Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg goede omgeving om je te ontwikkelen als nieuwe creative. Dagelijkse klussen die worden gedeeld. Veel persoonlijke aandacht en aandacht van members voor elkaar. Moeite waard!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na enkele weken het traject te volgen kom je de ins-and-outs te weten over hoe al die video's die wij te zien krijgen op social media gemaakt worden. Sterker nog, met deze cursus onderscheidt je... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Je aansluiten bij De Remote Editor is een ontzettend goede stap voor mensen met passie voor video. Bij Hidde leer je namelijk veel meer dan slechts knippen en plakken, je leert slimme en creatieve te... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Dit bedrijf verhoogt de kosten voor het traject na ieder gesprek. Dit lijkt mij onnodig onduidelijk en als je daar dan wat zegt dan zegt Hidde gewoon dat het niet waar is maar schept geen duidelijkhei... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Undervisningscenter

Skrevet af virksomheden

The Remote Editor traint je om je computer skills om te zetten in een carrière als freelance video editor. Werk locatie-onafhankelijk, bepaal je eigen uren en verhoog je inkomen vanaf je laptop. Dé video editing opleiding die jou begeleidt van A-Z.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na enkele weken het traject te volgen…

Sterker nog, met deze cursus onderscheidt je jezelf niet alleen bij de 1% editors maar wordt je zowaar een professionele High Skilled Video Editor die net dat tikkeltje meer kan.

Met al de technische trucjes die Hidde je leert kan je je creativiteit de vrije loop laten gaan en zo je eigen stijl creëren. TOP !!!

28. januar 2025

Bedankt Soufian,

Yes! Dit is precies waarom ik het traject ben gestart om mensen net als jij te helpen niet zomaar een editor te worden, maar iemand met eigen stijl en skills die opvallen. Je bent echt goed op weg om jezelf te onderscheiden. Ga zo door, je edits gaan alleen maar sterker worden!

Je hebt ondertussen al hele mooie stappen gemaakt!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik werk nu enige tijd samen met Hidde…

Ik werk nu enige tijd samen met Hidde van The Remote Editor en ik ben enorm tevreden over de samenwerking. Hidde is duidelijk in communicatie en denkt proactief mee zodat we een win-win situatie creëren.

Met mijn boekhoudkantoor helpen we de studenten van Hidde met boekhoudkundige vragen.

28. januar 2025

Besvarelse fra Theremoteeditor

Thanks voor de fijne samenwerking en het vertrouwen Andries! Super waardevol dat we elkaar op deze manier kunnen versterken, zo kunnen de studenten zich focussen op het editen, terwijl ze weten dat hun boekhouding goed geregeld is. Win-win inderdaad!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hidde's kennis is goud waard

Voor ik hidde leerde kennen nam ik naast mijn baan geregeld kleine editopdrachten aan, het zorgde voor een leuk bijverdienste.

Kort nadat ik Hidde ontmoette had hij mij al snel overtuigd met de mogelijkheden om deze skill om te zetten in iets veel waardevollers, nu 2 maanden later verdien ik een extra maandsalaris zonder meer tijd kwijt te zijn.

Ik ben je eeuwig dankbaar Hidde! Aanrader voor ieder wie zijn tijd dierbaar is en een extra bijverdienste wil maken, de cursus zelf is ook makkelijk te begrijpen - zonder enige voorkennis zou voor ieder hetzelfde mogelijk kunnen zijn!

14. november 2024

Besvarelse fra Theremoteeditor

Da zijn nog eens stappen. 🙏 Je pakt het echt supergoed op en het laat zien wat er mogelijk is als je je skill slim inzet. Een extra maandsalaris in 2 maanden is echt next level en het mooiste: met behoud van je vrije tijd. Trots op je progressie en dankbaar voor het vertrouwen! 🚀

The remote editor traject

Momenteel nog bezig met het traject, maar wat een goede begeleiding! Bij vragen kan je 1 op 1 terecht en afhankelijk van de vraag krijg je een filmpje met uitleg of maak je een belafspraak met elkaar.

In het traject wordt alles goed stap voor stap uitgelegd waardoor het heel goed te volgen is. De stappen zijn ook op een fijne volgorde ingedeeld waardoor je overzichtelijk je voortgang kan bijhouden.

Voor mensen die graag van uit huis (waar dan ook op de wereld) willen werken en creatief bezig willen zijn is dit een goede aanrader!

18. december 2024

Besvarelse fra Theremoteeditor

Thanks voor je mooie woorden Lianne! Supermooi om te horen dat je de begeleiding als fijn en overzichtelijk ervaart. Je bent lekker bezig en het is mooi om te zien hoe je alles stap voor stap oppakt. Blijf zo doorgaan die remote, creatieve lifestyle komt steeds dichterbij en je hebt ondertussen al je eerste klussen!

Van geen weet tot nu

Waar ik in totaal geen weet van had komt alles nu langzaam op zijn plek. Door vragen te stellen die snel beantwoord worden kom ik stapje voor stapje door de cursus heen. Door er af en toe zelf mee te gaan spelen kom je erachter wat je allemaal kan. Mocht je even vast lopen dan neemt Hidde de tijd voor je om je er stap voor stap door heen te loodsen. Dit is wel echt een aanrader voor de mensen die echt iets anders willen gaan doen 💪

3. december 2024

Besvarelse fra Theremoteeditor

Supermooi om te lezen hoe alles langzaam op z’n plek valt Marcel. Dat is precies het doel van het traject: stap voor stap groeien en ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Je pakt het echt goed aan blijf vooral lekker experimenteren, daar zit vaak de meeste groei. Trots op je progressie!

Groetjes, Hidde

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.