Fantastisk dygtigt, professionelt og omsorgsfuldt personale. Jeg fik en SMILE operation hos Scandinavian Eye Center og det var en helt igennem god og tryg oplevelse - med et fejlfrit resultat! 👏🏼👏�... Se mere
Super professionelt setup med knalddygtige optikere samt øjenlæge. Man følte virkelig man var i gode hænder hele vejen igennem. De tjekker hellere en gang for meget end en gang for lidt, og de f... Se mere
Jeg nødte en venlighed og professionalisme ud over det sædvanlige. Lige fra første møde og til behandling på klinikken var der en ro og venlighed man skal lede længe efter. Personalet tog sig tid til... Se mere
Det har været en kæmpe positiv oplevelse hele vejen igennem, jeg kan kun anbefale Thiele's Øjenlaser operation til andre. Service niveauet er i top, lige fra kontakten med min sædvanlige optiker i V... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Thiele tilbyder udover briller og kontaktlinser, også øjenlaserbehandlinger. Thiele Øjenlaser Klinik blev etableret i 2012, i Thieles forretning i Købmagergade. Klinikken voksede ud af de oprindelige rammer i foråret 2016, og ligger nu i Hellerup. Thiele Øjenlaser Klinik påtager sig ikke operationer på øjne der måler i grænseområdet omkring de internationale normer. Klinikkens fornemmeste opgaver er at sikre størst muligt tilfredshed med behandlingen.
Hans Bekkevolds Allé 7, 2900, Hellerup, Danmark
- laser@thiele.dk
- thiele.dk/oejenlaser-klinik
Det bedste jeg har gjort for mig selv …
Det bedste jeg har gjort for mig selv er at få foretaget en SMILE behandling. Jeg havde ingen gener efterfølgende og selve behandlingen gik lettere og hurtigere end jeg havde forestillet mig. Det tog 30 sekunder pr. øje og der var absolut ingen smerter forbundet med behandlingen. Det "værste" var på vej hjem, da solen skinnede og mine øjne løb i vand og sveg lidt, da de var lysfølsomme efter behandlingen, men det hjalp et par solbriller på.
Personalet var fantastisk søde, tryghedsskabende og professionelle hele vejen igennem forløbet. Allerede dagen efter min behandling, var mit syn intet mindre end perfekt, og til de efterfølgende tjek på klinikken, blev der sagt, at mine øjne havde helet utroligt hurtigt og effektivt. Min hverdag er så meget lettere uden linser og det er fantastisk at vågne om morgenen og have et skarpt syn igen. Anbefaler det virkelig til alle der vil slippe for briller eller linser. Der er ikke noget at frygte.
Uden tvivl den bedste gave jeg …
Uden tvivl den bedste gave jeg nogensinde har givet mig selv. Det kan klart anbefales til alle, der overvejer at få en smileoperation. 🙂
Den bedste gave jeg har givet mig selv
Hele mit forløb hos Thiele var professionelt, nemt og utroligt tilfredsstillende! Med ét ord, perfekt!
Fra syn på - 2,75 og mange år med kontaktlinser til 150% syn uden hjælp er jeg intet mindre end lykkelig over at jeg tog skridtet.
Jeg kan kun sige gør det.
Hvorfor vente?
Jeg fik lavet en SMILE laseroperation for 3 uger siden og kan kun anbefale det. Personalet var utrolig professionelt, gav super rådgivning og jeg følte mig fuldstændig tryg både før, under og efter operationen. Selve operationen tog 10 minutter, ingen smerter, og allerede i løbet af samme dag, så jeg perfekt. Hvis du overvejer laseroperation, er der ingen grund til at vente.
Efter 15 år med linser
Efter 15 år med linser, fik jeg endelig SMILE operationen d. 30/6, det bedste jeg nogensinde har gjort. Jeg var til forundersøgelse og blev godkendt til en operation. Personalet var hele vejen igennem fuldt ud professionelle, søde og gode til at forklare, hvad der skulle ske og hvorfor de gjorde de ting, som de nu gjorde. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem og kan helt sikkert anbefale andre at få foretaget denne operation ved Thiele Øjenlaser Klinik i Hellerup.
Det er en kæmpe befrielse ikke at skulle bruge linser mere, bare stå op hver dag og kan se med det samme. Nogle gange kan jeg helt glemme, at jeg har brugt linser i så mange år.
Det eneste jeg har fortrudt er, at jeg ikke har fået foretaget denne operation for længe siden.
efter 14 år med kontaktlinser
efter 14 år med kontaktlinser blev generne for store, jeg tog kontakt til nogen forskellige klinikker der tilbød SMILE. Her blev jeg behandlet rigtig professionelt af Thiele's personale. som tilbød at jeg kunne komme til en gratis forundersøgelse, så jeg selv kunne få en mavefornemmelse.
Efter en meget grundig forundersøgelse, var jeg ikke længere i tvivl om at det var det som jeg ville.
Det er nu 3 måneder efter operation. Og jeg oplever ikke længere tørre øjne. Og jeg har ikke oplevet nogen ringe omkring lyskilder som andre har beskrevet.
Så hvis du ligesom mig er usikker på om det er noget for dig. tag kontakt til klinikken, så kun du selv få en fornemmelse for om det er noget du er tryg ved.
I gode og professionelle hænder
Jeg følte mig i rigtig gode og professionelle hænder og fik svar på alle mine spørgsmål. Fik en SMILE operation og er SÅ glad for resultatet. Det skulle jeg have fået gjort for længst. Det var slet ikke så slemt, som jeg havde frygtet - ingen smerter, og det var hurtigt overstået.
Helt i gennem en fantastisk oplevelse
Helt i gennem en fantastisk oplevelse.
Personalet er utrolig venligt og man føler sig 100% set, hørt og sørget for. Vildt at noget, der tager så kort tid, kan have så stor betydning for én. Jeg kan se bedre end nogensinde før og er virkelig tilfreds. Thiele får mine varmeste anbefalinger.
Jeg fik lavet laser operation i marts , bedste gave til mig selv
Jeg fik lavet laser operation i marts og det er den bedste gave jeg har givet mig selv, operationen gik så hurtigt og fint, følte mig hel tryg og det bedste var at jeg kunne se bedre med det samme og dagen efter var på 80 % og 14 dage efter på 100% , ville helt sikkert gøre det igen hvis det bliver aktuelt 😄
Perfekt syn, døjer stadig med tørhed
Havde et syn på knap -6,00 på begge øjne. Og kunne gå fra stedet og over til eksperimentariet efter ca. 1 time, efter operationen.
Operationen er det bedste der er sket for mig!
Personalet var så søde og tog mig nærmest i hånden og var omhyggelige, gode til at forklare og omsorgsfulde. Alt gik så fint, og jeg følte mig rolig og tryg.
P.t. døjer jeg med fortsat tørre øjne, hvilket kun kan aftage efterhånden. Ellers er mit syn perfekt og har varet ved siden, ingen udsvingninger.
Det eneste minus ved det hele er, at jeg efter operationen taler med den konsulent jeg var til undersøgelse inden behandlingen: jeg brugte -6,00 i briller (-5,50 i kontaktlinser), men i deres tests viste jeg kun -5,85, hvilket betyder at jeg ikke kan få behandlingen gratis, som vidst nok er via det gule sundhedskort. Til gengæld siger konsulenten til en opfølgende kontrol, efter operationen, at jeg i princippet kunne have ventet til min styrke røg op på -6,00 engang, HVIS jeg overhovedet ryger der op om 1 år eller 2.
Synes bestemt at ca. 30.000 kr. er mange penge til give, og hvis det kan blive betalt for mig, vil jeg som de fleste nok gerne tage imod denne gode gerning.
Et par år senere nu 12/06-2019, døjer stadig med tørre øjne, men bruger falske øjendråber.
Det bedste jeg har gjort for mig selv!
D. 19. april 2017 fik jeg, efter 12 år som kontaktlinsebruger, lavet en SMILE øjenlaseroperation på Thiele Øjenlaserklinik i Hellerup og jeg kan give dem de bedste anbefalinger! Jeg følte mig helt tryg lige fra starten og blev mødt af de mest imødekommende, dygtige og professionelle optikere og øjenlæger. Jeg oplevede en enorm rolig og tryg stemning på klinikken, hvor der var tid til mig og alle mine spørgsmål. Hele vejen igennem var det den samme optiker som så mig (Signe Lund), og det gav en stor tryghed. Inden operationen havde jeg en styrke på -1,5 på begge øjne, og allerede et døgn efter, havde jeg et syn på 150%. I dag, 3,5 måneder efter operationen, ser jeg perfekt med et syn på 0 på begge øjne.
Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er for, at jeg sprang ud i det. Det er fantastisk at vågne op og bare kunne se perfekt og ikke skulle være irriteret over tørre kontaktlinser længere. Jeg har fået fornyet livskvalitet takket være denne fantastiske metode og disse dygtige mennesker.
De bedste anbefalinger herfra!
SMILE med et smil
Jeg fik lavet SMILE d. 28. april 2017 og kunne ikke være mere glad. Utroligt professionelt og venligt personale hos Thiele Øjenlaser Klinik. Jeg følte mig taget godt i mod og i trygge hænder.
Resultatet fantastisk! Jeg brugte -3.50 og ser nu næsten så tæt på 0, som man kan. Det var den bedste beslutning jeg har taget.
Jeg har været igennem en SMILE …
Jeg har været igennem en SMILE behandling ved Thiele efter at have gået med briller og kontaktlinser i ca. 15 år. Har tidligere været meget tilbageholden til at hoppe ud i øjenlaserbehandling af frygt for at få nedsat synet drastisk eller helt miste det. Efter forundersøgelsen (inden endelig beslutning om operationen) fik jeg mere viden om statistikken samt worst case scenarios. 1 ud af 8 mio. operationer medfører stærkt nedsat syn, men her er løsningen en hornhinde transplation.
Ved forundersøgelserne blev mine øjne scannet, målt og undersøgt omhyggeligt og undersøgelserne blev endda gentaget flere gange. Personalet er yderst professionelt, øjenkirurgerne har hver foretaget over 15.000 operationer og alt har været nøjagtig som det har været forklaret. Selve operationen varer kun 15 min og der opleves ingen smerte overhovedet. Laseren skærer 30 sek i hvert øje, så det er meget hurtigt overstået, den resterende tid fjerner kirurgen den overskydende væv. Umiddelbart efter operationen var mit syn sløret, men jeg var efter 20 min klar til selv at gå hjem. Hvilede øjnene timerne derpå og da jeg vågnede op dagen efter havde jeg perfekt langsynethed. Det er et utroligt resultat der er opnået og jeg kan kun varmt anbefale Thiele Øjenlaser Klinik!
Jeg har haft én stor drøm i livet siden …
Jeg har haft én stor drøm i livet siden jeg fik briller som barn. Thiele gav mig en helt igennem fantastisk, omsorgsfuld og professionel service fra for undersøgelse til i dag dagen efter operationen.
Jeg havde ca -4.5 + bygningsfejl, selve operationen tog 10 minutter for begge øjne, det var mere eller mindre smertefrit og jeg kunne med det samme se bedre end nogensinde før. Her under har det de første timer efter ikke gjort mere ondt, end hvis man fx tog en kontaktlinse forkert på :D
Jeg er allerede lykkelig, at vågne op og kunne se er i sandheden uvirkeligt, endelig indhentede teknologien mit syns handicap!
Der er kun en ting at slutte af med, tusind tak til alle på Thieles klinik, tak fo sindsygt god og omsorgsfuld service fra jeg mødte op til jeg gik hjem 😙
Jeg valgte Thiele pga gode Trustpilots anmeldelser og de har 100% levet op til deres gode ry!
Tak, tak, tusinde af tak fra hjertet mit! ♡♡♡♡♡♡♡
Den bedste beslutning!
Jeg fik en SMILE operation en formiddag i januar 2017. Operationen var hurtigt overstået, og alt var 100% smertefrit. Allerede om efterdagen samme dag havde jeg et perfekt syn! Det er absolut den bedste beslutning jeg nogensinde har taget, og en befrielse at ikke skulle tænke på kontaktlinser/briller mere :-)
Personalet på klinikken er meget venlige, velforberedte og har god opfølgning gennem forløbet, super god service.
Jeg kan varmt anbefale en SMILE operation hos THIELE!
Øjnlaseroperation
Det var bare en kanon service lige fra starten af. Da jeg har ar i mit øje, så de ville vente til det blev mere sikkert og derefter er jeg blevet opereret i begge øjn.
Der var lyn hurtig svar og tilbagemelding og nye tider til tjek efter operationen :)
Jeg vil helt sikkert anbefale andre at bruge Thiele, de tager sig virkelig af deres kunder :)
God kvalitet
God rådgivning, høj kvalitet af operationen, hurtig bedring med Smile behandlingen, god opfølgning. Det koster noget, men man får også noget for pengene.
Fantastisk oplevelse
Følte mig i trygge hænder fra første møde. Jeg vil klart anbefale Thiele Øjenlaser Klinik til dig, hvis du tænker på en laserbehandling af dine øjne. Og resultatet er fremragende - lige i øjet.
Den bedste gave til mig selv.
Jeg har ikke ord for, hvor tilfreds jeg er med denne operation.
Alt gik som planlagt og jeg var meget skeptisk inden operationen og tænkte hele tiden, Hvad nu hvis.
Alle mine skeptiske tanker blev gjort til skamme og jeg er super glad og tilfreds med resultatet.
Super klinik. Meget proffesionelt og personalet er virkelig servicemindet og venlige.
Kan ikke andet end anbefale dette sted.
Super professionelle og meget god opfølgning gennem hele forløbet