Thuismoment Anmeldelser

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Orthopedische zooltjes besteld omdat ik…

Orthopedische zooltjes besteld omdat ik dacht dat dit een kwalitatief bedrijf was. Na 2 weken waren ze er nog niet. Na een mailtje kreeg ik te horen dat ze hem hadden op gestuurd. Via mijn track and trace zag ik dat het via China moest komen. Ik zag op de shein dat deze zooltjes 2 euro zijn. Geen kwaliteit en goedkope rommel dus. Let goed op wat je hier dus besteld. Dit is eigenlijk zo’n tussen bedrijfje.

17. oktober 2025
Thuismoment-logo

Besvarelse fra Thuismoment

Hey Lennart,

wat jammer om te horen dat je ervaring met de zooltjes zo teleurstellend was. We begrijpen dat de levering en herkomst niet voldeden aan je verwachtingen. We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze communicatie en productinformatie duidelijker te maken. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Met vriendelijke groet

Oplichters!

Ik heb een product besteld bij de Nederlandse webshop Thuismoment.nl. Na ontvangst voldeed het product niet aan mijn verwachtingen en heb ik binnen de wettelijke termijn van 14 dagen gebruikgemaakt van mijn herroepingsrecht.
De verkoper weigert echter een volledig aankoopbedrag terug te betalen, tenzij ik het product op eigen kosten naar China retourneer. Dit is nooit vooraf duidelijk vermeld en ik mocht er als consument vanuit gaan dat retourzendingen binnen Nederland of de EU konden plaatsvinden.
Als alternatief bieden ze slechts 30% terugbetaling zonder retour. Ze geven aan geen retouradres meer in Nederland te hebben en houden vol dat retour naar China de enige optie is. Ik zie dit als een schending van mijn consumentenrechten.

11. juni 2025
Thuismoment-logo

Besvarelse fra Thuismoment

Hallo Debby,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen over de problemen die je hebt ondervonden met je bestelling en het retourproces. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om met onverwachte kosten en onduidelijke voorwaarden te maken te krijgen. Het is voor ons belangrijk dat klanten zich ondersteund voelen, en we zullen je feedback zorgvuldig bekijken om onze processen en communicatie te verbeteren. Als je verdere hulp nodig hebt of vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet