TAK TAK TAK til “Thy Hike 2021”
Kære Maria, Mathias og HELE jeres hjælper TEAM.
Så er der pakket ud efter dejlige ”strabads fyldte” dage 😊
TUSIND TAK for fantastiske smukke oplevelser på THY HIKE 2021 fra HELE Klan Højsleth 😊
Maria og Mathias– I har skabt en hel total unik oplevelse på NATUR, på Madoplevelser, formidling af viden om der, hvor vi er I THY, og til sidst sluttede af med en hel unik musikoplevelse af et 10 ”mandsstore ” Folkloreband, der bare var en nydelse, der også formåede at få de trætte ben i gang igen i fælles dans 😊
Der var INTET overladt til tilfældigheder- hver en detalje gennemtænkt og udført.
Flot smuk designet detaljeret program - med informationer om styr på grej – og hvad vi skulle spise, som var ren luksus i alle 3 måltider.
En uventet dejlig stjerneoplevelse på alle måder morgen og aften og så en madpakke i lommen :)
Formidling rundt i Hvidbjerg plantage med passionerede naturvejledere, der bare begejstrede os med deres fortællinger.
Ligeså lejrsamlingen med ”Strandet ”, om muligheder med genanvendelse af ”Havplast”, der er højaktuel emne.
Alle dage var fyldt med store oplevelser og stjerneøjeblikke i NATUREN i THY på vore ca 60 km`s vandring, … og vi venter spændt på at se de øjeblikke, som vor medvandrende professionelle FOTOGRAF har indfanget. :)
For os i familien Højsleth blev det en kæmpe unik og stor oplevelse, med enkelte ”kriser”, men langt langt oversteget af alt det helt fantastiske, som denne TOTAL THY HIKE oplevelse har været for os.
Vi har mødt mange skønne herlige interessante mennesker, som i den grad har beriget denne tur for os.
Tusind TAK til jer vandre for jeres hjælpsomhed og omsorg
Maria og Mathias – I har gjort det knaldhamrende godt og skabt en unik TOTAL OPLEVELSE, hvor intet har været overladt til tilfældigheder.
Vi er jer så taknemlige for denne succes, skabt af jeres slid og vilje til at ville dette så optimalt som overhovedet muligt.
I HAR SKABT EN STJERNE SUCCES .
Total unik helhedsoplevelse.
TAK FOR JER Maria og Mathias … og jeres dybt engagerede TEAM.
Kærlig hilsen Klan Højsleth – Jytta
med TAK til min skønne datter Ann-Sofia – uden hende var denne familietur ikke muligt ❤