Spies Rejser Anmeldelser 19

1. Rejseselskab
  2. Skiferie
  3. Rejsebureau
  4. Rejsearrangør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi har Danmarks største udvalg af rejser til gode priser. Ferie med All Inclusive, charterrejser, familieferie, eksotiske rejser, storbyferie og meget mere ...

2,3

Under middel

Elendig behandling vedr.bestilte…

Elendig behandling vedr.bestilte rejser.Skrev anmeldelse for 4 dage siden for at advare andre rejsende der bliver fanget af flot rejsetilbud fra Spies.Opsumering.Bestilte 10 rejser til Gr.Canaria til vores familie.Bestilte 22-01-2021 og betalte depositum.Henholdsvis rejse nr.33094119 og 33093977 total kr.15.000.1 hold afrejse 16-06 i 2 uger og andet hold ugen senere i en uge.Alt mulig tryghedsgaranti,afbestillingsret om ombooking m.m.Oplevede så at rejsevejledningen gentagne gange blev ændret og kontakter Spies,og spørger til ændring til senere tidspunkt.Vi får at vide at det så koster,for de bestilte rejser,kr.1.500 og at vi iøvrigt skal afbestille senest 60 dage før for at undgå at miste hele depositum.Vi kunne heller ikke ændre rejse til "rabbateret rejse".Skriver til Spies direktør og foreslår et gavekort,hører intet,skriver klage og bliver ringet op af flink Spies medarbejder som forklarer reglerne.Da vi skal tage hensyn til både skoler og arbejde vælger vi at annulere vores rejser da der ikke er udsigt til ændrede vilkår foreløbig.Vi kan så i dag d.26-03-2021 se at rejsevejledning fraråder alle rejser foreløbig til 20-04-2021.Det er så efter vores sidste frist for for tilbage betalingen der var den 16-04-2021.Er det ikke "undskyld BONDEFANGERI".Ked af at vores mangeårige gode oplevelser med Spies,måske skal slutte på denne måde.Burde nok ikke have en stjerne men vi kan ikke give mindre.

26. marts 2021

Elendig oplevelse i forhold til refundering af aflyste rejser.

Elendig oplevelse i forhold til refundering af en aflyst rejse - loven siger 14 dage og Spies holder folk hen først med 45 dage før man kan få pengene og senere med 90 dage - vi har 2 rejser hængende og pengene kommer en gang i eftersommeren og efteråret.
Gad vide hvad erhvervsministeren siger til at Spies bare overtræder loven om pakkerejser.
Når man ringer eller skriver får man bare en undskyldning og en sludder for en sladder.
Spies bliver ikke mit førstevalg næste gang der skal bestilles rejser

24. juni 2020

Vi bliver holdt hen med tilbagebetaling fra Spies Rejser!

Vi er 2 personer, som skulle have været til Rhodos fra den 10. maj 2020 og 14 dage frem - alt betalt rettidigt og i god tid.
Den 7. april bekræftede Spies Rejser via mail, at vores billet var blevet afbestilt pga den aktuelle covid-19 situation.
Den 6. maj modtog vi en mail om at "tilbagebetaling sker i rækkefølge baseret på den dato, man har modtaget sin bekræftelse fra os på, at rejsen er afbestilt eller ændret. Lige nu sker tilbagebetalingerne ca. 45 dage fra den dato, du har modtaget din bekræftelse fra os".
Det er i dag den 26. maj og der nu gået ca. 50 dage siden bekræftelsen og vi har endnu ikke hørt noget/modtaget tilbagebetalingen.
Øv - vi troede, at man kunne regne med Spies Rejser!

26. maj 2020

Skulle have været til Zanzibar d

Skulle have været til Zanzibar d. 29 marts. min rejse blev aflyst d.16 marts. siden aflysningen har jeg ville have mine penge retur for flybiletten, men spies har gennem 5 telefonsamtaler kommet med en ene røverhistorie efter den anden, for at holde mine penge tilbage, da de er bange for at gå konkurs. Når de har fået penge ind, så famne også betale dem tilbage. fik for 4 dage siden pengene tilbage af booking.com hvilke ikke var noget problem og deres service har været perfekt uden løgne. Rejs aldrig med det her klamme selskab, og jeg mener det af hele mit hjerte. de lyver, lyver og lyver, og de holder folk for nar så det batter. Jeg køber aldrig noget af det her selskab igen, for guld skyld hold jer fra spies. Jeg forventer ikke jeg får mine penge tilbage.

1. april 2020

Stor respekt for Spies

Stor respekt for Spies. Vi skulle have været i Prag med Spies rejser her sidst i marts. Det er jo ikke muligt i disse tider grundet Covid 19. Spies ringer og indformerer min mand torsdag om at de desværre er nødt til at aflyse vores rejse., og at vi får pengene tilbage. Søndag er pengene på vores konto.

15. marts 2020

Spies Super Service

Når man søger efter en rejse kan vi varmt anbefale at vælge et SUNWING Hotel eller Resort. Her har Spies Rejser overhalet alle andre bureauer i Danmark.
Den service vi oplevede på Tenerife i sidste uge slår ALT hvad vi har oplevet gennem 50 år.
Ved ankomsten til Tenerife ventede en medarbejder fra hotellet i lufthavnen med vores værelses nøgle og bussen kørte direkte til hotellet.
Da vi skulle hjem afleverede vi bagagen i receptioner og fik udleveret vores boardingkort med angivelse af sæde nummer og kunne gå direkte til gaten i lufthavnen.
Se det er SERVICE !
Poul Erik Aagaard
Redaktør.

3. februar 2020

Aldrig mere Spies

Jeg havde den 13. januar 2019 bestilt en rejse til Tenerife, til hele min kernefamilie på 11 personer. Formålet var, at vise mine børnebørn Spaniens største bjerg, Teide. Da jeg bestilte rejsen have Spies mange flotte udflugter til Teide, hvilket gjorde, at det var dem vi valgte at rejse med, selvom det var en dyr rejse i efterårsferien. Rejsen kostede 125.000 kr. Da vi kom derned havde de ingen udflugter til Teide alligevel og vi var meget skuffede og bad om kompensation for manglende udflugter. Men nej, ikke en krone vil de betale tilbage og er meget arrogante når man skriver til dem. Til gengæld kostede det mig 1500 kr. ekstra, at få et efternavn tilføjet på den ene billet. Så derfor, aldrig mere Spies.

13. november 2019

Service eksisterer ikke hos Spies rejser.

Kundeservice hvad er det ?
Spies guider på Rhodos der ikke gider hjælpe, ved flyforsinkelse, mig nej jeg skal ikke lave noget.
På uldturen gad guiden ikke lave noget hun ville hellere hjem , det var jo lørdag, så Bi og honningmuseet blev afsluttet på 30 min, selvom hun flere gange blev spurgt, hvor lang tid har vi ? Alt den tid i har brug for, de fleste bruger 30 min. Ok så har du kun handlet ikke set museet. Rigtig nok da der var gået 30 min blev de sidste gæster hentet.
Ingen service ingenting d 2 okt. i Bornholms lufthavn, men 200 mennesker spærret inde, uden mulighed for, at få andet end lidt vand.
Det er nye tider og vi skal spare så i må gå ud og komme ind gennem security hvis i absolut trænger til noget ! Vi skulle jo flyve 16.30 tjah tjoh måske nej, den er forsinket, men kun ca 30 min , næste info øh nej den kom ikke pga det er fly fra baltikum og de kan ikke lige godkendes så hurtigt, så vi udsætter det lidt igen. Kan vi så få en kop kaffe/the NEJ det kan i ikke ! Betal selv ! Hallo søde venner vi burde være fløjet kl 7.15 i dag og nu står vi her ja det er vi da kede af, men hjælpe jer vil vi ikke.
Prøv og se der er en dør der med kode på, den kunne jo åbnes og security, kunne se kaffe og the blive tappet i køkkenet så ingen blev forgiftet NEJ . Jo prøv nu lige og hør hvad vi siger NEJ og atter NEJ. Service fra Spies tjah tjoh findes ikke. Men i tager fuld pris for vores ophold .
Guider på bussen til Rhodos by , hvor var de ??? De gik hjem og lod chaufførren klare arbejdet. Vi har betalt for transport ! I efterlader en stor gruppe mennesker midt nede på landevejen find selv Hotel Majestic !
Vi fik 1200 kr i refusion for et døgn i burde skamme jer ! Så lausig en behandling vi har fået denne gang. Det varer længe før vi skal rejse med Spiesrejser selvom det er bekvemt fra Rønne. Så hellere bruge en dag ekstra og bruge et firma der yder service.
Kunne man give 0 stjerner så gjorde jeg det, formanden rotere i sin grav over jeres service, det var jo hans hans barn, folk skal ha service og behandles ordentligt.
Håber den nye ledelse kan få Spies rejsers service op i top igen.

6. november 2019

Det værste selskab

Det værste puha nogensinde, vi skulle vente 7 timer på vores fly og bussen ud til lufthavnen var også en 1,5 time forsinket. Intet hænger sammen hos Thomascock.

8. juli 2019

Har lige været på Mallorca med Spies…

Har lige været på Mallorca med Spies rejser eller i hverfald dem rejsen er bestilt ved.
Fløj med Lufthansa med mellemlanding med mellemlanding i Frankfurt. Fantastisk service ved Lufthansa, men alt kommunikation foregik på tysk, hvilken blev et problem, når vi 2 dansker, bliver placeret i hver vores ende af flyet og den ene ikke kan noget tysk/engelsk,
Vi har under hele ferie ikke hørt et eneste ord fra Spies, intet om hvor de kunne træffes eller lignende. Så havde vi haft brug for dem, ville vi ikke vide, hvor vi fik fat i en guide.
Du er godt nok for nemt Spies, når der ingen form for service er.
Når man køber en rejse på en dansk side, må man forvente der som minimum oplyses om, hvor guider kan træffes. Vi måtte bruge TUI guider, da de var synlige på hotellet dagligt.
Hotellet BQ Belverdere var der ikke noget, at klage over fint og god service.

20. maj 2019

Ekstremt dårlig kundeservice og absolut…

Ekstremt dårlig kundeservice og absolut ingen hjælp eller støtte at hente, når drømmeferien er ved, at blive ødelagt af møj beskidt hotel, hvor intet lever op til beskrivelsen og man er nervøs for, at blive syg af, at spise i de omgivelser.
Vi kontaktede Spies 3 dage inde i rejsen, men der var intet at hente. Klagede efter hjemkomst og bliver i begge tilfælde enormt arrogant behandlet og der var ingen interesse i, at udbedre skaden.
Sidste gang vi rejser med Spies og dette vil jeg fortælle til alle der vil lytte.

25. september 2018

Dødsyg undskyldning

Efter meget arbejde på nettet fandt vi en rejse hos Spies. Vi taster alle data ind og trykker på bestil. Venter på der fortælles at beløbet skal indbetales. Intet sker og jeg ringer til Spies, som ikke kan se jeg har afgivet en ordre. Nu er der sket det at rejsens pris er steget 700 kr. Forklaringen er at flybilletten er steget.Det synes jeg er en dødsyg forklaring og tror ikke på den. Mon ikke det er Spies der vil hente lidt ekstra. Det havde lydt mere sandsynligt. Kunne de taste den til gammel pris og yde god service?? Nej da. Den ene stjerne går til damen jeg talte med, som er uden skyld.

14. september 2018

Som andre også har delt

Som andre også har delt, så skulle vi afsted til Cypern den 30/7, men flyet blev istedet brugt til at hente strandet gæster på Rhodos, så vi kommer ført afsted mere end 2 dager senere, hvilket er stærkt utilfredsstillende. Når det så kommer til betalingen, så er tilbagefører Spies pengene for den del af rejsen som vi ikke har...og det er egentligt også ok, men så oplyser de til Thomas Cook (fly operatøren) at vi har fået "kompensation" for rejsen og derfor vil Thomas Cook ikke betale fuld kompensation jf. reglerne men fratrækker den del vi har fået fra Spies. Det er jo ikke korrekt, da vi ikke er kompenseret for noget. I forhold til Spies så har vi jo nu kun betalt for den andel af ferien som vi holder, så det er jo ikke en kompensation. Thomas Cook henholder sig til en højesteretsafgørelse fra Januar 2018, men det er fuldstændig misforstået. I den sag bliver "passagerne" kompenseret to gange for forsinkelsen og det er jo korrekt at det kan man ikke. Det er meget ringe af både THomas Cook og Spies og hele håndteringen og informationen har været ekstrem mangelfuld. Jeg kan ikke anbefale at bruge dem.

22. august 2018

Vi skulle rejse igår mandag den 30/7-18…

Vi skulle rejse igår mandag den 30/7-18 kl 18:35 fra Billund.
Omkring middag får vi besked fra Spies at flyet er ændret pga. Noget forsinkelse til kl 20.15.
Sidder tjekket ind i Billund kl 16.00 hvor der kommer ny besked fra Spies at flyet er aflyst. Ny info vil komme kl 09:00 tirsdag.

Fedt at sidde to voksne mennesker og et barn på 3år, som ikk kan komme videre.
Ringer self. Til Spies som siger at det er lufthavnen som skal hjælpe. Lufthavnen siger det modsatte. Så bliver det pludselig Tomas cook som skal stå for det. Som så siger at det er Spies.
Vi blev indlogeret på et hotel i Billund. Og nu kan vi så bare vente..

Så mit råd til andre.
Lad vær med at brug dem..

31. juli 2018

Efter talrige rejser med Spies (kan…

Efter talrige rejser med Spies (kan ikke huske hvor mange, men mange) er vi altid meget tilfredse med både rejsen og personalet (guiderne), der altid er meget vidende om stedet og meget hjælpsomme.
Endvidere er personalet i Spies forretningen meget hjælpsomme med at finde rejsemål.
Vi skal i næste uge afsted igen med hele familien og glæder os meget.
Vi kan varmt anbefale Spies Rejser😀😀😀

10. maj 2018

Bestil aldrig rejser i god tid ved …

Bestil aldrig rejser i god tid ved Spies. Vi bestilte rejse til Mallorca august sidste år i god tid, for at være sikker på at få det vi gerne ville have, men nu er det slut vi skal først rejse den 29

maj i år. Nu er prisen
sat ned med 540 kr, og vi er derved blevet straffet for at bestille tidligt. Vi ringer til spies, men de var uforskammede og ville ikke trække de penge fra vores rejse. Det er ikke første gang vi har været utilfredse med Spies, Men nu er det slut med at rejse med dem. Vi har rejst meget med Apollo, og der er stor service hver gang.

4. januar 2018

Er dette din virksomhed?