Vi bestilt billetter til alt igennem Ticmate, også oystercard til vores en uges ferie i London. Har fået det hele send til tiden, super god service med hælp af flytningen af tide/dag, dom var forker... Se mere
Alt forløb fuldstændig som ønsket. Jeg var ærligt lidt skeptisk, da jeg havde købt billetterne og efterfølgende kunne finde tilsvarende på andre shops til ca. det dobbelte. Men alt forløb uden probl... Se mere
Alt spillede bare og fungerede. Vi tog bussen fra London til Harry Potter Studio. Bussen afgik til tiden og der var styr på, at alle var med. Vi fik udleveret billetter til Studio i bussen, hvilke... Se mere
fantastisk nemt. bestilte oystercards til the tube ved london billetter til en rejse til london, ankom med posten efter få dage, det var sgu dejligt og de fungerede bare perfekt, ovre i london var det... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos Ticmate.dk er vores målsætning at blive den førerende aktør for salg af billetter til internationale arrangementer i Europa. Det vil sige, at vi vil gerne være bedst til at informerer dig om, samt sælge billetter til dig til f.eks. musicals, shows, attraktioner, fodbold og anden sport i et andet land end det du bor i.
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Nemt og hurtigt
God måde at planlægge sin rejse med…
God måde at planlægge sin rejse med oplevelser, og ingen problemer med papirerne de steder hvor vi var.
Super hurtig og nem bestilling af…
Super hurtig og nem bestilling af billetter
Fungere super godt

DET ER SVINDEL
DET ER SVINDEL
Fik billetter som ikke duede hos udbyder, og kan ikke få pengene tilbage! Har nu i 3 uger forsøgt, men til sidst svarer de blot ikke på henvendelserne.
Købte billetter til en sejltur på Hudsonfloden i New York 4 juli, men fik at vide på stedet at den tur som jeg havde billet til ikke sejlede den pågældende dag. Fik ødelagt en feriedag, men fik til gengæld ikke pengene retur. KAN IKKE ANBEFALES.
Brug andre eller køb på stedet.

Dejlig nemt og behageligt
Nemt at booke
Nemt at booke, ingen problemer. Synes hjemmesiden kunne være mere overskuelig :-) Tror ikke vi sparede noget på billetterne, men kunne gå direkte til fast track køen.
Nemt at booke
Nemt at booke. God beskrivelse. Lidt misledende at tilbyde afbestillings- forsikring til 5% af prisen , når man gratis kan afbestille indtil 24 timer før det bookede tidspunkt. Med mindre denne information er forkert!

Besvarelse fra Ticmate.dk
Har brugt dem et par gang og altid det…
Har brugt dem et par gang og altid det samme super god service. Hjemmesiden har alt hvad man skal bruge. Skønt at man kun behøver at gå et sted hen for alt. Har brugt det både til Paris og London. Og skal til Rom til efteråret det bliver også planlagt her.
1000 tak

oyster card
Super dejligt at kunne købe oystercards kl. 9 og hente dem i butikken i Magstræde kl. 10

Besvarelse fra Ticmate.dk
Måske ikke Kvadratisk men ihvertfald…
Måske ikke Kvadratisk men ihvertfald praktisk og god.
nemt og bekvemt også søndag aften når man har tid.
helt sikkert et sted jeg vil handle igen.

Super service.
Super service, nemt at bestille, fungerede 110% og vi sparede tid og penge

Dyrt Oysterkort
Ekspeditionen for så vidt OK.
Men bestilling af billetter efterlader tvivl. Så er det for dårligt, at man ikke kan tale med en dansktalende hjælpedisk.
Det er en tilsnigelse at kalde Oysterkortet (eng. rejsekort) for billigt, når Ticmate tager 412 kr for et 40-pundskort; dvs kurs 10,3, når pundet står i kurs 8,32. Det er et overhead på 23% !
---------------------
Som response på Ticmates svar: jeg var ikke klar over de 5 punds startgebyr.
Så bliver kursen i stedet 9,26. Det er stadig et overhead på 11% i forhold til at købe kortet i London. Det kan måske være rimeligt nok, at Ticmate tjener dette, men det nævnes ikke for kunden, at det billigste er at købe i London.

nemt og sikkert
nemt og sikkert. Bestilte billetter til Gatwick lufthavnstog samt billetter til Mama Mia Musical. Kan varmt anbefales, og så sparede vi lidt.

Perfekt
Perfekt. På vores weekendtur til London, købte vi Oysterkort, fast tricket til London eye, togbillet fra lufthavn til London, og billet til Musical Mama Mia - alt fungerede så fint, så det kan varmt anbefales.

Nemt
Bestilling af attraktioner og transport er nemt og forsynet med gode forklaringer.