Bra og god framgang. Alt fir mange detaljer under bestillingen.
Beste operatøren, svarer til og med på telefon. Mange useriøse aktører der ute
Smidig og efektivt bestilling rask response.
Gode forslag og rask ekspedering😊
Velkommen til Ticket! Ticket Feriereiser er en detaljhandelskjede som selger privatreiser fra samtlige ledende charter- og reisearrangører, cruiserederier samt fly- og hotellselskaper. Ticket er det største privatreisebyrået i Sverige og det nest største i Norge. Virksomheten i Sverige og Norge drives via ca 73 butikker, telefon og internett samt via ticket.dk i Danmark. Salget er ca 3,5 milliarder kroner og selskapet har ca 320 årsansatte. Ticket Feriereiser er eid av investeringsselskapet Braganza AS. Varemerket Ticket deles med Ticket Forretningsreiser med samme eiere.
Dette er Ticket.no

- Størst i Norden
- Vår størrelse er vår styrke. Som den største feriereisebyråkjeden i Norden, med en omsetning opp mot 4 milliarder, sikrer vi at våre kunder alltid har tilgang til det største utvalget og de beste prisene på reiser fra alle våre samarbeidspartnere. Vi jobber med alle ledende charter- og reisearrangører, cruiserederier, fly- og hotellselskaper. Hos Ticket finner du alltid en billig reise!
- Uslåelig service
- Vi har 120 reiseeksperter som gjerne svarer på dine spørsmål og hjelper deg om noe skulle gå galt. Du når oss på telefon 815 59 930 , via e-mail ticket@ticket.no, gjennom vårt reiseforum, eller i en av våre butikker. Test også vår nye "callbackfunksjon" på ticket.no, hvor vi ringer deg opp så snart vi kan og hjelper deg med eventuelle spørsmål. Følg oss gjerne på Facebook!
- Ticket Garanti
- Tegner du Ticket Garanti har du mulighet til å avbestille reisen og få pengene tilbake hvis noe uforutsett skulle inntreffe. Kanskje du av noen anledning ikke vil eller kan reise.
- Trygg betaling
- Ticket arbeider med de nyeste og sikreste versjonene av betalingsløsninger som finnes på markedet og som oppfyller alle krav for sikker betaling på internett. Du kan alltid betale trygt med kort via internett. Er du allikevel usikker, kan du bestille reisen på ticket.no for så å betale reisen i en av våre butikker. Ticket stiller selvfølgelig sikkerhet gjennom reisegarantifondet.
- Fornøyde kunder
- Ticket har høye verdier i fornøyd-kunde-målinger. Vi stiller alltid opp for våre kunder og forsøker i alle situasjoner å gi den beste servicen.
God service og hyggelige mennesker.
Rask service
Vennlige og kompetente mennesker med offensiv holdning.
Altid hygeli samaler altid velkommen…
Altid hygeli samaler altid velkommen hilsen Einar
God service ved bestilling.
Hvor i faen er billetten min?
Bedre av andre
meget bra behandling,
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Så dårlig oplevelse
Så dårlig oplevelse. Intet sted man kan kontakte dem. De skriver et beløb på din kvittering men de trækker et større beløb. På kvittering skriver de at de krediterer rabatten men det gør de IKKE!!!! De trækker det fulde beløb fra din konto og så kan man ikke komme i kontakt med dem

Rask og effektiv
Meget bra service og rådgivning.
Nyyyydelig service :-)
Engageret og lyttende medarbejder.Fandt…
Engageret og lyttende medarbejder.Fandt det jeg søgte. Ringede straks da hun opdagede at rejsetiden fra flyplads til destinationen kunne tage lang tid. Behagelig oplevelse
Helt Topp Her har mange å lære 100…
Helt Topp Her har mange å lære 100 Stjerner
Uoversiktelig bestillingsprosess som…
Uoversiktelig bestillingsprosess som gang på gang leder kundene til kjøp som ikke er nødvendig for bestilling.

Fungerer bra
God og effektiv service
Fem stjerner
Første og sidste gang
Bestilte mine flybilletter hos Ticket.dk, hvilket er første og sidste gang. Lavede desværre en fejl ved bestillingen af billetter, hvorfor jeg ville annullere bestillingen umiddelbart efter. Billetterne den ene vej var hos Norwegian og den anden var hos SAS. Hos Norwegian kan man uden omkostninger annullere sine billetter indenfor 4 timer og hos SAS er denne grænse på 24 timer. Jeg startede med at forsøge at logge ind på Ticket.dk for at annullere billetterne, men det var ikke muligt at gøre, og da det var udenfor deres urimeligt korte tlf. tid på 3 timer alle hverdage, så tog jeg direkte kontakt til Norwegian, som bekræftede reglen om 4 timer. Desværre kunne de ikke annullere billetterne, da de var booket igennem Ticket.dk og skulle gå igennem dem. Derfor skrev jeg øjeblikkeligt en mail til Ticket, og ringede det øjeblik telefonerne åbnede dagen efter. Her var de 4 timer selvfølgelig overskredet og nu kostede det så høje gebyrer at ændre på billetterne, at der ikke var meget idé i dette. Jeg informerede selvfølgelig om hele forløbet, men blev mødt af meget lidt forståelse fra medarbejderen i den anden ende. Jeg står nu tilbage med et sæt billetter, som jeg ikke kan bruge til noget. Har derimod lært og kan advare andre om, at ved at booke igennem Ticket.dk bliver du kun dårligere stillet. Der er intet at spare ved at bruge dem og der er derfor ingen grund til at booke via dem nogensinde - Book direkte hos flyselskaberne og slip for Ticket.dks besværliggørende og servicenedgraderende led i den proces.

Svært god service-