The Spice Girl Anmeldelser

4,8

De taco,kebab en bistro blends besteld en zodra je de pot opentrekt...geursensatie ♡ it...geen plastic verpakking waar ook over nagedacht wordt,top! Toch de vraag komen er ook weer chutneys of misschi... Se mere

Mooie site en TikTok. Alles op de site en qua levering word duidelijk vermeld. Zelf wat teleurgesteld in de ghost pepper en de rendang sambal. Beide voor mij veel te zoet. Thaise sambal nog... Se mere

Vrijdags ‘s avonds laat rond 10 uur in een opwelling door social media een bestelling geplaatst, de volgende dag al in huis! De honey mustard caviar was binnen 4 weken opgegeten. Ook de furikake chili... Se mere

Ik heb na het kijken van de reeels van Karen verschillende kruiden, chili oils en sambals besteld. Ik de eerste bestelling ging wat mis dat is snel opgepakt en naar tevredenheid geregeld. Met mijn bes... Se mere

1. Butik med naturlige fødevarer

Onze met liefde bereide selectie omvat ambachtelijke chili-oliën, pittige honing, verfijnde chutneys en smaakvolle kruidenmixen. Gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten en verpakt in duurzame verpakkingen, vormen ze een weergaloos en ethisch verantwoord genot. Een ware traktatie voor de zintuigen, die zowel mens, dier als het milieu koestert.

Svarer typisk inden for 24 timer

Top!

Snel verzonden, goed verpakt en de producten zijn heeerlijk van smaak!

10. februar 2026

Spice Girl for the win!

Ik heb al meerdere keren besteld en Spice Girl stelt nooit teleur. De smaken zijn 10 uit 10, het liefst eet ik de inhoud met een lepel in een keer op. Zou ik bij de meeste producten niet aanraden hahaha. Ik ben nu in love met de Furikaki spice oil echt niet normaal lekker!

10. februar 2026

…heerlijk pittig

Ooit op de markt in Rotterdam tegen gekomen, sindsdien laat ik het opsturen naar Arnhem waar ik woon. Heerlijke pittige maar ook andere smaken

7. februar 2026

Vandaag mijn pakketje van de spice girl…

Vandaag mijn pakketje van de spice girl al ontvangen, maandag besteld. Mijn pakketje was wat beschadigd en open. Hierdoor had ik maar twee producten in plaats van vier. Na een uur al een berichtje van de klantenservice dat de missende producten direct na worden gezonden. Ondanks de enorme drukte heeft the spice girl het direct geregeld. Bedankt voor de oplossing en jullie heerlijke producten.

4. februar 2026

Heerlijke producten ❤️

Heerlijke producten, snelle levering en goed verpakt.
Al de tweede bestelling bij The Spice Girl en zal niet de laatste zijn. Habanero Garlic Honey en Furikake Chili Oil zijn ons favoriete! ❤️

27. januar 2026

Heb bijna alle producten inmiddels

Ik denk dat ik inmiddels alle producten wel in huis heb van The Spice Girl haha. Verrukkelijkkkk! Ik doe het echt op/in alles, vaak combinaties van verschillende dingen. Zoals de chili olie en de honing. Sowieso chili olie op alles! Momenteel is trouwens de prik nam pla een grote favoriet in bijna alle gerechten. En fijn dat de mango chutney eindelijk weer even terug is. Meteen 2 besteld! Oftewel alleen maar aanraders.

31. januar 2026

De lekkerste toevoeging aan je eten!

De lekkerste toevoeging aan je eten! Heerlijk, kan niet meer zonder. En ook echt alles is lekker op hun website. Ik hoop dat de aardappel chutney nooit meer uit het assortiment gaat. Is toch wel echt mijn favoriet! Eigenaresse is ook super lief en luistert oprecht naar feedback.

30. januar 2026

Onze koelkast staat vol met jouw producten

Onze koelkast staat vaak vol met jouw lekkere producten! Ook heb ik al heerlijke lekkernijen kunnen maken op verjaardagen etc, en weten mijn vrienden en familie je nu ook te vinden! Mijn nieuwste favoriet is de potato chutney! Zo lekker met al een simpele tosti, yum! Groetjes Spekkoekje (van tiktok)

23. januar 2026

Top!

Snelle bezorging. Goede producten voor een goede prijs.

30. januar 2026