2 huslejestigninger på 11 mdr
Jeg er tilflytter til Thy og naturen skuffer aldrig - det gør ledelsen af Thisted Bolig.
På 11 mdr har vi fået 2 huslejestigninger- den sidste på 5,3 procent. Lejeloven dækker ikke her!
Direktøren mener han kan igen forhøje den med 8 procent uden problem næste år sagde han i dag. Han mener at alle har så stor tillid til ham så alle vil bakke op 😳
Til afd 45 general forsamling dukket 8 mennesker op 4 af dem boede sammen.
Direktørens sagde - at alle der ikke dukker op er dem der er tilfreds med budgetter, årsregnskaber og det arbejde der foregår.
Det er bestemt ikke sådan det er.
Han har været ansat i 8 år og ikke lavet hensættelser til forbedringer eller udskiftninger i hele vores afdeling. Hvordan det går andre ved jeg ikke. Så man påregner ikke at ting bliver slidt og når de er det - så er det nye lejer som betaler gildet.
Intet er gennemsigtigt- du informeres ikke og relevante information er begravet i deres hjemmeside. Så kommer der jo ingen interesse, ingen spørgsmål og det gør det nemt at være direktøren.
Hvis man nu som jeg finder på at klage til huslejenævnet så får man besked om hvordan han er venner med dem alle, de hygger hos hinanden men er dyb professionel når en klage skal behandles - inhabilt er et fremmedord i dette tilfælde.
Vælg ikke Thisted bolig hvis du kan undgå det.