Elendig behandling vedr.bestilte…
Elendig behandling vedr.bestilte rejser.Skrev anmeldelse for 4 dage siden for at advare andre rejsende der bliver fanget af flot rejsetilbud fra Spies.Opsumering.Bestilte 10 rejser til Gr.Canaria til vores familie.Bestilte 22-01-2021 og betalte depositum.Henholdsvis rejse nr.33094119 og 33093977 total kr.15.000.1 hold afrejse 16-06 i 2 uger og andet hold ugen senere i en uge.Alt mulig tryghedsgaranti,afbestillingsret om ombooking m.m.Oplevede så at rejsevejledningen gentagne gange blev ændret og kontakter Spies,og spørger til ændring til senere tidspunkt.Vi får at vide at det så koster,for de bestilte rejser,kr.1.500 og at vi iøvrigt skal afbestille senest 60 dage før for at undgå at miste hele depositum.Vi kunne heller ikke ændre rejse til "rabbateret rejse".Skriver til Spies direktør og foreslår et gavekort,hører intet,skriver klage og bliver ringet op af flink Spies medarbejder som forklarer reglerne.Da vi skal tage hensyn til både skoler og arbejde vælger vi at annulere vores rejser da der ikke er udsigt til ændrede vilkår foreløbig.Vi kan så i dag d.26-03-2021 se at rejsevejledning fraråder alle rejser foreløbig til 20-04-2021.Det er så efter vores sidste frist for for tilbage betalingen der var den 16-04-2021.Er det ikke "undskyld BONDEFANGERI".Ked af at vores mangeårige gode oplevelser med Spies,måske skal slutte på denne måde.Burde nok ikke have en stjerne men vi kan ikke give mindre.