Vi var på en 8-retters tastingmenu over 4 serveringer. 7 af retterne var aldeles glimrende og kun 1 smutter (sticky rice). Vinkortet lader en del tilbage at ønske. De har et drinkskort og endda en (me... Se mere

Det startede dårligt. Da vi kom , blev vi mødt af en tjener der virkede irriteret over vores besøg. Hun gav os menukort i hånden og fandt os en plads. Vi fik en forudbestil menu. Maden var ikke specie... Se mere

1. Vietnamesisk restaurant

The Vietnamese er en helhedsoplevelse, hvor du vil få et stort udvalg af skønne serveringer, lækre vine, læskende cocktails og en mulighed for at tage en lille tur til Vietnam for en aften. The Vietnamese er stedet hvor maden deles og drinksene nydes.

2,7

Under middel

Svarer typisk inden for 2 uger

Kedelig mad og langsom betjening

Vi havde købt en deal og fra vi ankom tog det 40 minutter inden forretten blev serveret. Denne bestod af en kammusling i en meget velsmagende sovs. Næste ret bestod af en rispapirsrulle, et stykke svinekød og 2 små forårsruller til hver. Alt sammen smagsløst. 30 minutter efter blev hovedretten serveret. Et lille stykke kylling med en lille klat dyppelse og 2 skefulde ris. Dette var en meget smagsløs oplevelse.
Desserten smagte ubemærket.
Venlig, men meget langsom betjening og en kedelig madoplevelse.

14. april 2026

Umådelig dårlig oplevelse

Umådelig dårlig oplevelse! Vi bestiller 2 drinks da vi ankommer, får kun den ene. Bestiller vin menu hvor præsentationen af de forskellige vine er “ det er en dejlig vin”. Det første glas får vi 20 minutter før retten, det 3. glas kom en halv time efter retten. Maden smagte stort set ikke af noget, så det passede da med vinen som udover at være smagsløs også var iskold, ikke godt når det er rødvin. Så sluttede vi med at skulle betale 55kr i gebyr pr. Person for at have betalt med gavekort???? Ikke Dining week men et reelt gavekort, magen til plattenslageri skal man lede længe efter.

13. februar 2026

Kære Kenneth,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Det gør mig oprigtigt ked af det at høre, at jeres besøg hos os ikke levede op til den kvalitet og det serviceniveau, som vi selv stræber efter og forventer af os selv.

I de pågældende dage oplevede vi et usædvanligt højt pres på vores booking, da mange gæster med deals valgte at komme helt op mod udløbsdatoen. Det er ikke en undskyldning, men en forklaring på, at vores service desværre ikke har været så sammenhængende og opmærksom, som den burde have været. Det ansvar tager vi fuldt ud på os.

Når det gælder servering af vin, timing og temperatur – særligt rødvin – er det helt fair kritik, og det er noget, vi allerede har taget op internt for at sikre, at det ikke gentager sig.

Vi er oprigtigt kede af, at jeres oplevelse endte med frustration frem for glæde. Jeres feedback er vigtig for os og hjælper os med at blive bedre.

Hvis I har lyst, er I meget velkomne til at kontakte os direkte, så vi kan tage dialogen videre på en mere personlig måde.

Aldrig mere

Vi havde reserveret bord til kl 18 hvor vi ankom. Vi blev tilbudt en menu allerede mens vi stadig havde overtøjet på. Vi takkede nej og blev henvist til vores bord. Ca. 18:20 måtte vi bede om at bestille drikkevarer. De blev serveret hurtigt, men herefter så vi ikke tjeneren/ejeren.
Kl 19 fik vi endelig lov at bestille mad. 19:40 fik vi så at vide at de ikke havde råvarer til det vi havde bestilt. Vi forlod derefter stedet da vi havde en koncert vi skulle nå.
Det var en lørdag aften og der var 6-8 gæster ud over os.

6. december 2025

Kære Jens,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive og dele jeres oplevelse.
Det gør mig oprigtigt ked af at læse, at jeres aften hos os ikke blev den trygge og nærværende oplevelse, som vi ønsker, at enhver gæst skal føle, når de træder ind ad døren hos os.

At blive mødt af ventetid, manglende opmærksomhed og usikkerhed omkring bestilling – især når man har planer bagefter – kan føles både frustrerende og skuffende. Jeg forstår godt, at det har påvirket jeres oplevelse negativt, og det beklager jeg dybt.

Den aften har vi tydeligvis ikke formået at være til stede på den måde, som både I og vi selv kunne forvente. Det er noget, vi tager til os med ydmyghed, og som vi bruger til at se indad og blive bedre.

Vi er oprigtigt kede af, at I gik herfra med en følelse af ikke at være set eller taget hånd om. Det er aldrig den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Tak fordi I gjorde os opmærksomme på det. Hvis I på et tidspunkt har lyst, er I meget velkomne til at kontakte os direkte – ikke for at forklare, men for at lytte.

Skuffende dinning week menu

Dinning week menu i går levede ikke op til forventningerne.
Først 2 små forårsruller som smagte rigtig godt sammen med en rispapirulle med rejer som ikke smagte af noget.
Hovedret var et udemærket stykke kylling på en tom tallerken med en lille smule chilisauce. Intet andet fraset ris ved siden af. Desserten var for sød til min smag men ok. Kedelig menu, 250 plus 30 i billetgebyr, dvs 280, desværre ikke pengene værd.

16. oktober 2025

Kære gæst,

Tak fordi du deltog i Dining Week og delte din oplevelse.
Vi er kede af, at menuen ikke levede op til dine forventninger. Hos The Vietnamese laver vi mad med passion og et menneskeligt hjerte — og nogle gange kan balancen mellem smag og oplevelse ramme forskelligt fra gæst til gæst.

Vi tager din feedback til os med stor respekt og vil bruge den til at forbedre os.
Håber du en dag vil besøge os igen, så vi kan give dig en oplevelse, der bedre afspejler vores kærlighed til vietnamesisk mad og gæstfrihed.

Dårlig service

Dårlig service.
Vi blev seedet kl:20:00 vi havde bestilt til. Klokken 20:35 valgte vi at gå da ingen tjenere kom til bordet.

De havde meget travlt med at rydde op til en halvtom restaurant. De andre tjenere betjente de andre borde og bare sourgte om de var færdige med at spise og ryddede de borde op. Andre tjenere stod og snakkede.

Da vi gik kiggede personalet bare på os.

Vil ikke anbefale det til nogle.

Vi gik på pastis som havde fulgt booket men alligevel fandt bord til os.

Det var første og sidste gang det får en chance hos the vietnamese.

Oveni det alt for dyre priser til den stemning der er.

3. oktober 2025

Kære Michael,

Først og fremmest vil jeg gerne sige undskyld – helt fra hjertet.
Vi er oprigtigt kede af den oplevelse, I havde hos os.

Som et team, der arbejder med hjertet og den vietnamesiske gastronomiske ånd, prøver vi altid at skabe en varm og ærlig oplevelse for vores gæster.
Men vi må også erkende, at vi stadig har meget at lære, når det kommer til professionalisering og struktur i driften.

Vi tager jeres oplevelse meget alvorligt og bruger den som en vigtig påmindelse om, hvor vi skal blive bedre.
Jeg håber, I vil give os en ny chance, når vi åbner vores nye restaurant i Frederiksberg,
så vi kan vise jer, hvad “The Vietnamese” virkelig står for – mad og gæstfrihed lavet med hjertet.

Med oprigtig beklagelse og tak for jeres ærlige feedback,

The Vietnamese / Heartmade Kitchen

Det bliver ikke meget bedre

Det bliver ikke meget bedre. Hjemlig hygge, madoplevelser inspireret af autentiske opskrifter (vurderet af gæster med tre måneders rejse i Vietnam). En sagde, at kammuslingerne var en drøm. Enig. Det var resten også. Grüner Veltliner var en særdeles god ledsager. Supergod oplevelse😀

20. september 2025

Maden smage godt men det er ikke børnevenlig

Mig, min mand og min datter kom kl. 18, men først bliver serveret kl. 18.40 (det var forret), min datter fik sin aftensmad da vi fik vores hovedretter og det var kl. 19.30, så synes det er helt for sent og desværre min datter kan ikke lide forretterne.

Og ellers godt betjening og maden smage godt.

12. september 2025

Kære Anna,

Tusind tak for din ærlige tilbagemelding.
Vi er virkelig kede af at høre, at ventetiden blev så lang for jer – især når I havde jeres datter med. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Vi tager din kommentar meget seriøst og vil se nærmere på, hvordan vi kan forbedre tempoet i serveringen, så både børn og voksne får en mere behagelig og harmonisk oplevelse.

Det glæder os dog, at I syntes om maden og betjeningen, og vi håber, at vi får lov til at byde jer velkommen igen og give jer en langt bedre oplevelse næste gang.

THE VIETNAMESE Team

Fantastisk mad, drikkepenge procedure.

Vi har besøgt restauranten igen og må konstatere, at niveauet af smagsoplevelsen endnu engang var fremragende. Mange tak for det! Betjeningen var præget af hektiske bevægelser og en overdreven brug af uvedkommende ord.

Desuden synes jeg, det er uhensigtsmæssigt, når der automatisk tilføjes en procentdel til drikkepenge, når man betaler med kort. Dette burde mindst blive gjort klart ved betalingen. Når jeg køber en bil, betaler jeg heller ikke drikkepenge til sælgeren, ligesom jeg ikke gør det, når jeg handler i Føtex. Jeg håber, I vil overveje at ændre denne praksis

3. juni 2025

Kære Jan,

Tusind tak for din ros om vores mad – vi er meget glade for, at smagsoplevelsen endnu engang levede op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din ærlige feedback vedrørende betjeningen og det medfølgende tip ved kortbetaling. Det er bestemt ikke vores ønske at skabe forvirring eller ubehag i forbindelse med betalingen, og vi beklager, hvis dette har været tilfældet.

Vi tager din kommentar alvorligt og vil overveje at fjerne den automatiske drikkepengefunktion i systemet. I mellemtiden sørger vi for at informere tydeligt om muligheden for at ændre eller fravælge tippet inden betalingen gennemføres – det er nemlig fuldt ud valgfrit.

Tak igen for dit besøg – og for at hjælpe os med at blive bedre. Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

The Vietnamese Team

Jeg fejrede min fødselsdag med 16 damer…

Jeg fejrede min fødselsdag med 16 damer på The Vietnamese. Det blev en fantastisk dag! Lækker mad og den bedste service! Vi nød dagen på dette dejlige sted som også er en smuk restaurant! Det var ikke første gang vi var der og det er absolut heller ikke sidste gang! Tusind tak!

25. maj 2025

Kære Eva,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!

Jeg er meget glad for at høre, at I havde en fantastisk dag hos os – og det var en stor ære for mig og hele teamet at få lov til at være en del af din fødselsdag.

At fejre 80 år med så mange skønne damer i en så varm og livsbekræftende stemning rørte også os dybt. Det var ikke bare en fest – det var et minde, der satte spor i hjertet.

Vi håber inderligt, at vi snart får lov til at byde dig og dine gæster velkommen igen.

Med varme hilsner,
Huy Duc Do
The Vietnamese

En madoplevelse ud over det sædvanlige

Vores middag på The Vietnamese var en helt i gennem overraskende og fantastisk oplevelse. Meget velsmagende og velanrettet mad - en opmærksom og kompetent betjening - krydret med en meget personlig og rørende fortælling af værten.

20. marts 2025

Kære Erling Brandstrup,

Tusind tak for din smukke anmeldelse og dine varme ord! Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har haft en så positiv og mindeværdig oplevelse hos The Vietnamese.

Vi lever og ånder for at skabe mere end bare et måltid – vi ønsker at dele historier, følelser og en ægte gæstfrihed, der rækker ud over maden. At du har mærket denne intention i din oplevelse er den største belønning for os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

De varmeste hilsner,

En dejlig oplevelse

Hyggelig restaurant, maden var topklasse. Lækre serveringer og personalet var imødekommende. Desserten panna cotta med kokos og jackfruit er den bedste asiatiske dessert jeg har fået. Vi kommer igen.

13. marts 2025

Kære Malene,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du havde en hyggelig oplevelse hos The Vietnamese, og at både maden og servicen levede op til dine forventninger.

Vi er særligt glade for, at vores panna cotta med kokos og jackfruit faldt i din smag – det er en dessert, vi er meget stolte af!

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen. Og ja, vi ser også frem til at se sådan anmeldelsen på Trust Pilot – det har været alt for længe!

Duc Huy Do/ The Vietnamese Team

Kan klart anbefale!

Var der i går - dejlig mad og den skønneste betjening af dejlige Maria og ejeren selv. Kan klart anbefale det - vi spiste kokkens tasting menu, og det var den ene gode oplevelse efter den anden. Men vigtigst af alt var hjertevarmen. Dejlige mennesker. Tak for at I gjorde min fødselsdag til en særlig oplevelse

12. oktober 2024

Kære Ann-Charlott Fischer Boynton,

Tusind tak for din varme anmeldelse! Det betyder utroligt meget for os at høre, at du havde en skøn oplevelse hos The Vietnamese – både med maden og den personlige betjening. Maria og hele teamet sender deres kærlige hilsner!

Vi er glade for, at vi kunne være en del af din fødselsdag og gøre dagen lidt mere særlig. Vi håber at se dig igen snart til endnu en hyggelig aften fyldt med gode smagsoplevelser og varme smil.

The Vietnamese Team

Lang ventetid og sej fisk

Der var 2 tjenere til en fyldt restaurant. De stakkels mennesker gjorde deres bedste men ventetiden på at få sin mad var så lang at flere valgte at forlade stedet uden at have fået mad.
Hvad maden angår var vi ikke imponerede. En enkelt kold indtørret reje på spid og en utrolig sej torsk som man nærmest ikke kunne tygge

31. august 2024

Kære Arne,

Først og fremmest vil jeg gerne undskylde for den oplevelse, du og dine medspisende havde hos os. Det er dybt beklageligt at høre om de lange ventetider og den utilfredsstillende madkvalitet, og det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at tilbyde vores gæster.

Jeg må desværre indrømme, at der var nogle udfordringer den aften, som påvirkede både service og madoplevelsen. Jeg var selv fraværende på grund af personlige omstændigheder, og det påvirkede desværre køkkenets effektivitet og kvalitet. Det er min pligt som chef at sikre, at alt fungerer optimalt, uanset om jeg er til stede eller ej, og det har jeg tydeligvis ikke formået at gøre denne gang.

Jeg tager fuldt ansvar for situationen og vil gøre mit bedste for at rette op på fejlene, så noget lignende ikke sker igen. Hvis du er villig, vil jeg gerne invitere dig til at besøge os igen, så vi kan få muligheden for at give dig den oplevelse, du fortjener.

Endnu en gang beklager jeg dybt og håber at kunne byde dig velkommen igen under bedre omstændigheder.

Chefkok og ansvarlig

Skøn mad

Vi har været mange gange på restauranten, og der kan ikke sættes en finger på maden. Det smager helt fantastisk - Vi er glade for, der er ny tjener, der rent faktisk ved noget om maden og er meget venlig. Vi kommer igen!

12. juli 2024

Hej Karin Jensen,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du nyder maden hos os, og at vores nye tjener har bidraget til en positiv oplevelse. Din feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Huy Duc Do
thevietnamese.dk

Meget lang ventetid

Det tog over en halv time inden at vi overhovedet fik lov til at bestille. Tjeneren var reel nok da hun sagde at de ikke ville kunne følge med til at lave drinks til drinks menuen, så blev anbefalet vinmenuen. Både maden og vinen var ganske udemærket, men det skal IKKE tage over 4 timer at få serveret 5 serveringer, heller ikke når restauranten er fuld. Hvis så vinen blev serveret så man i det mindste havde lidt at drikke i den laaaaaange vente tid, det skete desværre heller ikke.
Så alt i alt en rigtig dårlig oplevelse og kan læse fra andre anmeldelser at det ikke er første gang, så der følges tilsyneladende ikke op på den feedback det gives. Der var også mindst et par der opgav undervejs og gik da de ikke kunne vente længere.

20. april 2024

Kære,
Jeg beklager oprigtigt den oplevelse, som De havde på vores restaurant.
Med vores simple filosofi ser vi hver gæst som en ven, og Deres tilfredshed er vores højeste prioritet.
Vi forpligter os til at refundere Deres penge, hvis De ikke er tilfreds med vores service
Vi håber inderligt, at De vil overveje at fjerne denne anmeldelse, da vi ikke ønsker at gå glip af muligheden for at give andre kunder en fantastisk oplevelse. Vores mission er at skabe maksimal glæde og tilfredshed for hver enkelt gæst.
Vi værdsætter alle bidrag og forpligter os til at forbedre os for ikke at skuffe vores kunder i fremtiden.
Vi takker Dem oprigtigt for Deres støtte og forståelse.

Duc Huy Do

Super lækker og autentisk oplevelse

Super lækker mad, cocktails og betjening med nærvær. Virkelig lækre og autentiske lækkerier. Kan klart anbefales og kommer helt sikkert igen. Vh Mette

19. april 2024

Kære Mette,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du nød både maden, cocktails og den nærværende betjening hos os. Din ros om den autentiske oplevelse betyder meget for hele teamet.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen til endnu en skøn aften hos The Vietnamese.

På gensyn og de bedste hilsner,

Sådan...😋

Sådan...😋
Fantastisk oplevelse. Maden i top. Betjeningen i top og endda med værtens historie fortalt af han selv under spisningen. Den restaurant er et must, hvis man holder af vietnamesisk køkken. Tak siger vi. 😋

5. februar 2024

Kære Steen,

Det lyder som en vidunderlig oplevelse! Vi er glade for at høre, at både maden og betjeningen var i top, og det personlige touch med værtens historie lyder ekstra specielt. Vi er taknemmelige for, at I valgte vores restaurant, og vi ser frem til at byde jer velkommen igen snart! 😋🍽️
Duc Huy Do/ Køkkenschef The Vietnamese

Det var en udsøgt middag med flot…

Det var en udsøgt middag med flot anrettede, velsmagende og kryddede retter og vinparring var perfekt. Kokken tog sig tid til at fortælle om samtlige retter og vinene og hvorfor han havde parret de forskellige vine og han holdte også en fin lille filosofisk tale det var alt ialt en dejlig helhedsoplevelse som jeg delte med min datter og hendes forlovede på min fødselsdag. Det var første gang vi spiste middag der men bestemt ikke sidste gang.

24. november 2023

Kære Katja

Tusind tak for din fantastiske feedback og de rosende ord om vores restaurant. Vi er utroligt glade for, at du og din familie nød jeres middag hos os og at det blev en uforglemmelig oplevelse. Vi sætter stor pris på jeres feedback og ser frem til at byde jer velkommen igen.

Duc Huy Do

Fantastisk mad til gode priser og god…

Fantastisk mad til gode priser og god betjening

5. august 2023

Kære Emma,

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Vi er så glade for, at du satte pris på både maden, priserne og vores service. Det betyder meget for os at give vores gæster en fantastisk oplevelse.

Vi håber at se dig igen snart til endnu en skøn aften hos The Vietnamese!

The Vietnamese Team

Jeg vil give 5 stjerner for en god…

Jeg vil give 5 stjerner for en god smagsoplevelse til hele familien i lørdags. 7 eller 8 retter var der, og det var en fin gastronomisk tur ud i verden. MEN den kvindelige tjener var en kæmpe forstyrrelse for oplevelsen, hun fremstod irritabel, svarede ubehageligt på spørgsmål og skubbede til os under afrydningen. Hun passede meget dårligt ind i filosofien om kærlighed, ærlighed og nærvær.

8. juli 2023

Kære Kim
Først tak for den gode anmeldelse. Vores tjenere gør det bedste de kan når der er travlt og når pladsen er trangt visse steder som der hvor I sad så kan det være svært at gøre sit arbejde uden at komme til at ramme nogen. Det er helt sikkert ikke været med vilje at I er blevet ramt. Der er ikke nogen der bliver skubbet i vores restaurant. Ligeledes går det stærkt med servering for mange mennesker og derfor svar på spørgsmål kan være hurtigt, men vi kan ikke genkende ubehagelige og irritable tjenere, da vi ingen grund har til at yde den form for service for vores gæster. Tak for besøget