Thiele Øjenlaser Klinik Anmeldelser

4,9

Fantastisk dygtigt, professionelt og omsorgsfuldt personale. Jeg fik en SMILE operation hos Scandinavian Eye Center og det var en helt igennem god og tryg oplevelse - med et fejlfrit resultat! 👏🏼👏�... Se mere

Super professionelt setup med knalddygtige optikere samt øjenlæge. Man følte virkelig man var i gode hænder hele vejen igennem. De tjekker hellere en gang for meget end en gang for lidt, og de f... Se mere

Jeg nødte en venlighed og professionalisme ud over det sædvanlige. Lige fra første møde og til behandling på klinikken var der en ro og venlighed man skal lede længe efter. Personalet tog sig tid til... Se mere

Det har været en kæmpe positiv oplevelse hele vejen igennem, jeg kan kun anbefale Thiele's Øjenlaser operation til andre. Service niveauet er i top, lige fra kontakten med min sædvanlige optiker i V... Se mere

1. Øjenklinik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Thiele tilbyder udover briller og kontaktlinser, også øjenlaserbehandlinger. Thiele Øjenlaser Klinik blev etableret i 2012, i Thieles forretning i Købmagergade. Klinikken voksede ud af de oprindelige rammer i foråret 2016, og ligger nu i Hellerup. Thiele Øjenlaser Klinik påtager sig ikke operationer på øjne der måler i grænseområdet omkring de internationale normer. Klinikkens fornemmeste opgaver er at sikre størst muligt tilfredshed med behandlingen.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fantastisk!

Du behøver ingen bekymringer at have for en øjenlaseroperation hos Thiele.
Skulle du være bekymret for at 'få instrumenter i øjet' ved selve operationen, får man faktisk en lille forsmag på det ved forundersøgelsen: Man får en dråbe lokalbedøvelse i øjet, som dog svier en smule, men kun til bedøvelsen virker. Derefter føres en målepind manuelt ind på øjet i max 10 sekunder, og man mærker det slet ikke!! Før selve operationen udleveres en beroligende tablet, så toppen af en eventuel nervøsitet tages.
Kan klart anbefales, hvis man er en del nærsynet!!

28. september 2013

Det virker bare.

Det er bare skønt at kunne se uden linser eller brille, det er som at få et helt nyt liv og så gik det så smertefrit, på under 15 min er det overstået og 1 måned efter havde jeg 90% af mit syn tilbage og efter 3 måneder er det 100%.
Ydremere er jeg blevet opereret så jeg ikke skal have læsebrille foreløbigt, det er bare vildt at det kan lade sig gøre og at det bare virker.

Er vildt glad for at jeg sprang ud i det og fik det gjort, et sted hvor jeg følte mig tryg og blev behandlet at nogle meget kompetente og faglige dygtige medarbejder.

23. september 2013

tryghed og kvalitet!

Jeg er utrolig glad for den behandling jeg har fået hos Thiele. Servicen var rigtig god og jeg følte mig i trygge hænder under hele forløbet.

Thiele markedsfører ikke operationen under slogans som "spar x antal kr" eller "det tager kun 2 sek" og dette er for mig væsentligt, da det dermed er kvalitet og tryghed der er i højsæde.

Resultatet er intet mindre end fantastisk! Jeg er gået fra -5 til perfekt syn på få dage og har ikke oplevet nogle komplikationer hverken under eller efter operationen.

Jeg kan kun anbefale Thieles øjenlaserklinik.

13. september 2013

Mine øjne virker!

God forberedende undersøgelse og meget søde mennesker som gør at man føler sig tryg under hele forløbet.
Jeg er fuldt ud tilfreds med resultatet og kan kun anbefale stedet til andre.

4. september 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (130 anmeldelser)