Cliff Richard kommer IKKE til Danmark i…
Cliff Richard kommer IKKE til Danmark i 2024...!!!
Min mor ringede til mig for at få mig til at booke, nåede dog at undersøge Ticketstarter, inden jeg bestilte.
FØJ Nogle grimme mennesker!
F Street Northwest 601, 20004, Washington, USA
Cliff Richard kommer IKKE til Danmark i 2024...!!!
FØJ Nogle grimme mennesker!
Svindel og humbug. Så let kan det siges.Firmaet ligger i Schweiz,og kan derfor ikke rets-forfølges, da det er uden for EU.
Billethajer - Viagogo
Bør politianmeldes.
Benytter sig bl.a. af salgsnavn Ticketstarter (lyder meget som Ticketmaster). Stresser køberen til at købe (kun 25 billetter tilbage i Royal Arena! ) selvom arrangementet i skrivende stund kun har fyldt 1/3 af pladserne og tager derudover alt i alt mere end 100% overpris (ca kr 2.500, - for 2 billetter til ialt kr 1.100,-) . Og så iøvrigt nærmest de ringeste pladser i salen, man kan forestille sig.
Så alt i alt er købet sikkert gjort under falske forudsætninger, men det er meget svært at bevise efterfølgende.
Endvidere tilbyder de, at man bare kan sætte sine billetter til salg igen - så bliver man jo selv billethaj!
Irriterende at blive tørret så godt og grundigt. Ville bruge grovere udtryk som rævhuller, sveen og lignende, hvis ikke Trustpilot forbød det.
Køb aldrig her - gå altid direkte til billetudbyderen. Undrer mig iøvrigt, at Ticketmaster vil sælge til Viagogo!
Køb gennemført 14.12. 2018.
Det er snyd og de levere ikke varen.. Min uvidende mor købte to billetter i god tro.. Hun havde ikke set navnet var forkert.. heldigvis nåede hun at spærre hende kort..
Føj !!
ADVARSEL!!!!
TicketSTARTER(IKKE ticketmaster!) lover billetter til "fornuftig" pris, som de sælger via Viagogo.
Meeen det sættes op som om, rigtig mange kigger på den samme vare og der kommer nedtælling på, hvor hurtigt du skal fuldføre købet, og først når der skal indtastes kortoplysninger, så dukker der lige et ekstragebyr op i vinduet til venstre på 30-40% per billet!!
Uerfarne købere stresses af tidspresset og får ikke nærlæst/hold øje med ændringer og bondefanges derved med køb til voldsom overpris til følge.
Meget "belejligt" for TicketSTARTER er der ikke fortrydelsesret på koncertbilletter købt online og derfor er det røveri af kunderne SÅ HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE "bureau".
BEDRAGERE hold jer langt væk. Jeg nåede heldigvis at spærre mit dankort inden de hævede.. Har meldt dem til politiet.