange penge når man ingen penge har og går på arbejde uden løn for at få bygget en virksomhed op.
jeg forventer ikke noget af jer men ville blive glad og syntes bestemt det ville være på sin plads hvis jeg fik noget for mine penge..
men det lader jeg jer om, nu har jeg betalt, for at clear mit hoved da jeg ikke gider have hængepartier og ind til videre vil jeg lade min anmeldelse på trustpilot blive der inde og vil også indsætte denne mail, da i har bedt og mere info fra mig.
Mvh. - MV
Kenneth Burnet
KB Automobiler Aps
&
Stevns Autoklargøring & Bilpleje Aps
Tlf. +45 4010-1593

Besvarelse fra Ticom A/S
Hold Jer langt væk fra dette firma
Hold Jer langt væk fra dette firma, de tager "måsen" på dig når du ikke vil fortsætte. De gider ikke og svare, tager ikke telefonen, først når opsigelsesfristen er overskredet så kan de godt reagere med trusler, bål og Brand, for at sikre deres penge. De tænker ikke på dig som kunde, men på dine penge. De samler ikke på tilfredse kunder.

Et mareridt
Ticom nægter at bekræfte min opsigelse på webhotel og SEO Google, og bliver ved med at sende regninger og rykker. Hvis den slags lyder spændende for dig så er Ticom det helt rigtige ! Mit Firma hedder Digitech Trading ApS, mit kundenummer er 404, og fakturanummer er 102229, så lad være med at komme med jeres autosvar at I ikke ved hvem jeg er!

Stor ros til Ticom.
Stor ros til Ticom.
Jeg har fået lavet en super fin hjemmeside - tak for det, jeg er fuld ud tilfreds.
Jeg syntes det var en uoverskuelig opgave, og havde udsat opgaven med at få opdateret min hjemmeside i flere år.
Men hjælpen var stor fra Ticom.
Professionel hjælp fra alle. Grafiker, webdesigner, tekstforfatter og ikke mindst support og svar på alle mine mange spørgsmål.

Skildpadde skridt
Jeg var en anelse (jyde-) skeptisk, da Ticom tog kontakt.
Det er dog gjort til skamme, både webdesigner og tekstforfatter har naglet opgaven super godt. Dansen frem og tilbage inden hjemmesiden kom i luften, har været konstruktiv og forståelig (det tager den tid, det tager for, for at det bliver et godt produkt).
Jubii - "skildpadden" er glad. Tjek selv hvorfor på turtlespeed.dk

Besvarelse fra Ticom A/S
Super flot hjemmeside Ticom har lavet til os
Ticom har lavet ny hjemmeside til vores konsulentudlejningsvirksomhed Global Partner til vores fulde tilfredshed. Samarbejdet fungerer upåklageligt. De fandt hurtigt frem til vores gamle hjemmeside, selvom den var blevet hacket, og derfor var lukket ned for længst. Så vi havde teksterne at arbejde videre med. Det lettede processen betydeligt
Først blev vi kontaktet af deres dygtige grafiker, der spurgte ind til vores behov og ønsker. Ligesom vi drøftede ideer til relevante motiver på billederne. Vi blev straks enige om et klassisk enkelt look i sort/hvid.
Jeg sendte logoer fredag, og allerede ugen efter fik vi deres oplæg, der var endnu bedre, end vi havde turdet håbe på.
Så blev jeg ringet op af deres tekstforfatter. Hun fik hurtigt tilrettet teksterne, så de blev mere tidssvarende og passede til det nye design.
Teknikeren hjalp med flytning af e mail adresser, som jo er essentielle for virksomheden drift. Funktionaliteten er helt i top, og vi er allerede at finde på Google
Så vi har allerede bestilt to hjemmesider mere. En til min mands lystfiskeri til hans fiskefilm Havørredens Hemmeligheder og til hans artikler og billeder etc
Og en hjemmeside til en holistisk festival, vi er ved at arrangere. Helt andre udtryk end den første. Men de fandt igen hurtigt ind til, hvordan hjemmesiderne bedst muligt afspejler vores identitet, og den ånd, vi hver især står for, så brandværdien er i højsædet
Så Ticom får vores varmeste anbefaling

Besvarelse fra Ticom A/S
Hold jer langt væk fra samarbejde med Ticom
Hold jer langt væk fra samarbejde med Ticom.
Min oplevelse med Ticom har bestemt ikke været god. Det hele lød så godt, da Storm og jeg holdt møde, hvor vi aftalte hvordan hjemmesiden siden skulle blive til og hvad Ticom kunne tilbyde og tilføre min hjemmeside og mit firma. Ticom tilbyder at lave en gratis hjemmeside, som de kan bruge til at fremvise på messer og til kommende kunder mv. Vi skulle bare selv betale webhotellet. Efter et par mdr.s samarbejde sidder jeg nu tilbage med et udkast, der ikke er hverken spændende eller brugbart.
Gode in-put og inspiration har ikke været tilfældet og aftaler er ikke blevet overholdt.
Jeg havde virkelig glædet mig til at have professionelle til at kreere en spænende hjemmeside til os, hvilket endnu ikke er sket.
Jeg har forsøgt at få kontakt med begge ejere pr. telefon og mail, hvilket ikke er lykkedes. Jeg har betalt en del penge for Webhotel og SEO-optimering og ved ikke, hvordan jeg kommer ud af samarbejdet og/eller kommer videre i processen.