Thorskilde Anmeldelser

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Venlige, imødekommende og effektive

Venlige, imødekommende og effektive. Og med rimelige priser. Møder op som aftalt og arbejder effektivt - med godt humør og god sparring.

Vi har fået lavet strømpeforring af kloak - og efterfølgende udluftning på faldstamme.

Kan varmt anbefales - og vi ville benytte dem igen uden at blinke.

14. januar 2026

Vand i min kælder

Hvis jeg kunne give dem nul stjerner så havde jeg gjort det. De har gjort mere skade en gavn. Har haft vand i min kælder i flere måneder uden de ville reagere før jeg tog ansvar selv og lavede en TV inspektion. Dårlig håndværk og en chef som lyver, skjuler vigtige informationer.

22. oktober 2025
Thorskilde-logo

Besvarelse fra Thorskilde

Hej Karos
jeg er virkelig ked af din oplevelse, men det skal lige siges at du selv ville vende retur efter du har talt med anden håndværker. dette har taget over en måned for ene det har du brugt tre uger.
uden at komme med noget konkret.
vi har været ude og rette de fejl som var.
og har prøvet at komme i mål med dig uden held.

Urimelig dyr og gjorde problemet værre end det var før de kom

Kom akut, hvilket var virkelig rart. Desværre blev problemet kun løst midlertidigt og vi betalte for 1,5 time selvom det reelt ikke tog mere end max 20 min. Der blev spulet igennem, men det fik så løsnet kalk mm. som efterfølgende stoppede rørene helt til. Vi brugte et andet firma til at løse det efterfølgende. Vi betalte altså 2200 kr. for at gøre problemet værre end det var til at begynde med… Jeg ser nu, at vi ikke er de eneste, som er blevet opkrævet for 1,5 time selvom de kun er på lokationen kort. Ærgerligt når man gerne vil støtte lokalt. Det gør vi ikke igen.

27. oktober 2023
Thorskilde-logo

Besvarelse fra Thorskilde

Hej katrine
Jeg er ked af at høre du ikke er tilfreds med det udførte arbejde det under mig dog at du ikke har ringet til os og klaget over arbejdet og i sær når det stopper igen efter vi har været hos jer. For hvis vi ikke har spulet godt nok er der jo tale om en reklamation.

Du er meget velkomme til at ringe til os.

Vh Thorskilde

Fantastisk oplevelse!

Virkelig skønne medarbejdere! Hele 4 styks!. Imødekommende, venlige, sjove og masser af klogskab på deres område.
Fantastiske mennesker, som kan deres kram helt ind til benet.
Gode med små børn og en hund, genialt! Og fedt ikke at skulle spærre hunden inde (eller børnene, haha). Så alt i alt, super service! Hele vejen rundt.

2. november 2023

Tv-inspektion

Har fået udført en tv-inspektion af kloakken. Super god service af medarbejderne har virkelig styr på det han laver og fat fejlen hurtigt

2. januar 2023

Til Thorskilde

Til Thorskilde
Tak for svar .
I/Du ved udemærket godt i sender jeres
mandskab ud og udfører arbejder som
kræver uddannelse / kurser
uden disse har de lovpligtige uddannelser.
Dette er ikke ok .

Vh Janne

13. marts 2022

Kloakservice for dyrt

Havde en stoppet kloak
Valgte et lokalt firma, pga. transport tiden.
Arbejdet der er udført gik OK. Der tog ca. 15 min.
Bliver så faktureret 1,5 time. For udført arbejde. Er godt klar over at der skal fyldes vand på bil igen meen…..
har tidligere fået udført samme arbejde fra et firma der ligger 15 km længere væk til kr. 700 mindre.
Så det bliver ikke lokalt en anden gang fra vores side

21. februar 2022

Har haft en forsikrings skade ikke ok

Har haft en forsikrings skade. De kommer uanmelt og siger de er professionel. Jeg har hvor mine kloak rør hjar sat sig ind til brønden så prøver man at rette det op med beton i røret og siger det er ok. Det er sku ikke ok. Da der er forkert fald til brønden.

7. marts 2021

Professionelt og hurtig kloakfirma

Kontaktede Thorskilde efter skybrud og efterfølgende vand i kælderskakten.

Super god service og oplevelse. Kom hurtigt forbi efter aftale og fik løst problemet med rødder i kloak. Herudover var de virklig venlige og hjalp med at forklare om rørføring samt vedligeholdelse.
Kan klart anbefale Thorskilde

Søren
2840 Holte

16. september 2020

Jeg havde problemer med min kloak og…

Jeg havde problemer med min kloak og fik den fikset af Thorskilde. Det var en rigtig god oplevelse de kom som aftalt og udførte arbejdet til fuld tilfredshed
jeg kan kun anbefale dette super professionelle kloakfirma til andre
med venlig hilsen
Dan fra Hvidovre

30. juli 2020

Efter at have levet med et tilstoppet…

Efter at have levet med et tilstoppet afløb i 3 mdr, satte Mark mig i forbindelse med Jonas fra Thorskilde.
Flere andre kloak og vvs folk havde besigtiget opgaven og kunne enten ikke klare det, eller kom med et astronomisk højt tilbud.
Jonas klarede opgaven med en medarbejder på lidt over 1 time 😊🙏🏻💪
Så nu skal Mark lave vvs opgave her.. glæder mig allerede. Kan VARMT anbefales.

27. maj 2020

Kommer ikke til aftalt tid

Kommer ikke til aftalt tid - må selv ringe og spørge hvor de bliver af (tydeligt at de havde glemt aftalen). De skriver for mange timer på fakturaen (ups en fejl fik vi at vide, da vi klagede). Den udsendte kloakarbejder var påfaldende sneglende langsom.. Og kunne ikke se forskel på op og ned på videooptagelserne (godt jeg så kunne 🤔)Bad om at fakturaen blev sendt til firmaadresse. Fik at vide den var sendt med posten. Modtog den dog ikke.
Fik så rykker på egen mail. Ringede og sagde at vi ikke har modtaget fakturaen som skulle sendes til firmaadressen. Ja ja det siger alle som ikke betaler mm var svaret - total amatørfirma og uhørt
dårlig service. Husk at få et tilbud på skrift - ellers har de aldrig lovet en fastpris på opgaven.

27. april 2020

Elendig service!

Elendig service!

For svar efter 7 månder på en e-mail.

Bliver faktureret 14 månder efter arbejdet er udført - DVS har aldrig fået fakturaen! Fik rykker med inkasso trusel lige godt 2 år efter.

Hold jer væk!

20. november 2019

Overholder ikke deres aftaler

Elendig kundebetjening. Thorskilde var hurtige ved den første henvendelse til mig. Det var et firma jeg havde fået anbefalet. Jeg skulle sende nogle kloaktegninger på mail til dem. Det gjorde jeg samme aften efter at jeg havde talt med dem. Efter en måned havde jeg ikke hørt noget og rykkede på mail. De var hurtige til at melde tilbage at de havde glemt at besvare min mail. En medarbejderen bad om mit tlf. nr. - og det på trods af at han havde ringet til mig på den første henvendelse. Jeg sender mit tlf. nr til ham. Han ringer dagen efter og vi laver en aftale for besøg som han endda bekræfter på mail. Men han dukkede ikke op. Han hverken skrev eller ringede at han ikke kom til aftalte tid, så han har da glemt alt om den aftale. Nu finder vi en anden til opgaven.

9. juli 2019

de vaccinerer ikke deres medarbejdere

de vaccinerer ikke deres medarbejdere. det er direkte imod lovgivning når man arbejder med det erhverv som de gør.
deres arbejdsmænd er ringe uddannet og det kan man også se på kvaliteten af det arbejde, der udføres
- derfor, udvid radius når i søger efter firmaer med deres erhverv og find jer en anden kloakmester

14. juni 2018

Holder ikke en aftale

Skulle have lavet et arbejde med min kloak. Deres svend var helt i orden men da det vidste sig der måske skulle laves en større reparation eller måske helt nyt anlæg gik det hele i stå. Deres "chef" var først længe om at reagere og først efter rykker fik vi en aftale om et møde ang. arbejdet. Han mødte imidlertid aldrig op... uden afbud. Så meget respekt for en fridag fra mit arbejde! Efter dette stoppede jeg samarbejdet.
To stjerner for deres indledende arbejde.

25. april 2013