The Spice Girl Anmeldelser

4,8

De taco,kebab en bistro blends besteld en zodra je de pot opentrekt...geursensatie ♡ it...geen plastic verpakking waar ook over nagedacht wordt,top! Toch de vraag komen er ook weer chutneys of misschi... Se mere

Vrijdags ‘s avonds laat rond 10 uur in een opwelling door social media een bestelling geplaatst, de volgende dag al in huis! De honey mustard caviar was binnen 4 weken opgegeten. Ook de furikake chili... Se mere

Ik heb na het kijken van de reeels van Karen verschillende kruiden, chili oils en sambals besteld. Ik de eerste bestelling ging wat mis dat is snel opgepakt en naar tevredenheid geregeld. Met mijn bes... Se mere

Deze producten geven mijn kookkunsten een heerlijke verdieping van smaken! Volledig vers en dat proef je en nog belangrijker pure smaken zonder e-nummers. Ik heb al diverse producten gebruikt en ben g... Se mere

1. Butik med naturlige fødevarer

Onze met liefde bereide selectie omvat ambachtelijke chili-oliën, pittige honing, verfijnde chutneys en smaakvolle kruidenmixen. Gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten en verpakt in duurzame verpakkingen, vormen ze een weergaloos en ethisch verantwoord genot. Een ware traktatie voor de zintuigen, die zowel mens, dier als het milieu koestert.

Svarer typisk inden for 24 timer

282 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Snel bezorgd

Snel bezorgd, netjes verpakt. De inhoud kan ik nog niks over zeggen, want het is een vaderdag kado, maar het ziet er veelbelovend en leuk en lekker uit!

15. juni 2026

Zeer snelle levering en smaakvol product

Zeer snelle levering. En de gekozen producten voldoen 100% aan de verwachting. Ook de aangegeven smaken kloppen, precies zoals beschreven in hun filmpjes. Mild is echt mild en spicy....ja, spicy. Kortom, zeer tevreden!

6. juni 2026

Helemaal verliefd

Wij wonen in het buitenland dus elke keer als we naar Nederland gaan slaan we in. Het is gewoon een stuk leuker en lekkerder koken met de producten van the Spice Girl. Wij zijn oprecht grote fans geworden💕 en stiekem gooi ik wel altijd een van de producten door het eten dat wat mijn man heeft klaar gemaakt. Zo denkt hij ook dat hij kan koken 😂🙈

Ga zo door, wij volgen💕💕💕

14. juni 2026

Heerlijke producten en goede service

De producten van de Spice Girl zijn heerlijk, er staat heel duidelijk aangegeven wat je betreft de pittigheid kan verwachten dus ook ideaal voor de niet-pittige eters. Er was wat misgegaan met de levering vanwege DHL. Toen ik contact heb opgezocht met de klantenservice was werd dit in minder dan 24 uur al opgelost.

9. juni 2026

Tweede keer besteld levering is goed…

Tweede keer besteld levering is goed verpakt en kom lekker snel in huis kwaliteit is heel erg goed . Goede producten en ik persoonlijk vind het ook erg leuk dat sommige alleen maar tijdelijk te verkrijgen zijn.

25. maj 2026

Smaken zijn echt top

Smaken zijn echt top! Levering is snel! Niks over te zeggen. Alleen voor gemiddeld 12€ per potje verwacht ik van de potjes chili oil wel dat ze gewoon dicht zijn. Je kan een aangebroken potje niet met goed fatsoen meenemen of alles zit onder. Of je zakkie of bakkie zit vol en dan moet je het weer terug schenken in die bagger vette pot of weg gooien wat zonde is want het is echt geweldig spul.

2. juni 2026

Wat een heerlijke producten

Wat een snelle levering...en oei oei oei is alles lekker. De mosterdkaviaar is geweldig ..vooral de honingvariant. Op insta heeft ze ook leuke Recepten....die met spitskool, anjovis en honingmosterd kaviaar.. Finger Licking good. Potje is al bijna leeg😜

1. juni 2026